Witam
Ponieważ postanowiłem zacząć ostry grind hu sng 4 osobowe za 30 $ to postanowiłem również założyc bloga. Z kilku roznych powodow przedewszystkim zeby jako tak sie pilnowac i byc systematycznym :).
Cele :
- Grac 30 - 60 sng dziennie co przy multitablingu 3-6 stolow zajmie jakies 3-4 h dziennie
- Nie grac turnieji z wysokim wpisowym nie liczac weekly heads up albo turnieji zwiazanych ze stackingiem
- NIE GRAC HYPER TURBOSOW ( heads up sng )
I co do tego ostatniego to od jutra gram na koncie Log_Virus bedac widocznym all the time i kazdy kto zobaczy ze gram hyper turbo heads up za 30 $ i napisze to w tym poscie dostanie odemnie
2$ 5 $ 10 $ 20 $ 30 $ 30 $ 30 $ ...
Czyli za 1 zlapanie 2 $ jak uda sie drugi raz to 5 $ trzeci to 10 $ i tak az do 30 $. Co prawda bede sie staral ich nie grac i ten blog ma mnie do tego zmobilizowac bo za latwo na nich tiltuje, ale patrzac na dotychczasowe rezultaty nie grania hyper turbosow to i tak w koncu kilka ich gram i tylko niepotrzebnie trace nerwy :). Po kazdym dniu od jutra bede pisal ile hu sng zagralem i ile z nich wygralem
A i ludzie dodaja kawalki do swoich blogow wiec tez moze codziennie a moze co jakis czas jakis wrzuce
na poczatek klasyk ;D :
EDIT PROMOCJA ZNAJDZ MNIE ZAWIESZONA

, 7
, 4
, 4