Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] życiówka

24 Posty
18 Użytkownicy
0 Reakcje
2,057 Wyświetlenia

po ciężkich bojach (1374 rozdania PRZED final table :O) i przy okazji mega run good (flipy wchodziły, masa setów, masa monsterów PF i bez coolerów ani bad beatów, a przynajmniej nie z równymi stackami)

i ciężkiej przeprawie na FT (zupełnie card dead + 6ty stack po wejściu na FT) odkułem się, agresja wróciła, w 15 rozdaniach wyrzuciłem 2 graczy z FT, 3handed wyglądało nice, ... i popłynąłem przez głupotę i chwilę zapomnienia :facepalm:

no ale przynajmniej nagroda całkiem spoko :) i zdobyłem masę doświadczenia.
+ po tylu godzinach przedzierania się przez taki field juz bardzo dobrze rozumiem po co się bierze deala, no ale nie było opcji, jedyne osoby zainteresowane dealem poleciały wczesniej z mojej ręki

pozdro dla Brun3k'a, Siwariusa, Timo i każdego kto zajrzał na FTP sprawdzić jak mi idzie :)

23 odpowiedzi
Thorek
Oldschool Grinder

No graty madi. Świetny wynik. Szkoda, że nie udało się wyżej, ale 3. miejsce i 4k $ to i tak super turniej.

nutritio
BlackMember

Gratulacje,big score m8 :D

Wow, Madi, piekny wynik, gratuluję _thumbsup:

salyk
Oldschool Grinder

Gratulacje, pięęękny wynik :f_thumbsup:

Super Madi, gratulacje chłopaku :)

ekonom
Oldschool Grinder

Ładne sianko, gratki :f_thumbsup:

ale kapusty :D

TimotheeS
Elite Grinder

No to możesz sie kompać w $$$$ :D
Graty i dzięki za pozdro ;)
Pozdro! _thumbsup: _biggrin:

radzia88
Poker Player

gralem tez to odpadlem set na seta kolo 130 miejsca

ale ladny wynik graty

Ringo7030
BlackMember

Gratulacje :f_thumbsup:
Ale jestes pewnien ze rozegrales tylko 1,3k rozdan przed ft? ten turniej z tego co pamietam to z 8h trwa przed ft a w rush to spokojnie zrobisz 1h ~300rozdan

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

tak, tyle miałem w historii rozdań, i teraz sobie rozpisałem ile trwają te poziomy dokładnie, i do FT nam zeszło chyba 5 - 5,5 h

tylko nie mow ze sie nie oplacalo siedziec tych 5.5 h :) gratulacje

Wielkie graty :)

Gratki gratki koleżko.

mazaq
PokerStrategist

robi wrażenie :]

timo wszedl na 3 rozdania i go wymieniles, a ja pol FT ogladalem i nic :( :f_biggrin:

gratki wyniku

chociaz rzeczywiscie troche poplynales w ostatnim rozdaniu... jeszcze sie zastanawiam co miales jak chyba na QTx zagrales cbet/call minraise i fold na maly bet na brick turn.

jeszcze mam uwage niekoniecznie co do samej gry... timing tells - to nie wyscigi, a grales bardzo czesto snapfold/snapcall etc. Czasami z kolei zastanawiales sie dosyc dlugo nad decyzja. Dobry gracz moze z tego wyciagnac bardzo duzo informacji... po co mu je dawac?
Juz nawet pomijajac dawanie readow, nawet jak masz prosta z pozoru decyzje, to moze warto pomyslec te 3-4 sec czy aby na pewno... tu juz jest gra o w sumie nienajgorsza kase wiec nie ma co sie spieszyc.

powodzenia na 26$ - to prawda ze poziom tam wcale nie jest jakis sporo wiekszy, grunt to przelamac psychiczna bariere.

pozdrawiam
valkyros

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez valkyros

jeszcze mam uwage niekoniecznie co do samej gry... timing tells - to nie wyscigi, a grales bardzo czesto snapfold/snapcall etc. Czasami z kolei zastanawiales sie dosyc dlugo nad decyzja. Dobry gracz moze z tego wyciagnac bardzo duzo informacji... po co mu je dawac?
Juz nawet pomijajac dawanie readow, nawet jak masz prosta z pozoru decyzje, to moze warto pomyslec te 3-4 sec czy aby na pewno... tu juz jest gra o w sumie nienajgorsza kase wiec nie ma co sie spieszyc.

powodzenia na 26$ - to prawda ze poziom tam wcale nie jest jakis sporo wiekszy, grunt to przelamac psychiczna bariere.

valkyros

:) przyda się, ale tez nie będe szalał, 2 turki będę sobie chyba dołączał, a o tickety zawalcze przez stepy, super turbo, bo bardzo oplacalnie mi to wychodzi

co do timing tellsów i czasu na zastanowienie, to masz 100% rację, i muszę zacząć to zawsze kontrolować. a ponowna ocena wlasnych decyzji gdy jest to czas też może mi tylko pomóc i stanowić zaporę przed pewnymi idiotyzmami :P

i moze jak wreszcie znajde czas zeby sie podszkolic i obejrzec wszystkie filmiki naszych trenerow to cos z tego kiedys bedzie :)

TimotheeS
Elite Grinder

Napisane przez valkyros
timo wszedl na 3 rozdania i go wymieniles, a ja pol FT ogladalem i nic :( :f_biggrin:

Wiesz, może docenił fakt, że specjalnie zainstalowałem znienawidzony soft, żeby pooglądać :D
<joke> ;)

A poza tym bardzo ciekawe spostrzeżenia. _thumbsup:

I to w sumie pokazuje między innymi, skąd Twoje tak dobre wyniki.
Jesteś uważny i spostrzegawczy. To, oprócz typowo pokerowych umiejętności gry, z pewnością bardzo ważny aspekt tej gry.

W sumie sam muszę jeszcze nad tym troche popracować, a Twój komentarz tylko mi o tym przypomniał ;)

Pozdro!

Napisane przez TimotheeS

W sumie sam muszę jeszcze nad tym troche popracować, a Twój komentaż tylko mi o tym przypomniał ;)

Pozdro!

Mody robią orty :facepalm: :f_cry:

A żeby nie było offtopu to także gratuluję tak pokaźnej wygranej , ile było rebuyów ?