Przejdź do forum
Co myślisz o zmiana...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Co myślisz o zmianach w programie VIP w 2011 roku na PokerStars? Sonda została utworzona na gru 21, 2010

[Zamknięte] Co myślisz o zmianach w programie VIP w 2011 roku na PokerStars?

15 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,641 Wyświetlenia

PokerStars ogłosiło kilka zmian w swoim programie VIP na rok 2011. Ich celem było takie uproszczenie programu VIP, żeby wszystkie korzyści były przedstawione w jak najbardziej skondensowanej formie. Od przyszłego roku wykorzystywanie bonusów będzie proste i przyjemne.

Przeczytajcie o zmianach: w tym newsie.

Co myślicie o zmianach wprowadzonych przez PokerStars?

Zagłosujcie w naszej ankiecie.

I think they are improvements

I don't think that much has really changed

The changes will not affect me

I do not like these changes

14 odpowiedzi
Fafarafa
Elite Grinder

Podana strona nie istnieje.

piotereczek
Oldschool Grinder

Podana strona nie została odnaleziona na PokerStrategy.com. Sprawdź adres lub wybierz link z menu na górze.
?(

autic
Elite Grinder

jak wyżej

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Cześć!

Wypuściliśmy ankietę wraz z newsem, ale newsik pojawił się 4 minuty później :)

Zapraszam do głosowania, link już działa.

Aimboy
PokerStrategist

"Milestone Cash Credit za 100 000 VPP został usunięty i zastąpiony przez 100 000 VPP VIP Stellar Reward warty 200 $."

Hehe, śmiech na sali :D
Drugi milestone, 200k vpp też obniżyli do 2,6k$, czyli jak wcześniej za 200k vpp dostawaliśmy łącznie 4,6k$, tak teraz dostajemy 2,8k$ :) No i to tyle co mnie dotyczy, wygląda to dosyć żałośnie, więc zostaję na ftp :)

Fafarafa
Elite Grinder

Niech lepiej coś zrobią żeby gierki cashowe znowu były grywalne.

Na 40-100bb nitfest, a na 20-50bb botfest :)

powalilo ich :facepalm:

InTooDeep
PokerStrategist

Napisane przez Aimboy
"Milestone Cash Credit za 100 000 VPP został usunięty i zastąpiony przez 100 000 VPP VIP Stellar Reward warty 200 $."

Drugi milestone, 200k vpp też obniżyli do 2,6k$, czyli jak wcześniej za 200k vpp dostawaliśmy łącznie 4,6k$, tak teraz dostajemy 2,8k$ :) No i to tyle co mnie dotyczy, wygląda to dosyć żałośnie, więc zostaję na ftp :)

DOkładnie "nie jest to podyktowane obniżeniem profitów graczy" jak niejest jeśli w przeliczeniu większośc nie osiągnie tego milestone 400-500k, dodatkowo strata jest na każdym milestone.

Pal licho 50k fpp, jeśli zmniejszono milestone o 800 a to 50k fpp w przeliczniku SN to 750$. Czyli faktycznie, każda SN traci 50$ na każdym milestone

oraz tak jak kolega napisał wyżej na starcie mamy starte ponad 1000$

nie podoba mi się to wcale.

autic
Elite Grinder

Napisane przez InTooDeep

Napisane przez Aimboy

DOkładnie "nie jest to podyktowane obniżeniem profitów graczy" jak niejest jeśli w przeliczeniu większośc nie osiągnie tego milestone 400-500k, dodatkowo strata jest na każdym milestone.

Pal licho 50k fpp, jeśli zmniejszono milestone o 800 a to 50k fpp w przeliczniku SN to 750$. Czyli faktycznie, każda SN traci 50$ na każdym milestone

oraz tak jak kolega napisał wyżej na starcie mamy starte ponad 1000$

nie podoba mi się to wcale.

nie ogarniam w którym momencie zabrali nam ten 1k jak wszystko co zrobili to obniżyli kwotę o fpp [ zamiast xx jest 1, po swoim fakt miej lub bardziej korzystnym przeliczniku ~~ ]

mamoto
Elite Grinder

Według moich wyliczeń wszystko jest ok :) Wartość milestone'ów jest zachowana :)

(do moich wyliczeń używam przelicznika 62,5FPP = 1USD)

autic
Elite Grinder

Napisane przez mamoto
Według moich wyliczeń wszystko jest ok :) Wartość milestone'ów jest zachowana :)

(do moich wyliczeń używam przelicznika 62,5FPP = 1USD)

no mi też się wydawało, że to raczej zmiany kosmetyczne;

InTooDeep
PokerStrategist

jest tak przy bonusie 4000, przy bonusie 1000, jest to strata 50$.

w sumie mnie to nei dotyczy :D

wie ktoś ile SNE pi razy drzwi jest na starsach?

w tej chwili ~145, bedzie kolo 250-300 do konca roku

Mnie to nie dotyczy bo od jakiegoś czasu olewam Riverstars. System rozdawania kart ( Losowy - OMG- losowo wybierają gracza który wygrywa wszystko) jest do dupy