Nie wiem od czego zacząć. Po pierwsze jest mi wstyd, że opuściłem informowanie o swoich "postępach" w grze, a po drugie ostatnio dostałem turbo-motywującego kopa i bardzo chcę połamać wszystkie dostępne limity na 45man'ach.
Może po kolei...
Wróciłem do starych, dobrych 45'tek za 0,5$. Przyczyną nie było storbienie rolla, nie był nią też atak The Anonymous na moje konto P*. Musiałem wypłacić kaskę w szczytnym celu no i tak się zaczęło.
Pisząc "turbo-motywujący kop" miałem na myśli zmianę mojego stanu cywilnego na "zajęty kawaler"
oraz bardzo zdrowe podejście mojej nowej dziewczyny do pokera (tak kciuków, gdy gram sesję, jeszcze nikt za mnie nie trzymał :D).
Kontynuuję praktykę stakowania niektórych graczy i mam zamiar zacząć pisać o dobrych i złych stronach stakingu, na które udało mi się natrafić (uwierzcie, że trochę się ich nazbiera).
A teraz najważniejsze! Przeczytałem dzisiaj o nowej promocji Szkoła Kadetów i stała się ona moim największym wyzwaniem (tzn. stało się nim to, żeby zakwalifikować się do TOP30).
Jestem pewien, że współpraca z naszymi Trenerami (w szczególności wziąłbym parę solidnych lekcji od Wombata, który na pewno (
) wyeliminuje moje leak'i) pozwoli mi na szybkie wzniesienie się nawet o kilka limitów wyżej.
Ze swojej strony mogę zagwarantować SOLIDNE podejście do zadań i wyzwań rzuconych przez Trenerów oraz wprowadzenie do nich wesołego aspektu i zdrowego podejścia do sławy, która niedługo mnie czeka :fuckyeah.
Na zakończenie...
Ten post będzie moją reklamą i do momentu wyłonienia finałowej 30'stki nie będę nic pisał.
Życzcie mi szczęścia, bo przy tak dużej ilości konkurentów (i to dobrych) na pewno się przyda :sdrink