Na początku, zaznaczę, że nie wiem, czy mam się cenzurować czy nie w tym topicu, więc w razie czego nie banujcie;p
Lubię laski, które mi się podobają. Nie mam jednego jedynego typu, dużo dziewczyn mnie interesuję, uwielbiam flirtować i zajebiście bawię się w towarzystwie dziewczyn.
Generalnie kręcą mnie laski wysokie, (nie przeszkadza mi nawet jeżeli jest wyższa;).
Lubię także jak są pewne siebie, i lubią się zdrowo pie****ć
:D.
Jednak z drugiej strony nie przepadam, za dziewczynami, które zadzierają nosa, i maja charakter takiej typowej dyskotekowej suki, która z Tobą nie pogada, jeżeli nie podjechałeś Caymanem S od starsów;p.
Kręcą mnie także laski z zagranicy, lubię obcować z nimi, bo są zajebiste. Polki w większości generalnie uważam za tępe (bez urazy, są wyjątki;p). Po tym jak byłem w związku z hiszpanką, to każdy foch polki wygląda dla mnie jak mina naszego Naczelnego, w walce o miejsce na pokładzie statku latającego. Hiszpanki, Niemki fraczki, holenderki ja wszystkie Was dziewczynki;)
No i lubię, inteligentne, nic mnie bardziej nie kręci, niż pewna siebie, inteligenta dziewczyna!
Musiałem poprawić - edited by JacekPL