Siema mam na imię Waldek i dołączyłem do waszej społeczności . W pokera na poważnie gram od niedawna i mam nadzieję , że się dużo nauczę dzięki pokerstrategy!
Cześć Waldek,
cieszę się, że do nas dołączyłeś i mam nadzieję, że spędzisz na forum sporo czasu. Zapewniam Cię również, że na pewno się wiele nauczysz, gdyż niezależnie od odmiany pokera, oferujemy sporo bardzo dobrych materiałów edukacyjnych.
A w jaką odmianę pokera grasz? Napisz, a pomożemy Ci znaleźć materiały do nauki, abyś nam nie zginął w gąszczu artykułów, filmów i tematów na forum.
Jeżeli będziesz miał pytania, to pisz śmiało, a my na pewno znajdziemy odpowiedź.
Pozdrawiam,
dohpaZ
Na początek zachęcam do zapoznania się z naszymi artykułami o strategii big stack (BSS). Znajdziesz tam tabelę rąk startowych oraz opis, jak rozgrywać poszczególne układy kart po flopie.
Równocześnie z artykułami możesz przeglądać naszą sekcję z filmami szkoleniowymi. Bardzo dobrą serię filmów nagrał nasz trener muckinfella: Crushing microstakes. Pooglądaj sobie jak gra nasz trener, a jak będziesz miał pytania, to zawsze możesz wziąć udział w treningu prowadzonym trenera rusher88: Zjedz rybkę oraz Przestań być fishem.
Pozdrawiam i życzę powodzenia przy stolikach.
dzięki na pewno skorzystam z możliwości pooglądania i podpatrzenia jak grają doświadczeni gracze
Powodzenia waldi w pokerowej karierze !
może pomyśl o założeniu bloga żeby udokumentować twoje poczynania ♠_thumbsup:
Pozdrawiam