Elo grindery!
Zagladalem, czytalem ale jak ja to mowie "nie bylo kiedy" napisac.
Ostatnie 2 tyg bardzo malo pokera, lacznie to chyba tylko 1,5dnia gry. Najpierw przeprowadzka z przygoda, awaria samochodu - moze trzeba jeszcze raz przemyslec sen o porsche?
Pozniej kilkudniowe problemy z podlaczeniem neta, dalej zakup biurka, fotela,tv i dodajmy zlozeniem tego
Kolejne kilka dni to pobyt w domu rodzinnym, troche pomocy rodzicom i rozmowy okolopokerowe z moim bratem przy perelce. Troche sie chlopak zalill bo biedak ma na PS status basic i moze tylko czytac
Az w koncu jestem.
Z tego miejsca chcialbym podziekowac wszystkim tym ktorzy pomogli przy przeprowadzce i wierze, ze jeszcze pomoga
Rodzinie, ziomkom, Certhowi i Madzi jak i mojej Żabci ktora zdecydowala sie zamienic Legnice na podwarszawskie okolice. Dziekuje.
Licznik VPP wskazuje 782k. Zrezygnowalem z 6max 200$ - wtopilem 9k w 360 gier, i na spokojnie bede grindzil 6max turbo do 100$ z 18tkami gdzie czuje sie pewnie + powrot radosci z ich gry. W sumie tak bylo 2tyg temu a teraz zobaczymy.
Ev nie wszystko sie udaje, ale mimo wszystko bardziej ciesze sie, ze juz pazdziernik bo zostaly tylko 2 miesiace gry i wakacje. Chcialbym sie wyrobic najpozniej do 15 grudnia, odpoczac, pokminic i wejsc w nowy rok na swiezosci. Zreszta koniec pazdziernika brany bylby pod uwage tylko wtedy gdy obaj bysmy sie wyrobili. A roznica miedzy nami taka, ze ja widze cel coraz wyrazniej gdy Ty juz chyba dawno straciles go z oczu.
Co do spota na oko biore QQ+. Akcja dzieje sie na ef 5bb, a na tylu raczej nie umiem foldowac natsow z naciskiem na nie umiem, zwlaszcza gdy nie jest to 5left. Struktura stakow jest plaska, masz 5bb i uwazasz sie za bezpiecznego gdy szort ma 2bb i 2,5bb, nie gra to. FGS + jw i masz call.
W tym konkret spocie raczej tez folduje przy solid utg i mega szczerym sb.
Spin&go zagralem 2tury po dolarku i wygralem 2$
Nie zdazylem stwierdzic spadku trafficu w ciagu 1,5dnia gry.
pozdro tam