Dlaczego piszę?
Witam!
Zabieram się do pisania bloga, ponieważ chciałbym cały czas doskonalić swoje pokerowe "umiejętności".
Nie ukrywam również, że fajnie mieć wszystko ogarnięte w jednym miejscu. Liczę na wasze cenne porady.
Jak zacząłem grać w pokera?
Interesowałem się zwykłymi zakładami bukmacherskimi, na których nawet jako to mi szło. W końcu gdy masowo zaczęły się pojawiać bonusy No Deposit na Pokera i to całkiem wysokie zainteresowałem się tą grą.
Pierwszy mój depozyt z Poker Strategy oczywiście przegrałem.
Jednak czym muszę się pochwalić, to tym, że na Pokera nie wpłaciłem nigdy swojego grosza, cały bankroll który posiadam jest z turniejów freeroll, czy bonusów No Deposit.
Co traktuje jako mój niewątpliwy sukces, gdyż aktualnie robię prawko na A i B, za pieniądze z Pokera no i rodziców nie obciążam jakimiś pieniędzmi na mnie, Bankroll, jakby zsumować wszystkie romy 5200zł (były 7000zł, ale wypłaciłem właśnie na Prawo Jazdy)
Dlaczego mam bankroll porozrzucany po romach? Bo ja buduję staram się grać turnieje MTT z pulą add, bo szybciej można zbudować ciekawy roll.
Parę słów o mnie
Mam na imię Łukasz, 19 lat, aktualnie student Automatyki i Robotyki na Politechnice Krakowskiej. - wystarczy
O czym będę pisał w najbliższym czasie?
30 Grudnia wpłaciłem 480$ na platformę PKR - i to tez pozwolę sobię uznać za mój początkowy bankroll.
Dostałem wtedy bonus do wyrobienia 560$
Ech... tak wspominając ostatnie tygodnie, to miałem już 1000$ które wpłaciłem na Poker Stars, z których niestety straciłem dokładnie połowę, przez co musiałem niestety opuścić Sity za 20$.
Gram turnieje Sit&Go za 11$:
-Full ring 9, 10 osób - blindy 8-10minut, płatne 50%, 30%, 20% - to najbardziej lubię
-SH 6 osób - blindy 5minut.
Liczę na waszą pomoc i porady.
Aha mój nick pod którym gram to: Banan3xL i wszystkie jego odmiany.
Ten tutaj powstał na szybko, zaraz po tym jak skończyłem "18" - no i fajnie byłoby go jakoś zmienić.
Gram również turnieje MTT, jednak na S&G chcę się głównie skupić.
Cele:
-wyrobić bonus na PKR
-wrócić na S&G 20$
Cel roczny:
-Zagrać w przynajmniej jednym turnieju Live za granicą.
Czyli podsumowanie:
Stan początkowy: 480$
Stan aktualny: 560$
Ilość punktów do wyrobienia bonusu: 115,200 PPs
Aktualna ilość punktów: 11,000 PPs
Pozdrawiam