Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] weryfikacja

14 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,702 Wyświetlenia
kunaguero5

Witam. Mam konto na neteller i chcialem podnieść jego status do extended poprzez weryfikacje żebym mógł wpłacić tam pieniadze i zrobić first depo na starsach i wyplacic kapital startowy z party. Wysłałem im ten skan dowodu, napisali że sie odezwą i od 5 dni cisza... Tak jest zawsze czy może coś źle zrobiłem? Bo w taki sposób to bede z miesiac czekal zanim wplace ta kase... tydzien na potwierdzenie ze dobry skan , tydzien na telefon, tydzien na lokalny przelew bankowy itd...

13 odpowiedzi
thomaPL

moze maja natlok spraw albo chorobowe ?:)
u mnie wszystko trwalo 1dzien.

Castro080

u mnie też to troche trwało, raz że tego nie chcą (inny dokument im wysłałem)
drugi raz coś niewyraźnie, ale w końcu sie udało.
Czasami nic nie zrobisz trzeba czekać

SJS
SJS

Witam.

Napisz meila do supportu z prośba o telefon być może sprężą się i szybciej zadzwonią. Sprawdź też w danych na koncie czy masz wpisany poprawny numer telefonu (czasami można gdzieś się przy wpisywaniu numeru pomylić.)

Pozdrawiam.

kunaguero5 Autor wątku
kunaguero5

To że neteller współpracuje teraz z pokerstrategy zmienia coś? Wypelnilem jakis debilny formularz supportowy który oczywiście nic nie zmienił, dalej 0 kontaktu ze mną... Robić konto na MB czy poczekać jeszcze ? Bo jak oni tak traktują nowego klienta to ja nie chce nawet myśleć co będzie przy wypłacie, pewnie po pół roku mi odpiszą łaskawie.

0rdon

A wypełniłeś formularz "reguest call"?

Bo tylko w ten sposób możesz wywołać żeby do Ciebie zadzwonili i dzwonią bardzo szybko.

Ja też miałem problem, ale okazało się, że nie wpisałem 0048 czyli kierunkowy przed moim numerem telefonu przy rejestracji.

EDIT:
Tu masz link do reguest call:
https://neteller-internal.custhelp.com/cgi-bin/neteller_internal.cfg/php/enduser/ask.php

kunaguero5 Autor wątku
kunaguero5

a nie ma być +48 ten kierunkowy?

Wczoraj skończyłem właśnie tę procedurę. Telefon wpisałem z +48. Po 15 minutach od wysłania zadzwonili. Wszystko bezproblemowo się odbywa u mnie z Netellerem jak na razie.

kunaguero5 Autor wątku
kunaguero5

dobra w końcu po 2 tyg zweryfikowali mi dokumenty i mają zadzwonić. Wiecie może o co mogą pytać bo u mnie z angielskim jest bardzo przeciętnie (szczególnie ze słuchaniem) i przygotowałbym sobie jakieś gotowe odpowiedzi czy coś. :D

O podstawowe dane. Nawet z słabym angielskim sobie poradzisz. W razie czego mozesz poprosic o polskiego tlumacza bo na Netku takowego posiadają :P

kunaguero5 Autor wątku
kunaguero5

dobra juz nic :D

szczesniak87

chciałem potwierdzić dzisiaj swoją tożsamość. podałem nr telefonu i dostalem od nich maila w który było napisane

"
You had requested for us to call you today.

We attempted to reach you at the phone number(48783xxxxx) registered on
your NETELLER account; however, were unable to reach you. Please contact us
again to request for another call by clicking on this link:
http://content.neteller.com/content/en/requestacallback.htm

Should you have any questions or feel you have received this email in
error, please contact our Customer Service Team available 24 hours a day, 7
days a week at http://help.NETELLER.com.

Thank you for choosing NETELLER!

"
o co kaman? jak podać nr telefonu komórkowego z Plusa?

Może chodzi o to, że numer był 48... a nie 0048...?

szczesniak87

ok już jest wszystko ok

tak dla innych

nr wpisujemy tak jak ja wpisałem +48xxxxxxx