Przejdź do forum
Najlepszy filmy - d...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Najlepszy filmy - do obejrzenia z dziewczyna

39 Posty
35 Użytkownicy
0 Reakcje
38.1 K Wyświetlenia

byly rozmowy o serialach, o swietnych filmach, a ja tym razem chcialem spytac o najlepsze waszym zdaniem filmy, ktore nadawaly sie do obejrzenia z dziewczyna. z jakiegos tam powodu.

np. Cruel Intentions :)

ktoś ma jeszcze jakieś dobre pomysły?

Odpowiedz
Cytat
38 odpowiedzi

Casablanca i wszystko jasne

Odpowiedz
Cytat
damaioshin
PokerStrategist

atonement

Odpowiedz
Cytat
Thorek
Oldschool Grinder

To zależy na jaką okazję. :) Uniwersalnym i obowiązkowym filmem do obejrzenia z dziewczyną jest "Bezsenność w Seattle". Niemniej jednak tak jak mówię zależy co chcesz osiągnąć i co ona lubi. Jeżeli chcecie się pośmiać to polecam dobrą parodię, chociaż ostatnio tego nie ma zbyt dużo, więc pozostaje powrót do starego dobrego "Not another teen movie". Z parodiami jest jednak taki problem, że trzeba znać filmy jakie są parodiowane, bo inaczej żarty nie są śmieszne. Jeśli chcesz, żeby się wzruszyła to świetnym filmem jest "Piękny umysł" - też ma swoje lata, ale chwyta za serduszko... nawet ja się wzruszyłem :). Na razie tyle mi przyszło do głowy. Z nowościami jestem nieco ostatnio przez pracę na bakier.

Odpowiedz
Cytat

Gdyby nie moja dziewczyna, pewnie w życiu nie obajrzał bym tylu horrorów :D

Odpowiedz
Cytat
shovi
Oldschool Grinder

Ja byłem z panną na walentynki w cinema na Nocny Pociąg z mięsem 3D :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
casalinga87
Oldschool Grinder

Dobra (!) komedia romantyczna, np. Love Actually.

Odpowiedz
Cytat

tez na tym bylem :) niezla rzeznia, panna chciala mnie przesadzic do pierwszego rzedu bo szydzilem z niej ze zamyka oczy :)

Odpowiedz
Cytat
KudlatyPL
PokerStrategist

Tronsformers :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS
Elite Grinder

Imo wszystko zależy od kobiety i jej 'poczucia smaku'.
Niektóre są na tyle delikatne (oczywiście używając tutaj różnych epitetów nie mam zamiaru w jakikolwiek sposób ubliżać płci pięknej, nawiązuję tylko do ogólnych czynników powszechnie cechujących kobiety - a przynajmniej tak było jakiś czas temu :) - takich jak wrażliwość, delikatność etc) że najlepiej oglądać z nimi dramaty, filmy obyczajowe, melodramaty itp :) -> w takim wypadku polecam 'Wichrowe Wzgórza'
Niektóre z kolei aż tak się nie rozczulają, ale lubią komedie romantyczne, tutaj bym polecił np. 'Blind Dating' albo '50 pierwszych randek'.
A jest też pewne - coraz bardziej liczne - grono kobiet których cechy osobowości dość pasują do naszych brutalnych, zdemoralizowanych czasów :D
I tutaj już można oglądać każdy dobry film sensacyjny, thriller, horror..... :D

Powyższe proszę potraktować bardzo lekko, bo jestem pod wpływem :D
Pozdro!

Odpowiedz
Cytat
Lynx33
PokerStrategist

Lost in Translation. Koniecznie.

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

Napisane przez casalinga87
Dobra (!) komedia romantyczna, np. Love Actually.

Obowiązkowo, razem raz w roku :)

Odpowiedz
Cytat
Urbi23
Oldschool Grinder

Zależy jakie macie dziewczyny. Moja była by mnie zabiła za Cruel Intensions, Love Actually czy Wichrowe Wzgórza :D

Odpowiedz
Cytat

Remember me, education.

Odpowiedz
Cytat
shinthps
PokerStrategist
TimotheeS
Elite Grinder

Napisane przez Urbi23
Zależy jakie macie dziewczyny. Moja była by mnie zabiła za Cruel Intensions, Love Actually czy Wichrowe Wzgórza :D

zazdroszczę :D

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

Bez przesady chłopski :P

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jedziecie dalej z pomyslami !
niektore sa b. dobre

horrory to nie jest glupia sprawa, nawet bardzo dobra. napisalem dziewczyna ale mozna bylo po prostu napisac z "laską". wszystko da sie w odpowiedniej sytuacji obejrzec. niektore by rozbawic, inne by wzruszyc, inne by przytulic (horrory) lub sie podroczyc, a inne by rozebrać :) (Cruel Intentions)

Odpowiedz
Cytat

Polecam 500 days of summer oraz Babel. Oba filmy w mojej skromnej ocenie b dobre, oglądałam razem z lubym i obojgu nam się podobały.

Ale jak pisali poprzednicy, wszystko zależy od Twoich intencji oraz od dziewczyny :P

Odpowiedz
Cytat
Kaeresen
Oldschool Grinder

The Human Centipede

Odpowiedz
Cytat