Szkoda że usunąłem poprzedniego bloga który bodajże nosił nazwę "fish który marzy o życiu PRO!" Była w nim historia mojego pokerowego życia. Szkoda czasu na opisywanie z szczegółami jak zaczynałem więc napiszę wersje skróconą.
Mam 19lat (w lutym 20 ostatnie miesiące nasto
) jestem z Gdyni na play money 2.5roku. Wcześniej przez około pół roku robiłem karierę na wirtualnej polsce. Btw nadal sobie tam pogrywam i robię nielegalne interesy z tamtejszymi rybkami ale wolę o tym nie rozmawiać
Całe życie miałem problem z mindsetem nie stosowałem BRM potrafiłem w kupować się bezpośrednio do turniejów na FTP typu $1050,200r
Spazzowanie również nie było mi obce przed ft na ft nie miało to znaczenia czy do wygrania $10k za 1st czy $700 aczkolwiek wynikało to że nie przywiązywałem wagi do kondycji i grałem na zmęczeniu.
Myślę, że ta cała sytuacja z ftp to najlepsza co mogło mi się przydarzyć o ile powrócą
Rozwiązałem 90% swoich leaków na dobre również sporo poprawiłem się pod względem technicznym. Ze starym mindsetem nie wiem czy by mi coś z tego rolla zostało a tak jak ftp wróci czeka na mnie 5cyfrowy roll gotowy żeby go rozmnożyć
Miałem już solidne podstawy żeby budować rolla na P*. Ale najpierw przeliczyłem się co do swingowości 180 sng turbo i zaliczyłem torbę.
Później wystawiłem oferty stakingowe gdzie przez listopad wygrałem ponad $13k.
Suodko!
Miałbym rolla około 4k ale wydałem sporo siana na coachingi z nlp u Rafała Daniluka i muszę powiedzieć że jest meegaaa kozakiem warsztat trenerski ma nie wiele gorszy od Mateusza Grzesiaka a jest 5x tańszy. W 3 dni pomógł mi rozwiązać problemy z którymi ja walczyłem wiele lat ♠_thumbsup:. Jego umiejętności w porównaniu do ceny są bardzo korzystne dla potencjalnego klienta więc jak ktoś ma środki żeby wziąć taki coaching nie zastanawiałbym się dwa razy niedługo na pewno podniesie stawki. Sam byłem przed spotkaniem sceptycznie nastawiony a teraz robię mu reklamę bo wiem że każdemu jest wstanie pomóc bez wyjątku :).
Co mojego celu wiem że go osiągnę z ftp czy bez niego. Nie wiem czy w 6 miesięcy uda mi się go zrealizować. Czy za 6miesięcy będę mógł grać już turki z każdym wpisowym w sieci. Czas nie jest taki istotny chcę żeby to szybko nastąpiło ale nie będę robił niczego na siłę będę tam grał kiedy będę gotowy takie założenie jest najlepsze.
Aktualny roll to $1200 także ciężko zabierać się za mtt. Imo mam dwie opcje albo będę ciułał $8 180sng gdzie mam 150bi albo nie ruszał tych $1200 dobił do 3k na stakingu i zaczął grać micro/low mtt. Jak uważacie?

, Q
, 8