Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam. Mam do sprzedania oferte na turnieje HU tegorocznego SCOOPA. Turnieje te chce zagrac, gdyz moje doswiadczenie w grze 1 na 1 siega juz pol miliona rozdan i uprawiam ten sport regularnie z dobrymi wynikami od 17 miesiecy. Pomimo tego, ze gram gry typu cash, to uwazam, ze z zagraniem w systemie turniejowym nie bede mial zadnych problemow. O ile przy grze na FR gra turniejowa i cash rozni sie w niemalym stopniu, tak przy HU, te roznice sa kosmetyczne, wiec inwestycja w dobrego gracza cash, powinna przyniesc profit rowniez, kiedy bedzie gral systemem turniejowym.
Limity, ktore gram to obecnie NL50, NL100 i NL200 -winrate na poziomie 13bb. Na stacking decyduje sie z powodu mozliwosci zrobienia nieprzecietnego wyniku w razie topowych miejsc, ktory bez watpienia przyspieszylby rozwoj mojej pokerowej kariery. Ponizej zamieszczam wykres z mojej gry.
Uploaded with ImageShack.us
Zapraszam rowniez na moj blog, na ktorym kazdy zainteresowany moze zdobyc wiecej informacji ----> Po sławę, pieniądze, piękne kobiety i... kur** co ja gadam : czyli NLHU by me
Turnieje, jakie chcialbym zagrac to :
event7 (HU) : mid- 82$ - 8 maj godz. 14:00 ET
high- 700$ - 8 maj godz. 14:00 ET
event37 (HU): low- 215$ - 20 maj godz. 12:30 ET
event2 (NL Hold'em) : low- 27$ - 6 maj godz. 20:30 ET
event8 (NL Hold'em) : low- 11$ - 8 maj godz. 23:00 ET
event16 (NL Hold'em [2x Chance, Turbo]): low- 27$ - 11 maj godz. 23:00 ET
event40 (Main Event ): low- 109$ - 20 maj godz. 20:30 ET
--------------
1,271$
Cegielki:
5%- 63,55$
10%- 127,1$
25%- 317,75$
50%- 635,5$
Edit: Zapomnialem o najwazniejszmym
Pobieram tylko 10% profitu.
Inwestorzy:
CichyGrzmot- 15% -zaplacone
BleakAmaranth -5% -zaplacone
xiondz77- 10%- zaplacone
asiarat- 5% -zaplacone
derus- 10% -zaplacone
pokerface1719- 5%- zaplacone
Durex86- 5%- zaplacone
zaboo - 5%- zaplacone
homeboy27- 5%- zaplacone
N4kai- 10%- zaplacone
Mejwon - 5%- zaplacone
Imo80- 2.5%- zaplacone
slimy3- 5%- zaplacone
mirash84- 7.5%- zaplacone
mouse91- 5%- zaplacone
feedback : Feedback-CichyGrzmot
Z racji tego, ze chetnych brak, a byly glosy, zebym wyrzucil z oferty mida eventu 37 za 2.1k zdecydowalem sie to wlasnie uczynic. Dodatkowo dla zmniejszenia wariancji wrzucam kilka turnieji z low wpisowym.