Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam.
Chcialbym wystawic oferte stakingu na zblizajacy sie festiwal w pardubicach.
Chce przy tym sprzedac troche udziałów (wstępnie 50%). Powodem stakingu jest głównie obniżenie wariancji + grajac w Londynie obiecałem że takie oferty gry Live beda sie powtarzac
Zdecydowalem sie tutaj połączyć staking na MTT + Cash, kwoty i tak nie sa duże a w przypadku odpadnięcia z jakiegos MTT chcialbym grindowac cash games pozatym myśle w że w longurnie zmniejszy do wariancje takiej oferty.
Co do doświadczenia gry live cash to mam za soba przerobiony w kwietniu wyjazd do Londynu w którym na stołach nl100/nl200 zrobiłem przerobiłem około 90-100h gry live. Staking zakończył się niestety na minusie ale doświadczenie które tam zdobyłem napewno zaprocentuje w dalszych tego typu grach.
Co do turniejów bo to moj pierwszy tego typu staking musze przyznac ze nie mam dużej próbki turniejow czysto MTT jednak swojego czasu grałem SNG z zakresu 18man/6max/HU w 6max grałem do stawek 60$. MTT online nie grałem zbyt dużo głownie z powodu braku czasu który nie pozwala mi grac tak długich sesji regularnie.
Szczegóły oferty:

:spade:100% = 1150$
50% = 575$
10% = 115$
5% = 57,5$
----
SoulFrox - 5% - paid
Wlod4000 - 20% - paid
Asiarat - 5% - paid
coorchuck - 15% - paid
Wombacik - 25% - paid
maak0 - 5% - paird
mirash84 5% - paid
Strider444 5% - paid
SOLD -85%
Co do warunków:
1. Zarówno w cash jak i MTT pobieram kase dopiero od momentu osiagnięcia profitu, z racji połączenia ofert dotyczy to CAŁEJ oferty, tzn profit z cashu idzie równiez w pierwszej kolejności na pokrycie ew straty w MTT czy na odwrót.
2.W przypadku osiągniecia profitu pobieram 15% z MTT oraz 50% z cash.
3. W przypadku dużych deepow instnieje możliwosc ze nie bede w stanie rozegrac wszystkich zaplanowanych MTT w tym przypadku buyin idzie do zwrotu dla inwestorów.
4. Aktualnie chce sprzedac 50% udziałów.
Wspomniane wykresy:
1.
WYKRES 1
2.
Tutaj mała próbka z FTP ten skok to 3rd miejsce w 38gtd rebuy, + inne mniejsze MTT.
WYKRES 2
3.
FEEDBACK : FEEDBACK - GRINDER23