Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam Wszystkich

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
483 Wyświetlenia
waldiPL84
Poker Player

Siema mam na imię Waldek i dołączyłem do waszej społeczności . W pokera na poważnie gram od niedawna i mam nadzieję , że się dużo nauczę dzięki pokerstrategy!

5 odpowiedzi

Cześć Waldek,

cieszę się, że do nas dołączyłeś i mam nadzieję, że spędzisz na forum sporo czasu. Zapewniam Cię również, że na pewno się wiele nauczysz, gdyż niezależnie od odmiany pokera, oferujemy sporo bardzo dobrych materiałów edukacyjnych.

A w jaką odmianę pokera grasz? Napisz, a pomożemy Ci znaleźć materiały do nauki, abyś nam nie zginął w gąszczu artykułów, filmów i tematów na forum.

Jeżeli będziesz miał pytania, to pisz śmiało, a my na pewno znajdziemy odpowiedź.

Pozdrawiam,
dohpaZ

waldiPL84 Autor wątku
waldiPL84
Poker Player

w TH NL

Na początek zachęcam do zapoznania się z naszymi artykułami o strategii big stack (BSS). Znajdziesz tam tabelę rąk startowych oraz opis, jak rozgrywać poszczególne układy kart po flopie.

Równocześnie z artykułami możesz przeglądać naszą sekcję z filmami szkoleniowymi. Bardzo dobrą serię filmów nagrał nasz trener muckinfella: Crushing microstakes. Pooglądaj sobie jak gra nasz trener, a jak będziesz miał pytania, to zawsze możesz wziąć udział w treningu prowadzonym trenera rusher88: Zjedz rybkę oraz Przestań być fishem.

Pozdrawiam i życzę powodzenia przy stolikach.

waldiPL84 Autor wątku
waldiPL84
Poker Player

dzięki na pewno skorzystam z możliwości pooglądania i podpatrzenia jak grają doświadczeni gracze

Powodzenia waldi w pokerowej karierze ! :)

może pomyśl o założeniu bloga żeby udokumentować twoje poczynania _thumbsup:

Pozdrawiam