Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
z wielu różnych przyczyn jestem zmuszony wystawić staking.
Bez zbednych wstępów chce grac typ sng który znam najlepiej czyli 6max Turbo. Coprawda ostatnio gralem tez sporo 6max HT jednak gierki te sa o wiele bardziej wariancyjne i wolalbym grac odmiane w ktorej czuje sie najlepiej i gralem najwiecej czyli Turbo.
Co do wykresów, aktualnie jestem zablokowany na sharkscope, i glownie z racji tego ze odblokowanie/zablokowanie trwa kilka dni lacznie wolalbym zeby tak zostalo bo szczegolnie na tego typu turkach wolalbym nie dawac darmowego reada dla regów. Niemniej mam kilka wykresów ktorych screeny robiłem wystawiajac ofery mtt.
do tego dojdzie jakies ~4k$ profitu z mtt + jakies 2k$ z sng.
co do warunków:
:club:mam zamiar zagrac okolo 3k sng z limitów 60$ i 30$, ruch na 60$ jest dosyc specyficzny i tam od zawsze grałem dosyć solidny tableselection i zawsze uzupełniałem turkami z niższych limitów. ( "okolo" poniewaz najlepiej chcialbym dojsc do wyrobienia 100k FPP i wtedy zakonczyc staking, mysle ze 3k to ilość orientacyjna i może sie zmienićw zależnosci od tego jakie bedzie ratio limitów.
zyskami dzielimy sie 50/50 lacznie z RB jednak w skład RB wchodzi jedynie FPP wszelkie inne bonusy typu wejsciówki do BoP czy inne promocje zostają u mnie.
kwota stakingu to 5000$.
10% = 500$
5% = 250$
itd.
orientacyjny czas zakończenia stakingu to koniec tego roku, jednak zależy mi na tym żeby zakończyć go jak najwieczesniej
wpłaty na stars/ftp lub moneybookers/skrill. Dane podam na priv lub tutaj w topicu po sprzedaniu oferty.
WPŁATY NA NICK PS: ILOVENBA23 AVATAR: KOT W OKULARACH
MB VIA PM
udziały:
wombat - 10% ♠_thumbsup:
grisza1989 - 3% ♠_thumbsup:
szkot - 3%
szuwar69 - 5% ♠_thumbsup:
GibkiJoe - 15% ♠_thumbsup:
dark1one - 6% ♠_thumbsup:
mazik22 - 1% ♠_thumbsup:
sickpastor - 1% ♠_thumbsup:
winkel1989 - 2% ♠_thumbsup:
JackTrefl - 2% ♠_thumbsup:
Strider444 - 5% ♠_thumbsup:
petesam - 5% ♠_thumbsup:
maak0 - 7% ♠_thumbsup:
k4m13n - 5% ♠_thumbsup:
Byqu - 5% ♠_thumbsup:
Poza forum 9% ♠_thumbsup:
Bek0n - 2% ♠_thumbsup:
danielswider - 5% ♠_thumbsup: 35 do dopłaty.
Kristo 914 - 2 % ♠_thumbsup:
JeffreyPL1-7%
FEEDBACK : FEEDBACK - GRINDER23