Siema!
Na czas stakingu (150k rozdań) będę prowadził tutaj małe zapiski! W skrócie: gram na stakingu (GramGrubo oraz hellYeahEnt) na stawkach PLO100 na PokerStars. Będę pisał codzienne updaty i wklejał co ciekawsze rozdania!
Wish me luck!,
Cheers!
mam pytanie z czystej ciekawosci. jak to jest w umowach stakingowych? co jezeli gracz bedzie busto?? czy stackujący sie liczy z tym ryzykiem i akceptuje bez zadnych rozczen?
Napisane przez Kinqa
mam pytanie z czystej ciekawosci. jak to jest w umowach stakingowych? co jezeli gracz bedzie busto?? czy stackujący sie liczy z tym ryzykiem i akceptuje bez zadnych rozczen?
Moze wydac na dziwki kox i lasery a nam powiedziec ze przegral
Napisane przez hellYeahEnT
Napisane przez Kinqa
mam pytanie z czystej ciekawosci. jak to jest w umowach stakingowych? co jezeli gracz bedzie busto?? czy stackujący sie liczy z tym ryzykiem i akceptuje bez zadnych rozczen?Moze wydac na dziwki kox i lasery a nam powiedziec ze przegral
![]()
Zadzwonie jak będę coś szykował to wpadniesz
Dzięki za support! ♠_thumbsup:
Podsumowanie:
Wynik: +200$
Ilość rozdań: 2200
Jestem dość zmęczony, nie rozpiszę się poza paroma rzeczami. Jutro będę robił format lapka, ponieważ HEM mi krzaczy (wyniki pokazuje jakie mu się podoba, lookam na cashiera zeby znać wynik sesji). Dziś była taka rozgrzewka, jutro zamierzam zagrać w okolicy 2,5k rozdań+ (idę na halę pogonić za piłką więc będzie nieco mniej czasu), później niż 3k+.
Druga sprawa, którą muszę rozkminić to czy robić 3 poziom SN... 106k VPP do końca roku jest wykonalne biorąc pod uwagę ile powinienem mieć czasu
Hand 1 - "Mam nuts i redraw... i 30%"
Grabbed by Holdem Manager
PL Omaha $1(BB) Replayer
SB ($100)
BB ($14.95)
UTG ($203)
UTG+1 ($116)
CO ($23.10)
Hero ($100)
Dealt to Hero T♦ Q♦ J♥ 6♠
fold, fold, CO calls $1, Hero raises to $4.50, fold, fold, CO calls $3.50
FLOP ($10.50) 7♣ 8♦ 9♦
CO checks, Hero bets $7, CO raises to $18.60 (AI), Hero calls $11.60
TURN ($47.70) 7♣ 8♦ 9♦ 4♥
RIVER ($47.70) 7♣ 8♦ 9♦ 4♥ 2♥
CO shows T♠ T♥ 4♦ J♦
(Pre 55%, Flop 30.7%, Turn 37.5%)
Hero shows T♦ Q♦ J♥ 6♠
(Pre 45%, Flop 69.3%, Turn 62.5%)
CO wins $22.70
Hero wins $22.65
Ave!
Nice, będę tu wpadał wieczorami z popcornem
Uważaj na volume, takie nagłe zwiększenie ilości h gry może nie być najlepszym pomysłem. Postaw na jakość i będzie dobrze!
Napisane przez gramgrubo
Nice, będę tu wpadał wieczorami z popcornem![]()
Uważaj na volume, takie nagłe zwiększenie ilości h gry może nie być najlepszym pomysłem. Postaw na jakość i będzie dobrze!
![]()

Policzyłem i nie bede szedł na SN3, troche vppkow sie nieco 'zmarnuje' ale to lepsza alternatywa
Wynik: -480$ (-240$ overall)
Ilośc rozdań: 2400 (4600 overall)
5BI pod EV niestety, kilka ciekawych spotów które pewnie niedługo omówie z GramGrubo!
Rozdanko z cyklu "ciułamy":
1.
Grabbed by Holdem Manager
PL Omaha $1(BB) Replayer
Hero ($174)
BB ($139)
UTG ($164)
UTG+1 ($210)
CO ($153)
BTN ($38.50)
Dealt to Hero 5♠ 9♠ 4♦ 7♣
fold, fold, fold, fold, Hero raises to $3, BB calls $2
FLOP ($6) A♠ Q♠ 7♠
Hero bets $4, BB calls $4
TURN ($14) A♠ Q♠ 7♠ K♠
Hero bets $8, BB calls $8
RIVER ($30) A♠ Q♠ 7♠ K♠ 4♠
Hero bets $4, BB calls $4
BB shows 8♦ 3♠ 9♣ 6♠
(Pre 53%, Flop 0.0%, Turn 0.0%)
Hero shows 5♠ 9♠ 4♦ 7♣
(Pre 47%, Flop 100.0%, Turn 100.0%)
Hero wins $36.20
Nie rozumiem Rocky. Taki utalentowany byles w NL i mogles robic gruba kase - a nie ocierac sie o torbe w PLO
PLO to zlo