Poszedłem allin'a z tego względu, że już była 2 w nocy i już mnie oczy bolały od prawie 5 godzinnego grania. Poza tym 2 miejsce to i tak dobrze jak na mój staż
Pozdrawiam PartyPokerzystów
PS. Moim zdaniem najlepsze freerolle są właśnie na PP

Poszedłem allin'a z tego względu, że już była 2 w nocy i już mnie oczy bolały od prawie 5 godzinnego grania. Poza tym 2 miejsce to i tak dobrze jak na mój staż
Pozdrawiam PartyPokerzystów
PS. Moim zdaniem najlepsze freerolle są właśnie na PP
Witaj.
Gratulacje wyniku. Powodzenia w drugim bankroll builderze. Buduj bankroll, żeby móc grać w turniejach o wyższe stawki :). No i ćwicz kondycję, bo turnieje kończą się o jeszcze późniejszych godzinach :).
Napisane przez Supreme10
Jak na PartyPoker sie przeklina rivery?PartyRivers?
![]()
Riviera Party ;))
tak btw. to gratz wyniku & keep goin'
Napisane przez Thorek
Witaj.Gratulacje wyniku. Powodzenia w drugim bankroll builderze. Buduj bankroll, żeby móc grać w turniejach o wyższe stawki :). No i ćwicz kondycję, bo turnieje kończą się o jeszcze późniejszych godzinach :).
Albo raczej, jeszcze "wcześniejszych"
bo często to już ranek jest.
Napisane przez mmortezz
Napisane przez Supreme10
Jak na PartyPoker sie przeklina rivery?PartyRivers?
![]()
Riviera Party ;))
tak btw. to gratz wyniku & keep goin'
![]()
Oj macie racje... już parę razy wkurwił mnie ten river
oczywiście obydwa allin'y przed riverem

a tutaj jeszcze taki fajny bad beacik który się trafił. Oczywiście allin'y preflop

No ja właśnie przez takie akcje, przez które się cholernie denerwowałem to tylko wyrobiłem bonus i od razu się wyniosłem z party.
Teraz mam za sobą pierwszy wieczór gry na 888.
Poza dwoma przypałami tego typu (ale tylko jeden był na riverze, drugi był na turnie) jak te powyższe to było normalnie. ;]
Nie mniej życzę Ci cierpliwości do party i powodzenia w dalszych etapach budowy rolla ;p