Przejdź do forum
To i ja się pochwal...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] To i ja się pochwalę :)

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
867 Wyświetlenia
fdab10
Poker Player

Poszedłem allin'a z tego względu, że już była 2 w nocy i już mnie oczy bolały od prawie 5 godzinnego grania. Poza tym 2 miejsce to i tak dobrze jak na mój staż ;)

Pozdrawiam PartyPokerzystów ;)

PS. Moim zdaniem najlepsze freerolle są właśnie na PP ;)

6 odpowiedzi
Thorek
Oldschool Grinder

Witaj.

Gratulacje wyniku. Powodzenia w drugim bankroll builderze. Buduj bankroll, żeby móc grać w turniejach o wyższe stawki :). No i ćwicz kondycję, bo turnieje kończą się o jeszcze późniejszych godzinach :).

Supreme10
Elite Grinder

Jak na PartyPoker sie przeklina rivery?

PartyRivers? :f_eek:

mmortezz
PokerStrategist

Napisane przez Supreme10

Riviera Party ;))

tak btw. to gratz wyniku & keep goin' ;)

Aimboy
PokerStrategist

Napisane przez Thorek
Witaj.

Gratulacje wyniku. Powodzenia w drugim bankroll builderze. Buduj bankroll, żeby móc grać w turniejach o wyższe stawki :). No i ćwicz kondycję, bo turnieje kończą się o jeszcze późniejszych godzinach :).

Albo raczej, jeszcze "wcześniejszych" :D bo często to już ranek jest.

fdab10 Autor wątku
fdab10
Poker Player

Napisane przez mmortezz

Napisane przez Supreme10

Riviera Party ;))

tak btw. to gratz wyniku & keep goin' ;)

Oj macie racje... już parę razy wkurwił mnie ten river ;) oczywiście obydwa allin'y przed riverem :facepalm:

a tutaj jeszcze taki fajny bad beacik który się trafił. Oczywiście allin'y preflop :rage: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

No ja właśnie przez takie akcje, przez które się cholernie denerwowałem to tylko wyrobiłem bonus i od razu się wyniosłem z party.

Teraz mam za sobą pierwszy wieczór gry na 888.

Poza dwoma przypałami tego typu (ale tylko jeden był na riverze, drugi był na turnie) jak te powyższe to było normalnie. ;]

Nie mniej życzę Ci cierpliwości do party i powodzenia w dalszych etapach budowy rolla ;p