Przejdź do forum
Pierwszy 1000$

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pierwszy 1000$

6 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
769 Wyświetlenia

Dzisiaj, czyli 15.08.2010 przekroczyłem barierę 1000$. =) Gram od 11 miesięcy w FL FR, ale przez pierwsze pół roku grałem mało, bo nie brałem jeszcze pokera na serio i miałem nie wiele czasu na grę. Poza tym zaczynałem z 7$ od kolegi i zaczynałem od najniższych limitów czyli od 0,02/0,04. Dopiero od kwietnia, gdy zacząłem częściej odwiedzać PS.com, czytać arty, wstawiać rozdania do oceny (najwięcej pomogło), założyłem bloga i zakupiłem PT3 wszystko ruszyło do przodu i z 200$ zrobiłem 1k$. To tyle, a poniżej pamiątkowe zdjęcie. :f_cool:

Pozdrawiam.

5 odpowiedzi

Zainwestowałem w Ciebie 7$. Który bank oferuje 14200% w skali roku? :D

Gratulacje gościu i mam nadzieje, że kolejne limity to tylko kwestia czasu.

szkielko1
PokerStrategist

Wielkie gratulacje :facepalm: _thumbsup: :facepalm:
Może za jakiś czas też uda mi sie pochwalić takim rollem...

Thorek
Oldschool Grinder

Witaj.

Pamiętam jak ja przekroczyłem 1000 $. Magiczna chwila to może dużo powiedziane, ale fajnie było zobaczyć 4-cyfrową sumkę na koncie. Powodzenia dalej i teraz 10 000 $ życzę.

Pozdrawiam.

budzisz
PokerStrategist

Ja też już tę magiczną chwilę mam za sobą. Gram od maja ( nie licząc przegranego kapitału startowego).
Niestety ja screena nie zdązyłem zrobić :) Aktualnie wydobywam się chyba z największego jak do tej pory downswingu.
300 USD cashout i aktualnie mam jakieś 330 USD. A zaczynałem od jeszcze mniejszego bankrolla bo od dwóch ticketów do sng za 1,2 USD.

Mooris
PokerStrategist

Gratulacje :) Jesteś najlepszym przykładem na to, że jeśli się chce, to można :)

Pozdrawiam