Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nie dodaje ptk...

15 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,109 Wyświetlenia
Dahid84
Oldschool Grinder

Czesc, mam taki problem. Zalozylem konto na titan poker niestety po rejestracji mojego konta na Poker strategy nie sa dodawane ptk za ukrane "rake" czy ktos wie co moze byc nie tak ? Zaznaczam ze dodalem moje konto (titan pokera) na PS

14 odpowiedzi

Czasem punkty przychodzą z opóźnieniem. Za ile dni zalegają Ci z punktami?

Dahid84 Autor wątku
Dahid84
Oldschool Grinder

NIe dostalem jeszcze zadnego ptk... a gram 2tygodnie ;/

MoroP
Oldschool Grinder

A w profilu swoim masz dodany poker room na którym grasz? Napisz proszę gdzie grasz i zobaczymy czy inni użytkownicy także borykają się z tym problemem.

Dahid84 Autor wątku
Dahid84
Oldschool Grinder

Tak mam dodany poker room ( mam 3 poker dodane titan, party i everest) niestety z zadnego nie sa dodawane ptk do mojego konta ;/

MoroP
Oldschool Grinder

Po prawej masz kolumnę wskazówka, masz tam zielonego ptaszka przy tych pokerroomach??

Dahid84 Autor wątku
Dahid84
Oldschool Grinder

Zielony ptaszek widnieje tylko przy Party poker ;/
probowalem poraz kolejny zarejestrowac moje poker roomy ( podajac przy everescie screen name ) oraz przy titanie moj ( TTRxxxxxxx) po kliknieciu znaczka ">>" wyskakuje mi powiadomienie na zielono "Twoje konto zostało pomyślnie zarejestrowane." niestety zielony ptaszek sie nie pojawia ;/

MoroP
Oldschool Grinder

Poczekaj i zobacz co będzie rano. Jak nic nie pomoże to skontaktuj się z supportem przez ticket. Oczywiście zakładam, ze przy rejestracji podałeś prawidłowe kody

Dahid84 Autor wątku
Dahid84
Oldschool Grinder

Mialem dosyc dluga przxerwe ;/ nie dodaje mi ptk chyba dlatego ze nie podalem kodu z PS zakladajac konto na titanie ;/ czy da sie cos z tym zrobic ? caly czas gram na Titanie... a moje konto ptk na PS nie rosnie... malo tego polecilem znajomych i oczekuje ze bede mial jakas kasiorke za nich... niestety wyczytalem ze kasa bedzie przelana na moje konto podwarunkiem ze zalozylem konto wpisujac kod z PS ;/

da sie cos z tym zrobic ?

Dahid84 Autor wątku
Dahid84
Oldschool Grinder

up

prosze o pomoc...

Riverneed
PokerStrategist

Jeżeli masz już konto na Titan Poker, które założyłeś bez użycia kodu bonusowego PokerStrategy, nie będziesz mógł zmieniać StrategyPoints podczas gry na Titan Poker. Gra na tym koncie nie będzie zwiększała ilości punktów w naszych promocjach i systemie nagradzania użytkowników.

No niestety, nie będziesz mógł podpiąć swojego konta na Titanie pod PokerStrategy. A dlaczego kasy za przyjaciół nie chcesz dostać na konto, na które dostałeś kapitał startowy?

Dahid84 Autor wątku
Dahid84
Oldschool Grinder

Gram caly czas na titanie... jakos mi tam idzie :) no ale trudno bede musial wybrac inna platfrome ... szkoda tylko ze te ptk co ugralem na Tytanie nie sa dodawane do Pokerstrategy ;/

Dahid84 Autor wątku
Dahid84
Oldschool Grinder

i jest problem... test zdany ale "polecony woli grac na Tytanie" czy nic sie nie da zrobic.. ? moze usune konto i raz jeszcze zaloze z bonusem ? podziala to ? poradzcie cos...

Walderam
Oldschool Grinder

Ale kasę za poleconego dostajesz na konto TAF widoczne w zakładce HOME (i na obrazku) i dopiero z tego konta możesz wykonać przelew na wybrany przez Ciebie pokerroom (na przykład PartyPoker, skoro zawaliłeś sprawę z kontem na Titanie).

Nie kombinuj nic z kontami na Titanie, bo teraz niestety już jest za późno, konta na pokerroomie raczej nie da się zamknąć i otworzyć nowego z kodem bonusowym. Niby możesz próbować to załatwić z supportem Titana, ale na 99% nie pozwolą na takie zabiegi.

Zrób tak jak mówię, jeśli nie masz konta na PartyPoker, to po prostu załóż je z naszej stronki, tylko tym razem zwracaj uwagę na wszystkie szczegóły, aby Twoje konto na Party zostało przypisane do PokerStrategy. Następnie aktywuj konto real money dokonując pierwszego depozytu i wtedy już bez przeszkód będziesz mógł dokonać wypłaty pieniędzy z TAF na PartyPoker. Inną platformą, na którą jeszcze jest możliwa wypłata pieniędzy z programu TAF jest Mansion Poker.

Pozdrawiam

Dahid84 Autor wątku
Dahid84
Oldschool Grinder

ok... z bonusem nie ma juz problemow... a platforma bede sie martwil jak poleceni ugraja cos ;)

Niestety mam ciagle problem z ptk PS ( gram na Tytanie - gdzie zalozylem konto bez kodu PS150) ;/ przez co nie mam dostepu do art ze srebra ;/czy jest jakis ratunek dla mnie ?
wpadlem na taki pomysl...
Obecne moje konto na PS zostaje usuniete... zakladam nowe ( bez opcji dostania bonusa 50$) tylko z opcja posiadania juz konta... przypisuje moje stare konto na PS i w taki spoosb chyba bede mogl zbierac ptk PS ? jest to mozliwe ?