Zyje
Po laniu na nl25 odrabiam straty na nl10, tyle, ze sporo obowiazkow mam i nie ma kiedy dobrej sesji zagrac czy tez na forum zagladnac na dluzej...
PO nieudanym ataku na nl25, czego przyczyna byl glownie tilt :f_confused:, pokornie wrocilam na nl10 odrabiac straty.
Odrobilam z nawiazka, tyle, ze calkowicie stracilam ochote do gry. Zero przyjemnosci, po godzinie szukam na sile wymowki, by tylko odejsc od komputera i zajac sie czyms innym... Zeby jeszcze za gra szly jakies fajne pieniadze, to moze jednak udalo by sie jakos zmotywowac, jednak do dobrych pieniedzy jeszcze daleka droga, wiec chyba czas dac sobie spokoj na jakis czas.
Moze dluzsza przerwa pomoze
No dobra , ale nie jesteś przecież skazana tylko na Zooma . Jeszcze nikogo nie udało mi się namówić do Hu SnG , ale to fajna odmiana pokera z masą wymagającego myślenia postflopa , zresztą o preflopie to samo można powiedzieć . Po za tym bardziej przydatna i bardziej przyszłościowa niż ten cały zoom.
No tak ... pytanie tylko czy Tilt Lady i Hu , to nie za duże sprzeczności ? Czyli nie namawiam jednak
?
No to odpoczywaj Madzia w takim razie
.
Magdo, jakie masz odczucia odnośnie zoom nl10? Light 3bety i barrelki wchodzą na tym limicie?
Sorry, ze dopiero teraz, ale wypadlo mi ngle wyjscie przy sobocie.
Jak widac idzie dosc ciezko, dostaje sporo coolerow, szczegolnie widac to w okolicy 1,5k, gdzie soft sie po mnie przejechal troszke, ale na szczescie nie tiltuje, wiec powinno byc dobrze.
Mam sporo mniejsza baze niz na nl25 wiec narazie nie wychodze ponad 14/12, gdy uda sie troche wiecej pozaznaczac kto reg a kto fish sprobuje troch poluznic gre
Postawie sobie kropkę, bo często Cię przy stolikach spotykam
No i sądzę, że nie powinnaś mieć problemów z niszczeniem NL25 zoom, bo to naprawdę easy game jest
Napisane przez Tomasson225
Postawie sobie kropkę, bo często Cię przy stolikach spotykam![]()
No i sądzę, że nie powinnaś mieć problemów z niszczeniem NL25 zoom, bo to naprawdę easy game jest
![]()
Tomasz, nie podrywaj koleżanki :challenge
Napisane przez soczi45
Trzeba było sprawdzić wczoraj te moje AK![]()
Gdybym grala za swoje to pewnie bym callnela, ale 50% kasy nalezy do inwestorow, wiec nie chce sie bawic w zgadywanki ryzykujac cudza kase