Przejdź do forum
NL100 CASH - rozlic...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL100 CASH - rozliczenie - Grinder23

64 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
5,714 Wyświetlenia
Grinder23

Czesc,

Dzisiaj zaczynam, nadal co prawda czekam na 2 przelewy wiec nie bede udostepnial wynikow dopoki sie to wyjasni jednak wrazie rezygnacji 2 ziomow AliAli zobowiazal sie wykupic ich udzialy.

Screen z gry. ( Ostatni cashout MB to moj wlasny RB )

cashier + transfers

Odpowiedz
Cytat
63 odpowiedzi
queristo

Link nie działa.

Odpowiedz
Cytat
Grinder23 Autor wątku
Grinder23

hmm dziwne bo mi ciagle dziala tak samo wszystkim co pytam... moze sprobuj jeszcze raz? albo z innej pregladarki? jak nie to wrazie co uploaduje na inny serwer lub dam Ci maila. Ogolnie zaraz do wszystkich stakerow ktorzy przelali juz mi kase wysle namiary na skype gdzie mozna mnie zlapac dosyc czesto.

Odpowiedz
Cytat
wlod4000

U mnie też nie działa używam firefox'a.
Też masz taki?
" "

Odpowiedz
Cytat
queristo

U mnie na chrome pojawiał się błąd, a na firefoxie wszystko działa.

Odpowiedz
Cytat
Grinder23 Autor wątku
Grinder23

nie ma problemu zrobilem reupload.

cashier + transfers

+ 500 ktore doszlo juz po screenie ale odpalilem stoly zaraz po tym screenie wiec uwazam go za poczatek.

Odpowiedz
Cytat
wlod4000

Z Twojego odnośnika nie działa, jak wklejam link działa, no problem, jutro popatrzę

Odpowiedz
Cytat
wlod4000

Ja ze wzgledu na klopoty ze Starsami potrzebuje jeszcze krotkiej chwili (1-3 dni max) na przelanie kasy, jestem w kontakcie z Grinderem, to jest tylko notka dla innych stackerow zeby wiedzieli jak wyglada sytuacja. Sorry za zamieszanie i zwloke, nie mam niestety wplywu na to.

Odpowiedz
Cytat
Grinder23 Autor wątku
Grinder23

bardzo bym prosil o dodawanie mnie do friends, wyslalem zaproszenia.

Chce wyslac na pw namiary na skype gdzie jestem dostepny jak tylko mam wlaczony komputer. ( praktycznie zawsze status DND )

Odpowiedz
Cytat
Grinder23 Autor wątku
Grinder23

Nie wiem dlaczego ale HM2 pokazuje mi zle wyniki. W tej chwili zgubil winnings na jakies 1,5bi. WTF?

EDIT: jest juz okej podczas wgrywania kilku M rak ze stycznia / grudnia, zlapalo moje stare sesje i wgralo do bazy. Juz skasowalem i jest okej ;]

Odpowiedz
Cytat
AliAli

ha ! czyli sa jakies winnings ! XDDDD

Odpowiedz
Cytat
Grinder23 Autor wątku
Grinder23

Napisane przez AliAli
ha ! czyli sa jakies winnings ! XDDDD

w tamtej sesji owszem ;)

// ciagle czekam na przelew ostatniego stakera i podam tutaj dotychczasowe wyniki.

PS: nie mniej jesli ktos chce znac juz teraz stan rolla moze pisac na skype, wyslalem go chyba wszystkim ktorzy przyjeli moje zaproszenie do friends + zaplacili juz za udzialy.

Odpowiedz
Cytat
Grinder23 Autor wątku
Grinder23

z racji tego ze dostalem juz wiekszosc przelewu ostatniego to moge wrzucic update:

ogolnie runnuje srednio na sh dostaje sick spoty i nie moge holdnac lepszych ukladow no ale to variance i tyle, na szczescie FR idzie calkiem dobrze wiec mimo ze jest minus to jest on na tyle maly ze jest kwestia jednej dobrej sesji ;).

volume jest dobry, przez jakis czas bede sie skupial bardziej na FR bo jak narazie idzie to znaczenie lepiej ;)

Odpowiedz
Cytat
Grinder23 Autor wątku
Grinder23

jest lekki profit! :D

glownie robie tez szybszy update zeby odrazu powiedziec ze HM cos zle liczy przy stolikach Ante/deep i results z HM roznia sie nieco od stanu rolla. mysle ze moze tu chodzic o liczenie Ante w kazdym badz razie pod koniec bede rozliczal zgodnie ze stanem rolla choc bedzie mogla wystapic roznica w porownaniu do HM.

teraz np HM pokazuje o 24$ wiekszy profit:

ta pionowa krecha to nie shot na plo400, mialem udana sesje na stolikach deep i normalnych ;)

Odpowiedz
Cytat
Grinder23 Autor wątku
Grinder23

dzisaj z racji freerolla dla SN bede gral sesje MTT, wszystkie wpisowe ktore uzyje pokryje z wlasnej kieszeni i jak tylko skonczy sie ostatni mtt to podlicze wszystko jesli bedzie + to wyplace to co jest nad jesli - to wplace ze swojej prywatnej kasy.

Odpowiedz
Cytat
pozdroANDpocwicz

freerolla dla SN wliczasz do rb? jakby nie patrzeć jest to forma rb dla SN... może doliczysz np. 50% z ew. shipa i dasz jakiś cap maxymalny na poziomie np. 1k$? gl w mtt :)

Odpowiedz
Cytat
Grinder23 Autor wątku
Grinder23

Napisane przez jarmur
freerolla dla SN wliczasz do rb? jakby nie patrzeć jest to forma rb dla SN... może doliczysz np. 50% z ew. shipa i dasz jakiś cap maxymalny na poziomie np. 1k$? gl w mtt :)

myslalem nad tym i mimo wszystko freerole z teraz to wpelni RB ktory wywalczylem w zeszlym roku, zreszta shipa nie bylo tylko ledwo itm ;)

Odpowiedz
Cytat

heh no rzeczywiscie wyglada jak 3 rozdania na plo400 - jakbys kiedys mial zamiar wrzucac jakies rozdania to mysle ze nie bedziesz mial problemow z wyborem ktore by byly ciekawe:)

Odpowiedz
Cytat
Grinder23 Autor wątku
Grinder23

run bad + nadziewanie sie na top range i mialem spadek, teraz powoli odrabiam ;)

anyway dopiero 1/5 handow rozegrana, volume podkrece tak zeby byc juz w polowie w lutym i skonczyc w marcu.

ps: jeszcze nie wyrabialem rb ale wg sredniego przelicznika wychodzi 400$ z fpp jak narazie + 100$ ze stellarow

Odpowiedz
Cytat