Przejdź do forum
Chcesz podpiąć kont...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Przypięto

Chcesz podpiąć konto do PokerStrategy.com i nie wiesz czy to możliwe? Sprawdź tutaj!

358 Posty
161 Użytkownicy
55 Reakcje
97.5 K Wyświetlenia
Masterinsekt

Podbijam!

Odpowiedz
Cytat
prine123

Witam. Jest możliwość podpięcie mojego konta na 888 poker? Konto na 888 zakładałem przez pokerstrategy parę lat temu i wcześniej uzyskiwalem punkty potem zakonczyliscie współpracę. Nick jak tutaj, pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
pokerandrew1985

Witam serdecznie,
Nie chce zakladac nowego tematu wiec podepne sie pod tutejszy watek, z gory przepraszam za brak polskich liter klawiatura ISLANDZKA uniemozliwia mi pisanie w naszym ojczystym jezyku.

W styczniu mialem zliczane normalnie ptk strategy points z pokers w tym miesiacu jeszcze z ani jednego dnia mi nie zliczylo a gram w kazdy dzien moglbym uzyskac odp. dlaczego??

Ta, nie zmienialem niczego w P* mam zaznaczona wymiane danych tak jak to bylo w styczniu.

Odpowiedz
Cytat
myoghi19897

Wittam. Jest mozliwosc podpiecia konta z 888. Zakladajac nie pobralem aplikacji przez podany link. Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witajcie,

Wybaczcie za późną odpowiedź.

Jeśli chodzi o 888Poker to niestety nie ma możliwości powiązania już istniejącego konta oraz ponownego powiązania starych kont. Jeśli chcecie otrzymywać StrategyPoints to jedynym rozwiązaniem jest wybranie innego poker roomu z naszej oferty.

@pokerandrew1985 Twoje konto jest prawdopodobnie w trakcie weryfikacji. W tym czasie nie są przyznawane punkty za grę na prawdziwe pieniądze. Niestety nie mamy wglądu w ten proces.

@ONKAM Poker room zawsze można zmienić jeśli zależy Ci na materiałach. Status możesz także kupić.

@Masterinsekt z tego co widzę to już kontaktowałeś się z naszym supportem i problem został rozwiązany. Jeśli support poker roomu potwierdzi, że konto jest powiązane z PokerStrategy.com, a punkty nie pojawią się po 3 dniach to w zdecydowanej większości przypadków problemem jest zła nazwa użytkownika z poker roomu jaką wprowadziliście do naszego systemu. W pozostałych przypadkach są to opóźnienia w naliczaniu StrategyPoints, ale wtedy przy danym dniu na tej stronie będzie informacja, że punkty są "oczekujące".

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

@Masterinsekt, dzięki za info. Super, że się udało :f_drink:

@DzerryPL, niestety nie ma możliwośći podpięcia konta na 888poker do nas. Jeżeli zależy Ci na StrategyPoints, to warto pomyśleć o graniu na 2 roomach lub zakupie wyższego statusu: kup punkty.

Jeżeli nie wiesz, który poker room wybrać, napisz nam jakie masz preferencje, to pomożemy coś wybrać: wątek Poker room dla Ciebie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
museeek

Witam. Słyszałem, że na Party Poker jest możliwość założenia nowego konta podając inny email, jeśli wcześniej nie aktywowało się konta na real money. Czy zakładając w ten sposób nowe konto można podpiąć je pod Strategy?

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

museeek, wysłałam Ci zaproszenie

Odpowiedz
Cytat

Witam, mam podpięte konto do pokerstars od około 4 dni lecz nadal nie mam zmienionego statusu, oraz nie zdobywam punktów. Gdzie mogę sprawdzić czy dobrze to zrobiłam ?

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Cześć Ibetyouwin50,

Czy zaznaczyłaś "Information Sharing Agreement" ("Wymianę informacji") w kliencie PokerStars? Jeśli nie, to zaloguj się do oprogramowania, w głównym menu przejdź do zakładki "Account" ("Konto") i wybierz opcję "Information Sharing" ("Wymiana informacji"). Zaznacz checkbox przy "I have read the above and approve" ("Przeczytałam i zgadzam się"). Jeśli nie posiadasz opcji "Information Sharing", to Twoje konto nie jest podpięte i nie możemy przyznawać StrategyPoints. Czasami np. brak wyczyszczenia cookies przed instalacją softu może spodowować brak naszego trackera.

Jeżeli widzisz tę opcję, upewnij się też, że podałaś poprawny username z PokerStars na tej stronie (zmień, jeżeli jest niepoprawny) https://polska.pokerstrategy.com/home/profile/

StrategyPoints są zwykle przyznawane od 1 do 3 dni po zakończeniu gry na poker roomie.

Daj znać, pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Nie było zaznaczone. Dziękuje ;]

Odpowiedz
Cytat
ONKAM

tak się zastanawiam....

nie mogę do Was podpiąć konta p*, ale... czy w obliczu planów na połączenie puli graczy na p* i full tilt, nie byłoby dobrym pomysłem założenie konta na ft. docelowo pewnie zostanie p*, pytanie czy w przypadku takiej opcji, mógłbym wybrać, które konto zostaje i które będzie podpięte do ps-gy.

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Cześć ONKAM, nie potrafię Ci na to pytanie odpowiedzieć teraz. Nie mamy jeszcze szczegółów odnośnie tego jak będzie wyglądała sprawa z trackingiem po połączeniu kont. Jak będziemy mieć tę informację, to się podzielimy.

Odpowiedz
Cytat
ONKAM

Cześć Marta, dzięki Marta.

Odpowiedz
Cytat
kuCol521

konto na poker stars mam od 2012 czy mogę je podpiąć pod pokerstrategy jesli tak to jak dodam ze tu jestem od nie dawna

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj kuCol521,

Niestety istniejącego konta na PokerStars nie da się już podpiąć. Możesz jednak wybrać inny poker room z naszej oferty. Masz status basic więc powinna przysługiwać Ci darmowa gotówka ;)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
kuCol521

na jakiej zasadzie otrzymuje darmową gotówke bo może sie pokusze o granie na dotakowym pookerromie jezeli chodzi o bawienie się w jakies wpłaty to raczej nie chce mi sie bo mam bankrool na poker stars realnych takze sami wiecie. full tilt jest w waszej ofercie

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Musisz podać swoje dane na naszej stronie (anonimowe osoby, nie mogą otrzymać gotówki bez depozytu). Po wprowadzeniu danych wybierasz poker room, niestety nie oferujemy darmowej gotówki na FullTillt. Powinieneś mieć dostępne oferty na Titan Poker, 888Poker oraz partypoker - one się zmieniają co jakiś czas. W przeciągu 48 godzin pierwsza rata gotówki pojawi się na Twoim koncie. Kolejne raty będą się pojawiały jak spełnisz odpowiednie warunki, dla każdego poker roomu są inne, ich opis jest na stronie poker roomów.

Odpowiedz
Cytat
adek676

Cześć, nie jestem pewny czy rejestrowałem sie na 888poker przez stronkę PokerStrategy. Czy możliwe jest sprawdzenie przez moderację czy moje konta na tych serwisach są powiązane. Bardzo zależy mi na punktach z gry, dlatego nie wiem czy powinienem wpłacać depozyt na 888poker, czy po prostu zarejestrować się w innym serwisie.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Cześć adek676,

Nie otrzymałeś do tej pory StrategyPoints za grę na prawdziwe pieniądze na 888Poker, a jest to dla nas jedyna możliwość sprawdzenia czy Twoje konto jest powiązane z PokerStrategy.com. Nie możemy więc potwierdzić, ani zaprzeczyć, że Twoje konto jest powiązane z naszą stroną. Może to sprawdzić osoba, która ma bezpośredni wgląd w dane Twojego konta na poker roomie -> pracownik supportu 888Poker. Nikt na PokerStartegy.com nie ma wglądu w tego typu dane, bo są to dane poufne ;) Musisz więc zapytać się o to supportu 888Poker.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat