Przejdź do forum
WSOP 2010 ME - Fina...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] WSOP 2010 ME - Final Table - stream

553 Posty
94 Użytkownicy
0 Reakcje
31.5 K Wyświetlenia

Witam,

http://atdhe.net/

tutaj prawdopodobnie będzie ktoś re-streamował relację z Final Table WSOP 2010 ME , nie jest to pewne ale bardzo prawdopodobne :)

oryginalny stream ma być na ESPN3.com . Będzie to relacja video z 5 - minutowym opóźnieniem do tego co się dzieje na żywo . Prawdopodobnie będą podane stacki, wielkości betów, komentarz jakiś ale oczywiście nie będzie widać kart :)

Jest napisane że relacja się zaczyna 20:30 naszego czasu ale nie wiem czy to będzie tak dokładnie :)

Pozdrawiam

552 odpowiedzi

:f_thumbsup:

Oby działało, i oby nie była to okrutna pikseloza! :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Obawiam się że jakość będzie średnia patrząc na inne stream'y :) no ale i tak z chęcią oglądne. Może ktoś jeszcze znajdzie lepsze źródło

kapelusznik

Warto czekać :)

casalinga87

Nie wiem co robić. Oglądać live streaming czy wyłączyć kabel od internetu, zaczekać do środy i obejrzeć relację ESPN z kartami ?(

PakerFace

Z tego co pisza na innych forach to ma byc tez tu ;) :

http://www.ustream.tv/channel/wsop-toc

kapelusznik

Napisane przez casalinga87
Nie wiem co robić. Oglądać live streaming czy wyłączyć kabel od internetu, zaczekać do środy i obejrzeć relację ESPN z kartami ?(

ja tak wytrzymałem rok temu _thumbsup:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Też się wahałem bo z jednej strony w takiej relacji bez kart czasem po prostu wieje nudą i czeka się na jakąś akcję nic nie widząc ale z drugiej strony highlights trwa tam tylko 2h więc nie pokażą wszystkich kluczowych akcji :D

kapelusznik , nigdzie nie zobaczyłeś wyniku wtedy?:P

kapelusznik

Napisane przez PyqPyk
Też się wahałem bo z jednej strony w takiej relacji bez kart czasem po prostu wieje nudą i czeka się na jakąś akcję nic nie widząc ale z drugiej strony highlights trwa tam tylko 2h więc nie pokażą wszystkich kluczowych akcji :D

Nie wchodziłem na internet. A jak wszedłem, to tylko na torrenty, żeby pobrać odcinek i tyle :D Nawet gg było out _smile:

kevONEin

Napisane przez kapelusznik

Napisane przez PyqPyk

Nie wchodziłem na internet. A jak wszedłem, to tylko na torrenty, żeby pobrać odcinek i tyle :D Nawet gg było out _smile:

fajnie macie.

kapelusznik
shinthps

chyba kart nie wzieli

We've reached the maximum number of streams for your country.

:rage: :rage: :rage:

mko101

Jeszcze na ESPN 3 bedzie transmisja :D Bo o ile sie nie myle, ten atdhe ciagnie wlasnie z ESPN 3.

kapelusznik
kapelusznik

Ciekawe jaką ESPN będzie mieć oglądalność w tym roku _thumbsup:

mko101

Zaczelo sie!! :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie znika mi ten pasek ładowania na środku ekranu .. też tak macie ?

laaaggsss

sie ludzie rzucili, mam nadzieje ze im sie szybko znudzi ;x