Przejdź do forum
Jakie laski najbard...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Jakie laski najbardziej lubicie?

65 Posty
30 Użytkownicy
0 Reakcje
8,378 Wyświetlenia
damianpat
BlackMember

Brakuje mi solidnych offtopów na forum siedzę sobie zrąbany próbuje pisać jakieś newsy, bo fizol krzyczy i brak mi głupich dyskusji, więc może ktoś się przyłączy?

jak poczytam jakiś głupi wątek, to od razu zyskam chęć do pracy ;)

Można pisać absolutnie o wszystkim, jako że dupy wszystkich interesują, w przypadku Panadola "kutasy" ;), to dawajcie, może ja zacznę

Lubię wysokie laski, które mają błysk w oku, patrzą się na Ciebie w taki wulgarny, wyuzdany sposób, lubię laski o okrągłych kształtach im jestem starszy, tym bardziej, raczej brunetki ;)

64 odpowiedzi

Ja raczej lubie dupcie sredniego wzrostu, z umiarkowanym biustem (ciezko opisac, nie za duze, nie za male :P), raczej brunetka, proste włosy. Najlepiej o wyglądzie inteligentej ale lekko napalonej sekretarki. Podniecajacym dodatkiem sa okulary ;)

Mam nadzieje Damian, że Cie zainspirowałem :D

damianpat Autor wątku
damianpat
BlackMember

Stary, ale masz fantazję
Poznałeś już taką ;)?
Czuła jak inspiracja przypływa ;)

Barteklo
PokerStrategist

Kopalek napisał
Ja raczej lubie dupcie sredniego wzrostu, z umiarkowanym biustem (ciezko opisac, nie za duze, nie za male :P), raczej brunetka, proste włosy. Najlepiej o wyglądzie inteligentej ale lekko napalonej sekretarki. Podniecajacym dodatkiem sa okulary ;)

Podpisuję się obiema rękoma pd tym co napisałeś. Mamy identyczny gust.

Ale mimo to zawsze i tak na blondynki w życiu trafiam.

Mam nieco inna ale równie piekną ;) Niestety póki co takie panie widziałem chyba tylko w reklamach albo w tv.. No bo właściwie kobieta z mojego opisu juz jest dorosła i dojrzała (czyli pewnie >25 lat) a z takimi to nie mam za wiele kontaktu z racji że sam mam 20 :P Chociaz.. taka jedna się w miare łapie :>

damianpat Autor wątku
damianpat
BlackMember

Racja w sumie, ja się boję póki co starszych kobiet, niektóre wydają się być strasznie rozbudzone ;)

Ja sie ostatnio zaczynam bac młodszych :D Czasem sie zastanawiam kto w rozmowie zaczyna przejmowac role faceta lol.

damianpat Autor wątku
damianpat
BlackMember

:) Gorzej jeśli zaczynają przejmować rolę faceta, nie tylko w rozmowie lol ;)

Suseel
Oldschool Grinder

LOL :D

Hmmm na pewno brunetka , ale wlosy musza byc doslownie czarne ;)
piersi ..no musi byc za co chwycic , male mi sie zupelnie nie podobaja albo raczej nie podniecaja ;) Inspruja mnie troszke takie dojrzale 30stki :D
Chodz w sumie nigdy nie mialem z taka stycznosci, moze dlatego mnie tak jaraja :P taka mala fantazja :D

Buehehe tego na szczescie jeszcze nie doswiadczylem i mam nadzieje, ze nie doswiadcze :P Jak dla mnie to najfajniejsze sa dziewczyny rok starsze. Przynajmniej z mojego doswiadczenia tak wynika ;) Wlasciwie to wogole wole starsze laski :D

damianpat napisał
Lubię wysokie laski, które mają błysk w oku, patrzą się na Ciebie w taki wulgarny, wyuzdany sposób, lubię laski o okrągłych kształtach im jestem starszy, tym bardziej, raczej brunetki ;)

Dokładnie to samo :] Tak się składa, że w mojej szkole kręci się okaz dokładnie pasujący do tego opisu, rok młodsza ;D

Barteklo
PokerStrategist

Oj powiem Wam ze ja miałem do czynienia z taką 30 :] :] :] a sam miałem wtedy 23

Ojjjj mówie Wam wiedzą co chcą takie kobiety ;) ;) ;) ;)

Janosikgdy
Oldschool Grinder

Na początku, zaznaczę, że nie wiem, czy mam się cenzurować czy nie w tym topicu, więc w razie czego nie banujcie;p
Lubię laski, które mi się podobają. Nie mam jednego jedynego typu, dużo dziewczyn mnie interesuję, uwielbiam flirtować i zajebiście bawię się w towarzystwie dziewczyn.
Generalnie kręcą mnie laski wysokie, (nie przeszkadza mi nawet jeżeli jest wyższa;).
Lubię także jak są pewne siebie, i lubią się zdrowo pie****ć :D :D :D.
Jednak z drugiej strony nie przepadam, za dziewczynami, które zadzierają nosa, i maja charakter takiej typowej dyskotekowej suki, która z Tobą nie pogada, jeżeli nie podjechałeś Caymanem S od starsów;p.
Kręcą mnie także laski z zagranicy, lubię obcować z nimi, bo są zajebiste. Polki w większości generalnie uważam za tępe (bez urazy, są wyjątki;p). Po tym jak byłem w związku z hiszpanką, to każdy foch polki wygląda dla mnie jak mina naszego Naczelnego, w walce o miejsce na pokładzie statku latającego. Hiszpanki, Niemki fraczki, holenderki ja wszystkie Was dziewczynki;)

No i lubię, inteligentne, nic mnie bardziej nie kręci, niż pewna siebie, inteligenta dziewczyna! :P

Musiałem poprawić - edited by JacekPL

Ja lubię takie, żeby było mniej wystających kości, o które można się poobijać, a więcej miękkiego... Zawsze babę wyrzucę pierwszą przez okno a później dopiero skoczę sam...

Pozdro

Fizoloff napisał
Ja lubię takie, żeby było mniej wystających kości, o które można się poobijać, a więcej miękkiego... Zawsze babę wyrzucę pierwszą przez okno a później dopiero skoczę sam...

Pozdro

Haahahah nie no, dobre podejscie.

A ja lubie wlasnie niskie. tak zeby min byla odemnie o glowe nizsza to juz ma +, chodz wyzsze tez moga byc, ale nie wyzsze niz ja. Nie wiem jakos niskie mnie kreca.
Piersi nie moga byc za duze. Co do koloru wlosow to hmm nie wiem czy dostane bana za to ale rude :P, bo blondynek i brunetek (sorry za wyrazenie) jest jak psow. Ale jak juz trafisz na taka ruda, to jak na tygrysice :D.

Wiem jak to wyglada, ruda, niska, pewnie jeszcze piegowata powinna byc, no ale coz kazdego kreci cos innego, a pozatym juz jedna taka spotkalem, ideal ale odeszla :(.

Wiek generalnie nie gra roli. Starsze wiedza czego chca no i mlody moze sie czegos nauczyc, a z mlodszymi moza dluzej niz miesiac wytyrzmac ;].

No i oczywscie inteligentna, i nie strzlac foch o wszystko co sie powie do niej albo zrobi.

Pozdrawiam Panie :*.

damianpat Autor wątku
damianpat
BlackMember

damianpat napisał
Brakuje mi solidnych offtopów na forum siedzę sobie zrąbany próbuje pisać jakieś newsy, bo fizol krzyczy i brak mi głupich dyskusji, więc może ktoś się przyłączy?

jak poczytam jakiś głupi wątek, to od razu zyskam chęć do pracy ;)

Można pisać absolutnie o wszystkim, jako że dupy wszystkich interesują, w przypadku Panadola "kutasy" ;), to dawajcie, może ja zacznę

Dziękuje za pomoc panowie poświntuszyliśmy trochę i od razu news napisany ;) zapraszam do dalszej dyskusji
Czemu piersi nie mogą być za duże? Mi się zawsze wydawało, że im większe tym lepsze ;) Ostatnio stwierdziłem, że bardzo pociągają mnie piersi o kształcie piłeczek i lekko otyłe laski, z małą nadwagą, bo mają wielki biust wtedy ;)

Rodrigo1988
Oldschool Grinder

Piersi nie mogę być małe ani zbyt duże, obfity biust jest nieestetyczny

Walderam
Oldschool Grinder

Rodrigo1988 napisał
Piersi nie mogę być małe ani zbyt duże, obfity biust jest nieestetyczny

To zależy z tą estetyką.
Głównie od wieku posiadaczki takowego "sprzętu ;)

To jest tak jak w tej zagadce:
Co ma młoda kobieta między piersiami - medalik
A co ma stara kobieta miedzy piersiami - pępek

Barteklo
PokerStrategist

Dokładnie.

Mnie np. duże piersi jakoś przerażają :D :D :D :D :D

Oczywiście musi być za co złapać ale za duże nie mogą być.

Takie że jak obejmiesz całą dłonią do okoła to musi jeszcze być miejsce żeby pocałować :)

matelusz
PokerStrategist

Zbyt duże piersi są niepraktyczne :D Jeśli mają fajny kształt, to zazwyczaj w jakimś odzieniu jest jeszcze względnie ;P No i kwestia wieku, z biegiem lat niestety coraz bliżej do pępka :P