Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

HU SNG Blog

240 Posty
34 Użytkownicy
0 Reakcje
7,343 Wyświetlenia
eLTech
Elite Grinder

Witam ;)

Ponieważ postanowiłem zacząć ostry grind hu sng 4 osobowe za 30 $ to postanowiłem również założyc bloga. Z kilku roznych powodow przedewszystkim zeby jako tak sie pilnowac i byc systematycznym :).

Cele :

- Grac 30 - 60 sng dziennie co przy multitablingu 3-6 stolow zajmie jakies 3-4 h dziennie
- Nie grac turnieji z wysokim wpisowym nie liczac weekly heads up albo turnieji zwiazanych ze stackingiem
- NIE GRAC HYPER TURBOSOW ( heads up sng )

I co do tego ostatniego to od jutra gram na koncie Log_Virus bedac widocznym all the time i kazdy kto zobaczy ze gram hyper turbo heads up za 30 $ i napisze to w tym poscie dostanie odemnie
2$ 5 $ 10 $ 20 $ 30 $ 30 $ 30 $ ...

Czyli za 1 zlapanie 2 $ jak uda sie drugi raz to 5 $ trzeci to 10 $ i tak az do 30 $. Co prawda bede sie staral ich nie grac i ten blog ma mnie do tego zmobilizowac bo za latwo na nich tiltuje, ale patrzac na dotychczasowe rezultaty nie grania hyper turbosow to i tak w koncu kilka ich gram i tylko niepotrzebnie trace nerwy :). Po kazdym dniu od jutra bede pisal ile hu sng zagralem i ile z nich wygralem :)

A i ludzie dodaja kawalki do swoich blogow wiec tez moze codziennie a moze co jakis czas jakis wrzuce :) na poczatek klasyk ;D :

Aerials - System of a Down

EDIT PROMOCJA ZNAJDZ MNIE ZAWIESZONA

Odpowiedz
Cytat
239 odpowiedzi
derus
Oldschool Grinder

Widziałem Cię kilkukrotnie jakiś czas temu na hyper turbo na 60$ :)

GL i powodzenia :fdrink

Odpowiedz
Cytat
herekPL
PokerStrategist

czemu 4 os? Ogarniasz dobrze HU grając 6 stolikow?

Odpowiedz
Cytat
hazelasty
PokerStrategist

jaki brm stosujesz na hu 4osobowe z wpisowym 30$?

Odpowiedz
Cytat

3-6 stolow

Jak tyle ogarniasz na różnych przeciwników to szacun.

Odpowiedz
Cytat
eLTech Autor wątku
eLTech
Elite Grinder

Derus :) dzieki

HerekPL Czemu 4 osobowe ? Ciezko powiedziec :D dawno temu mi sie spodobaly i tak juz zostalo :). A co do tego czy ogarniam na 6 stolikach to hmm troche edge mi wtedy spada jak mam grac 6 naraz, wiadomo, ale w 4 osobowych najczesciej jest tak ze niektore grasz a w niektorych czekasz na przeciwnika wiec nawet jak bede mial 6 odpalonych to pewnie max 4 naraz bebde gral

Hazelasty: Rolla mam plynnego wiec moge miec wiecej lub mniej, na biezaco wplacac albo wyplacac ale staral sie bede miec zawsze okolo 30 BI.

Odpowiedz
Cytat
Bono1987
Oldschool Grinder

Reg speed czy turbo grasz ??

Odpowiedz
Cytat
eLTech Autor wątku
eLTech
Elite Grinder

turbo

Odpowiedz
Cytat
iunctim
PokerStrategist

w jakich godzinach można cię spotkać?

Odpowiedz
Cytat
eLTech Autor wątku
eLTech
Elite Grinder

Randomowo o roznych godzinach przez cala dobe :) nawet o 4 , 5 nieraz :P tzn nieraz znaczy duzo czesciej niz od 7 do 10 bo wtedy to rzadko rzadko bywam :D

Odpowiedz
Cytat
wlod4000
PokerStrategist

Czy przypadkiem w ofercie stakingowej nie masz kilku hyper turbo? To nie będziesz ich grał?
Edit: Przepraszam, teraz doczytałem, że od jutra :) Gl w dzisiejszej końcówce turków :)

Odpowiedz
Cytat
iunctim
PokerStrategist

hide from search ale da radę znaleźć :)

Odpowiedz
Cytat
eLTech Autor wątku
eLTech
Elite Grinder

Wlod4000 oferty stackingowe nie licza sie do mojego grindu, ciagle mam zamiar je wystawiac i na nich robic jakies fajne scory :). A z hyper turbo to chodzilo mi o hu sng :)

Odpowiedz
Cytat
eLTech Autor wątku
eLTech
Elite Grinder

Poniewaz wszyscy wrzucaja jakies wykresy, a jutro zaczynam pierwsza sesje zgodnie z pierwszym postem to wrzucam swoj LIFETIME wykres z tych o to HU

Teraz chcialbym aby do konca roku zblizyc sie do 6k $ wtedy bede zadowolony :)

Odpowiedz
Cytat
eLTech Autor wątku
eLTech
Elite Grinder

Cześć dzisiejszej sesji już za mną ;), narazie udaje sie nie grac hyper turbosow co cieszy mnie najbardziej a sam wynik to 6/14.

Swoją drogą pochwalę sie fajną ręką sprzed gdzieś tygodnia ze stawek oczko wyżej :

PokerStars No-Limit Hold'em, 60 Tournament, 20/40 Blinds (2 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (SB) (t1500)
BB (t1500)

Hero's M: 25.00

Preflop: Hero is SB with 7, 7
Hero bets t80, BB calls t40

Flop: (t160) K, Q, 4 (2 players)
BB checks, Hero bets t80, BB calls t80

Turn: (t320) 3 (2 players)
BB checks, Hero checks

River: (t320) 6 (2 players)
BB checks, Hero bets t200, BB calls t200

Total pot: t720

Results:
Hero had 7, 7 (one pair, sevens).
BB mucked A, 4 (one pair, fours).
Outcome: Hero won t720

Odpowiedz
Cytat
malas1980
PokerStrategist

Ladnie cisniesz gosci na tych 30$ hu na 4 os. Podejrzalem sobie kilka pojedynkow. agresja robi wyniki ;)

Odpowiedz
Cytat
lukich1908
PokerStrategist

Napisane przez eLTech

I co do tego ostatniego to od jutra gram na koncie Log_Virus bedac widocznym all the time i kazdy kto zobaczy ze gram hyper turbo heads up za 30 $ i napisze to w tym poscie dostanie odemnie

Twoim podstawowym leakiem, grając hust było to, że dosiadałes się jak debil do wszystkich regów - staraj się samemu zakładać stoliki, a wtedy ta gra, prędzej czy później, będzie dochodowa.
Nawet jak definitywnie zrezygnujesz z st, to i tak GL! :fdrink

Odpowiedz
Cytat
eLTech Autor wątku
eLTech
Elite Grinder

Napisane przez lukich1908

Napisane przez eLTech

Twoim podstawowym leakiem, grając hust było to, że dosiadałes się jak debil do wszystkich regów - staraj się samemu zakładać stoliki, a wtedy ta gra, prędzej czy później, będzie dochodowa.
Nawet jak definitywnie zrezygnujesz z st, to i tak GL! :fdrink

Yep wiem :) - mialem nawet o tym pisac w pierwszym poscie, pozniej sie ogarnalem, ale ja nie mam do tego nerwow :P, jak na 4 stolach naraz wjebie sytuacje 65 : 35 czy cos w tym stylu to wpadam w tilt, wiec narazie rezygnuje, a ze one sa bardzo dochodowe to zdaje sobie z tego sprawe :)

Btw to Ty mnie opierdalales ze robie decline a pozniej sie dosiadam ? :P

Odpowiedz
Cytat
lukich1908
PokerStrategist

Napisane przez eLTech

Tak :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
eLTech Autor wątku
eLTech
Elite Grinder

Napisane przez lukich1908

Napisane przez eLTech

Tak :f_biggrin:

Ty draniu ! :D Jakie roi masz na tych 60 ??

Odpowiedz
Cytat