Chcę jechać do Pragi

Dziękujemy za liczny udział w promocji i chęć wyjazdu do Pragi. Niestety liczba wejściówek była ograniczona, dlatego szczęśliwców wyłoniliśmy w losowaniu.
Wejściówki wygrywają:
1. Achwen
2. NHXeHep
3. pitersonicus
4. Filipo91
5. sojowyjarz
6. Marcins922
7. Wih102
8. kulinho92
9. TheBluffPL
10. Khamulx
Niedługo dodam Was do znajomych. Proszę przesłać mi w wiadomości prywatnej swoje imię i nazwisko, które przekażemy organizatorom. Na miejscu należy posiadać dokument tożsamości, aby móc dokonać rejestracji do turnieju. Przypominam, że wejściówki są ważne do dnia 1C turnieju Millionaire (piątek, 20 listopada, godzina 18:00).
Macie czas do wtorku 10 listopada (do godziny 23:59), aby potwierdzić swój udział.
Gdy ktoś nie będzie chciał/mógł jechać, będziemy kontaktować się kolejno z użytkownikami z poniższej listy rezerwowej:
Spoiler
1. ShakeMeDown
2. ahir2013
3. notomorrow
4. arkhos
5. MrTermo1021
Jeszcze raz gratulujemy i życzymy powodzenia w Pradze!
Wszystkich (również tych, którym się nie poszczęściło w losowaniu) zachęcam do śledzenia naszych newsów, aby nie przegapić kolejnych promocji.
szip it
ty
udało mi się wygooglować jedynie cap na każdy z dni tego Milionera (270), więc + - można sobie obliczyć jaka będzie pula, macie może info dot. struktury?
+ bardzo wstępnie - ktoś z Poznania zainteresowany tripem?
Napisane przez TheBluffPL
szip itty
udało mi się wygooglować jedynie cap na każdy z dni tego Milionera (270), więc + - można sobie obliczyć jaka będzie pula, macie może info dot. struktury?
+ bardzo wstępnie - ktoś z Poznania zainteresowany tripem?
Wejsciowka to 400 zł pulka to milion czeskich koron to okolo 156 tys zl
Hmm... A ten zwrot pro viteze nie oznacza 1 mln koron dla zwyciezcy?
Znalazłem na necie turniej z poprzedniego roku. Wpiszcie na google: Marsel Khalaf to znajdziecie też.
3k wpisowe było, zgarnął 605kc po dealu w 4. blindy byly 50 minutowe, 1032 wejscia, 80 itm.
Ja na pewno jestem skory przejąć wejściówkę. Gdyby zdarzyła się sytuacja, że ktoś definitywnie odpadnie jeszcze przed 10 listopada to prosiłbym o jak najszybszy kontakt. Pozdrawiam!
Thanks za bilet
WML
Khamulx wysłałem zaproszenie, jestem zainteresowany, jak możesz to napisz coś więcej na prv na ten temat, wstanę rano (~12) to odpiszę.
Khamulx, NHXeHep w hrsie można zamówić dostawienie łóżka, jak coś to byśmy mogli wziąć pokój 2osobowy i 1 łóżko dostawione w tym Andel. Wychodzi wtedy niecałe 200 zł za noc, co na łabka wychodziłoby z 65 zł, jak coś priv