byly rozmowy o serialach, o swietnych filmach, a ja tym razem chcialem spytac o najlepsze waszym zdaniem filmy, ktore nadawaly sie do obejrzenia z dziewczyna. z jakiegos tam powodu.
np. Cruel Intentions
ktoś ma jeszcze jakieś dobre pomysły?
byly rozmowy o serialach, o swietnych filmach, a ja tym razem chcialem spytac o najlepsze waszym zdaniem filmy, ktore nadawaly sie do obejrzenia z dziewczyna. z jakiegos tam powodu.
np. Cruel Intentions
ktoś ma jeszcze jakieś dobre pomysły?
To zależy na jaką okazję.
Uniwersalnym i obowiązkowym filmem do obejrzenia z dziewczyną jest "Bezsenność w Seattle". Niemniej jednak tak jak mówię zależy co chcesz osiągnąć i co ona lubi. Jeżeli chcecie się pośmiać to polecam dobrą parodię, chociaż ostatnio tego nie ma zbyt dużo, więc pozostaje powrót do starego dobrego "Not another teen movie". Z parodiami jest jednak taki problem, że trzeba znać filmy jakie są parodiowane, bo inaczej żarty nie są śmieszne. Jeśli chcesz, żeby się wzruszyła to świetnym filmem jest "Piękny umysł" - też ma swoje lata, ale chwyta za serduszko... nawet ja się wzruszyłem :). Na razie tyle mi przyszło do głowy. Z nowościami jestem nieco ostatnio przez pracę na bakier.
tez na tym bylem
niezla rzeznia, panna chciala mnie przesadzic do pierwszego rzedu bo szydzilem z niej ze zamyka oczy
Imo wszystko zależy od kobiety i jej 'poczucia smaku'.
Niektóre są na tyle delikatne (oczywiście używając tutaj różnych epitetów nie mam zamiaru w jakikolwiek sposób ubliżać płci pięknej, nawiązuję tylko do ogólnych czynników powszechnie cechujących kobiety - a przynajmniej tak było jakiś czas temu
- takich jak wrażliwość, delikatność etc) że najlepiej oglądać z nimi dramaty, filmy obyczajowe, melodramaty itp
-> w takim wypadku polecam 'Wichrowe Wzgórza'
Niektóre z kolei aż tak się nie rozczulają, ale lubią komedie romantyczne, tutaj bym polecił np. 'Blind Dating' albo '50 pierwszych randek'.
A jest też pewne - coraz bardziej liczne - grono kobiet których cechy osobowości dość pasują do naszych brutalnych, zdemoralizowanych czasów
I tutaj już można oglądać każdy dobry film sensacyjny, thriller, horror.....
Powyższe proszę potraktować bardzo lekko, bo jestem pod wpływem
Pozdro!
Napisane przez casalinga87
Dobra (!) komedia romantyczna, np. Love Actually.
Obowiązkowo, razem raz w roku
Zależy jakie macie dziewczyny. Moja była by mnie zabiła za Cruel Intensions, Love Actually czy Wichrowe Wzgórza
Napisane przez Urbi23
Zależy jakie macie dziewczyny. Moja była by mnie zabiła za Cruel Intensions, Love Actually czy Wichrowe Wzgórza![]()
zazdroszczę
jedziecie dalej z pomyslami !
niektore sa b. dobre
horrory to nie jest glupia sprawa, nawet bardzo dobra. napisalem dziewczyna ale mozna bylo po prostu napisac z "laską". wszystko da sie w odpowiedniej sytuacji obejrzec. niektore by rozbawic, inne by wzruszyc, inne by przytulic (horrory) lub sie podroczyc, a inne by rozebrać
(Cruel Intentions)
Polecam 500 days of summer oraz Babel. Oba filmy w mojej skromnej ocenie b dobre, oglądałam razem z lubym i obojgu nam się podobały.
Ale jak pisali poprzednicy, wszystko zależy od Twoich intencji oraz od dziewczyny