Przejdź do forum
[Szkoła Kadetów - n...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Szkoła Kadetów - na 2 str.] Raz, dwa, trz turbo sitki gram od dziś! Walcząc z limitami 0,5$ 45man

30 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
716 Wyświetlenia
AirFace Autor wątku
AirFace
PokerStrategist

Dzisiaj sobota... dawno nigdzie nie byłem, a więc czas zaliczyć imprezę i odpocząć od gry!

Teraz trochę wydarzeń z linii frontu.
W związku z niesamowitym pechem (inaczej tego nazwać nie mogę) na P*, skorzystałem dzisiaj z bonusu FTP 10$ gratis.
Wiecie co? Opłaciło się! Wpłaciłem 15$, obecnie mam 36$, a więc całkiem przyjemny deal. Pozostało mi 14 punktów do wyrobienia, żebym mógł uwolnić darmową gotówkę i przelać to wszystko na starsy.

Na dzisiaj koniec z graniem.
Życzę wszystkim udanej soboty i do zobaczenia jutro na stolikach!

Odpowiedz
Cytat
AirFace Autor wątku
AirFace
PokerStrategist

Po długiej ciszy na blogu, czas coś pospamować...

Właśnie skończyłem grać TheBig 4.40$ (wejściówka wygrana z satelitki).
Odpadłem jako 45'ty w kuriozalnym rozdaniu AA<77. Flop OESD, turn 7, river coś tam. Jestem zadowolony ze swojej gry, ale trochę szkoda odpaść po przeszło 6h gry na tak odległym miejscu.

Idę spać. Dobranoc.

Odpowiedz
Cytat
AirFace Autor wątku
AirFace
PokerStrategist

OK, postanowiłem zrobić update w związku z moimi sitkami 45man. Od wczoraj idzie bardzo dobrze. Łotrzyk sprzyja niesamowicie. Aż korci zagrać jakiś turek!

Dodatkowo stakuję 3 graczy.

Planem na luty (dosyć odważnym) jest wyrobienie kasy na 45man 1,5$.
Oby się udało!

A na koniec dowcip:

Spoiler

Jedzie dziadek maluchem, zgarbiony, ręce mu się trzęsą na kierownicy.
Wyprzedziło go BMW, dziadek się wystraszył.
BMW zatrzymało się na światłach, dziadek z tego strachu nie dał rady, przywalił w tył beemki.
Wysiada z niej dwóch byków:
- I co dziadek, przyjebałeś...
- Tak (cienkim wystraszonym głosem).
- Masz kasę?
- Nie.
- A ubezpieczenie?
- Nie.
- A syna?
- Mam.
- To masz tu komóreczkę, dzwoń po synka, to odrobi u mnie, bo ty się do roboty nie nadajesz...
Dziadek zadzwonił, podjeżdżają 3 Mercedesy S-klasa, Wysiada kilku byków i jeden z nich mówi:
- I co tatuś? Przypierdolił jak cofał?

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen
PokerStrategist

Hahaha
To się nazywa ironia losu ;)
Powodzenia w walce o 1.5

Odpowiedz
Cytat
AirFace Autor wątku
AirFace
PokerStrategist

Spieszę z wesołą nowiną (przynajmniej dla mnie), że dzięki udanemu stakingowi od jutra zasilam grono graczy 1,5$ 45man turbo. Obecnie dysponuje rolem na 150BI, co wydaje mi się bezpieczne i zgodne z moim (dosyć restrykcyjnym) BRM'em.

Zobaczymy jak pójdzie. Pierwszy update po 100sitkach. :challenge

Odpowiedz
Cytat

Powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
meffiulol
PokerStrategist
Odpowiedz
Cytat
Wolginho
PokerStrategist

Napisane przez CastielPL
Powodzenia!

+1 ;)

Odpowiedz
Cytat
AirFace Autor wątku
AirFace
PokerStrategist

Nie wiem od czego zacząć. Po pierwsze jest mi wstyd, że opuściłem informowanie o swoich "postępach" w grze, a po drugie ostatnio dostałem turbo-motywującego kopa i bardzo chcę połamać wszystkie dostępne limity na 45man'ach.
Może po kolei...
Wróciłem do starych, dobrych 45'tek za 0,5$. Przyczyną nie było storbienie rolla, nie był nią też atak The Anonymous na moje konto P*. Musiałem wypłacić kaskę w szczytnym celu no i tak się zaczęło.
Pisząc "turbo-motywujący kop" miałem na myśli zmianę mojego stanu cywilnego na "zajęty kawaler" :pokerface: oraz bardzo zdrowe podejście mojej nowej dziewczyny do pokera (tak kciuków, gdy gram sesję, jeszcze nikt za mnie nie trzymał :D).
Kontynuuję praktykę stakowania niektórych graczy i mam zamiar zacząć pisać o dobrych i złych stronach stakingu, na które udało mi się natrafić (uwierzcie, że trochę się ich nazbiera).

A teraz najważniejsze! Przeczytałem dzisiaj o nowej promocji Szkoła Kadetów i stała się ona moim największym wyzwaniem (tzn. stało się nim to, żeby zakwalifikować się do TOP30).
Jestem pewien, że współpraca z naszymi Trenerami (w szczególności wziąłbym parę solidnych lekcji od Wombata, który na pewno ( :heart: ) wyeliminuje moje leak'i) pozwoli mi na szybkie wzniesienie się nawet o kilka limitów wyżej.
Ze swojej strony mogę zagwarantować SOLIDNE podejście do zadań i wyzwań rzuconych przez Trenerów oraz wprowadzenie do nich wesołego aspektu i zdrowego podejścia do sławy, która niedługo mnie czeka :fuckyeah.

Na zakończenie...
Ten post będzie moją reklamą i do momentu wyłonienia finałowej 30'stki nie będę nic pisał.
Życzcie mi szczęścia, bo przy tak dużej ilości konkurentów (i to dobrych) na pewno się przyda :sdrink

Odpowiedz
Cytat
meffiulol
PokerStrategist

A więc życzę szczęścia ;) Powodzenia ;)

Odpowiedz
Cytat