Hej
Grałem w piątek do późna, zjechałem 13BI i nie gram obecnie z powodów osobistych ( więcej informacji wysyłam w priv wiadomości do każdego ).
BR: 22,30$
Hej
Grałem w piątek do późna, zjechałem 13BI i nie gram obecnie z powodów osobistych ( więcej informacji wysyłam w priv wiadomości do każdego ).
BR: 22,30$
Nie to żebym nie miał co do garnka włożyć z powodu 7 zł, ale pierwszy raz zdaje się mnie ktoś tak bez mydła na tych stackingach.
Najmocniej przepraszam wszystkich o takie zamieszanie, jak pisałem w wiadomości nie było mnie w kraju byłem bardzo zalatany i dużo problemów i spraw na głowie. Wróciłem do PL i od razu pojechałem do Krakowa na biznes trip z pracą gdzie od 9:00-22:00 robiliśmy w biurze ciągle i wracałem ledwo żywy i od razu kładłem się spać. Za 15-20 min odeślę wszystko z tych 22$ co zostało tylko dajcie mi się rozpakować i wykąpać please guys. Jeszcze raz sorry i wybaczcie że tak wyszło i dzięki za cierpliwość i zrozumienie ( jeżeli można to tak nazwać w tak trudnej sprawie osobistej którą wam opisałem w wiadomości ). . . Nie chcę o tym mówić publicznie lecz powiem. Walczyła moja spokrewniona i bardzo mi bliska osoba o życie po wypadku na skuterku w drodze do pracy, napisałem wam jak nagle musiałem wyjechać i w jakim byłem stanie psychicznym... Sądzę że ważniejsze dla mnie było poświęcić całą siłę i czas na spędzeniu czasu w szpitalu śpiąc na krześle i czuwając przy tej osobie... Jeżeli według was na prawdę było to nie w porządku i nie etyczne to okej, wasze prawo i wasze zdanie. Dla mnie rodzina jest najważniejsza i tak się zachowuje... Później praktycznie nie byłem w domu tylko się wykąpać i uciekać dalej... Ale okej anyway nie ważne... Możecie mnie nie znać możecie napisać negatywny feedback bo macie do tego podstawy, lecz w takich sytuacjach ja tak się zachowuje i gdy byłem na komputerze i grałem albo coś, natychmiast pisałem co i jak kiedy itp. Nigdy nikogo nie okradłem i nie oszukałem i tym bardziej osoby mi obce które zainwestowały swoje $$.
Jak wyślę napiszę tutaj i życzę wam zdrowy i wesołych świąt and happy new year.
PS ( bobek bubek czy jak się tam nazywasz, nie wiem czy coś nie tak masz pod sufitem ponieważ tworzenie multikont z 1-2 postami specjalnie by coś dopisać na moim raillingu jest śmieszne, po drugie 0 szacunku do innej osoby, po trzecie zero dojrzałość ale i tak podziwiam za zaangażowanie pozdrawiam i życzę zdrowych i wesołych świąt i Tobie
)
Napisane przez milicja112
lol niezlym treść edytowana musisz byc jesli myslisz ze konta sa zakladane specjalnie zeby tu trolowac![]()
bawia mnie twoje historyjki.pewnie nie tylko mnie ,a ze jestes slaby i dajesz sie prowokowac to nie moj problem
![]()
co najlepsze poswiecasz mi co jakis czas kawalek wpisu wiec beka razy dwa
![]()
anyway merry xmass
po pierwsze nie wyzywałem cię więc nie masz prawa mnie tak nazywać, po drugie [treść edytowana] człowieku który zakłada multikonta by pierwszy wpis tutaj dodać i zostać usuniętym ma nierówno pod sufitem i [treść edytowana] jest ten kto tak cię wychował [treść edytowana]!!!! Nie szanujesz niczego a jak cię śmieszy sytuacja rodzinna i masz bekę z "historyjki" to życzę by nie spotkała cię podobna sytuacja bo na pewno nie będzie do śmiechu. Słaby to jest twój mały wacek, prowokować to sobie możesz kogo chcesz, bo ja nie czuje się prowokowany a słaby nie jestem bo na poziomie pisałem ale wszystko ma swoje granice popaprańcu.
$ odesłane według BR który został i początkowego wkładu %
butcher - 2,23
sojowy - 2,23
AAburzAA (odesłałem na konto z którego było polane) - 17,84
Thx a lot i merry xmas happy new year:f_drink:
// wulgaryzmy - Zoom32r
Napisane przez paymyoverbet
po pierwsze nie wyzywałem cię więc nie masz prawa mnie tak nazywać, po drugie [treść edytowana] człowieku który zakłada multikonta by pierwszy wpis tutaj dodać i zostać usuniętym ma nierówno pod sufitem i [treść edytowana] jest ten kto tak cię wychował[treść edytowana]!!!! Nie szanujesz niczego a jak cię śmieszy sytuacja rodzinna i masz bekę z "historyjki" to życzę by nie spotkała cię podobna sytuacja bo na pewno nie będzie do śmiechu. Słaby to jest twój mały wacek, prowokować to sobie możesz kogo chcesz, bo ja nie czuje się prowokowany a słaby nie jestem bo na poziomie pisałem ale wszystko ma swoje granice popaprańcu.