Witam!
Ze względu na duże zainteresowanie przyjęciem simona1989 do Team PokerStrategy.com, założyliśmy specjalny wątek, w którym możecie mu pogratulować i wyrazić swoją opinię.
Gratulacje Simon!
Witam!
Ze względu na duże zainteresowanie przyjęciem simona1989 do Team PokerStrategy.com, założyliśmy specjalny wątek, w którym możecie mu pogratulować i wyrazić swoją opinię.
Gratulacje Simon!
pierwszy! rezerwacja
Simon nie znam Cię za dobrze i nie brałem udziału w treningach bowiem nie jestem graczem MTT
. Wielki sukces Polaka zawsze cieszy a tymbardziej jeszcze jak ten ktoś jest z ps.com. Bankowo będziesz motywacją nie jednego gracza bo sam mam zamiar jeszcze więcej czytać i analizować. Liczę na to, że w przyszłości też osiągnę taki sukces. Gratuluję i trzymam kciuki z całej pizdy !!!
Gratulacje raz jeszcze!
Jakubie, a jest już ustalony terminarz występów simona na przestrzeni najbliższych kilku miesięcy?
Napisane przez goDrut
jakie sa nastepstwa czlonkostwa w teamie PS ???
darmowa koszulka z logiem
Napisane przez kaczuba
Gratulacje raz jeszcze!
Jakubie, a jest już ustalony terminarz występów simona na przestrzeni najbliższych kilku miesięcy?
Poinformujemy was oczywiście o planach wyjazdowych teamu, porozmawiam z Timo Holzem, który zajmuje się planowaniem.
Na razie chłopaki koncentrują się na EPT w Londynie.
Dostają w teamie jakieś wynagrodzenie/ darmowe wejściówki do turniejów?
btw. Gratulacje Szymon
Napisane przez Majare
btw. Gratulacje Szymon
![]()
Oczywiście PokerStrategy.com pokrywa część kosztów związanych z przelotami i zakwaterowaniem, jak również z wpisowym do turniejów.
Umożliwia to członkom naszego teamu grę w największych pokerowych turniejach na świecie, bez martwienia się o swingi.
Team PokerStrategy.com, to starannie wybrani, najlepsi gracze MTT jakich mamy.
Z pewnością przebywanie w takiej grupie również rozwija ich umiejętności.
Napisane przez Jakub
Napisane przez Majare
btw. Gratulacje Szymon![]()
Oczywiście PokerStrategy.com pokrywa część kosztów związanych z przelotami i zakwaterowaniem, jak również z wpisowym do turniejów.
Umożliwia to członkom naszego teamu grę w największych pokerowych turniejach na świecie, bez martwienia się o swingi.
Team PokerStrategy.com, to starannie wybrani, najlepsi gracze MTT jakich mamy.
Z pewnością przebywanie w takiej grupie również rozwija ich umiejętności.
czy zabiera cos z ewentualnych wygranych zawodnikow ?
czy ma prawo do ich wizerunku reklam itp itd ? bo jakies korzyscie przeciez musza z tego miec
@cichodajka: Głównym powodem tworzenia firmowych teamow w kazdym rodzaju sportu jest reklama. Gracz PS, ktory pojawi sie na zdjeciach w relacji prasowej lub telewizyjnej przsluzy sie firmie bardziej niz oddajac 50% swojej wygranej
edit: a wracajac do tematu, to jakimi wynikami simon1989 zasluzyl na to miejsce, ile ma wygranych turniejowych online, lub jaki ma nick na P*, FTP, party?
Nie kwestionuje poprawnosci decyzji bo ciesze sie ofc, ze Polak w teamie, ale nie moge znalezc nigdzie tych jego sukcesow, a fajnie by bylo wiedziec
Bardzo proszę
:
http://www.pokerprolabs.com/topsharkpro/graph/TotalProfitByGamesPlayed?id=34359367&pnid=2&tt=1
http://www.pokerprolabs.com/topsharkpro/graph/TotalProfitByGamesPlayed?id=34642340&pnid=1&tt=1
A wszelkie wygrane live czy też na cashach to już inna sprawa. W każdym razie, mamy się czym chwalić
Tak jak powiedział mariusz, reklama i prestiż są głównym powodem istnienia Teamu PokerStrategy.com.
Zawodnicy muszą oczywiście reklamować firmę grając w naszych ciuchach, oraz pisać blogi ze sprawozdaniami z każdego wyjazdu (co mnie bardzo cieszy).
Zapytam simona o jego wygrane lifetime, mam nadzieję że się z wami podzieli tą informacją.
Nie gram MTT (poki co)
ale tylko pogratulowac sukcesu
Dobrze miec rodaka wsrod elity
Gratki
jak malo kto zasluzyl sobie na to wynikami
szkoda ze tak malo jego filmikow jest na ps