Przejdź do forum
ManYac - This is ho...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ManYac - This is how I roll

11 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,094 Wyświetlenia

Witam wszystkich,

Jak sami już zauważyliście, dzisiaj opublikowaliśmy pierwszy film ManYaca. Chciałem was poprosić abyście w tym temacie podzielili się z nami waszym feedbackiem na temat filmu i jego formatu. Wasza opinia jest dla nas zawsze bardzo ważna i mamy nadzieję, że dzięki niej będziemy mogli jeszcze bardziej ulepszyć naszą sekcję wideo.

Pozdrawiam.

10 odpowiedzi
mazaq
PokerStrategist

Gdyby chociaż działało :P

szok38
Elite Grinder

Jeśli u mnie działa , to nie jest tak zle mazaqu ;) .
Strasznie dużo filmik waży Filipie , nie zauważyłem przy tym technicznej poprawy niezłej przecież jakości .
Obejrzałem na razie 1/3 , ale... oby ManYac nie nagrywał nigdy gry na 4 stołach.Szkoda by było takiego marnotrawstwa :f_thumbsup: .
Zresztą Ninjai też mógłby nagrywać live bez multitablingu ...

Następne filmy będą już tylko minimum od Platyny tak ??

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witaj,

Wiem, że film dużo waży. Wstawiłem go w oryginalnej rozdzielczości. Następne minimalnie zmniejszę.

Nie zauważyłeś poprawy? Widać już po samych statystykach - są bardzo wyraźne.

ManYac będzie nagrywał filmy dla złota i platyn na pewno. Może się zdarzyć jakaś seria od srebra. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie.

Pozdrawiam.

szok38
Elite Grinder

Może kwestia kiepskiego wzroku Filipie , ale również rozmiaru statystyk(też grubości czcionki) w Hud .
Ostatnio nagrałem sobie samemu filmik 6 stołów FR kafelki ( 17 statystyk w Hud) . Na monitorze 17 czytelnością mojego Huda(mimo stołów dużo mniejszej wielkości) masakruje ten ManYaca .Tutaj niestety muszę męczyć wzrok .
Ale to wina ustawień a nie jakości technicznej filmu.
Pozdro
ps.
Super ,że również dla niższych statusów :f_thumbsup: . Namów Go jeśli masz taka moc ;) na od czasu do czasu na tematyczne . Może np. o tym z jeden : Jak robić aby czerwona krecha nie pikowała ...
Heh to byłby cud gdybym przestał być week Tagiem :facepalm:

Kulu90
Elite Grinder

Zgadzam się z tym co napisał Szok. Film się dużo dłużej buferuje, a ja nie widzę znaczącej poprawy jakości.

Prośba o filmy tematyczne pojawiała sie na forum już kilkakrotnie i wiem ze została obiecana seria takich filmów. Tak samo jak trenerzy mieli zacząc wydawać wiecej filmikow typu session review, które maja na pewno wyzsza wartość merytoryczna. Narazie pozostaje czekać cierpliwie, zobaczymy co z tego wyjdzie:)

A i jeszcze jedno pytanie, czy filmiki ManYaca beda kosztem filmikow Ninjaia i dalej bedzie prowadzona polityka wydawania jednego filmu na tydzien z Low i Midstakes NL SH?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witam ponownie.

Pierwszy film ManYaca jest z gry live tylko po to (jak mówi sam tytuł) abyście mogli zobaczyć jak nasz nowy trener zachowuje się podczas gry na żywo.

Jak tylko ManYac wróci z Londynu to zaczyna nagrywać całą serię filmów typu session review i teorię.

Publikowanie filmów ManYaca nie ma wpływu na ilość filmów jaką produkuje Ninjai. W tej chwili nagrywa on dalszy ciąg serii "In da Club" z GoMore21, lecz mają małe opóźnienie związane z brakiem czasu.

Postaram się aby co najmniej raz w tygodniu pojawiła się taka produkcja. Muszę też pamiętać o innych odmianach i limitach.

Pozdrawiam.

imfar
Oldschool Grinder

Napisane przez szok38
(...) Namów Go jeśli masz taka moc ;) na od czasu do czasu na tematyczne . Może np. o tym z jeden : Jak robić aby czerwona krecha nie pikowała ...
Heh to byłby cud gdybym przestał być week Tagiem :facepalm:

Podpisuję się pod tymi słowami obiema rękami.

Film traktujący o wyciąganiu red line byłby przesuper sprawą.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Siemasz imfar,

Spoko co do filmu. Podeślę temat do trenera. Tak ogólnie się dogadaliśmy. Potrzebowaliśmy teoretyka takiego jak Ninjai do nagrywania filmów tematycznych. Bądźcie cierpliwi.

Pozdrawiam.

kaczuba
Oldschool Grinder

A skąd wiecie, że ManYac gra takim stylem, że jego czerwona kreska jest powyżej zera? Wydaje mi się, że równie dobrze może być dochodowy styl z red line poniżej zera.

Poza tym podpisuję się obiema rękami pod tym co napisał Kulu90.

Więcej Ninjaia plz. Poza tym chciałbym w końcu zobaczyć wafflecopa w akcji.

imfar
Oldschool Grinder

Może masz rację z tym red line. Chodzi tylko o to, że chętnie bym pooglądał filmy o wyciąganiu red line, nie koniecznie ponad zero, w wykonaniu jakiegoś specjalisty.

Film ManYaca bardzo dobry imo. Nie często widzi się na PS tak jasno i logiczne tłumaczone zagrania. :f_thumbsup: