ładny cytat z kawałka Włodiego "Każdy to powie"
"Gliny sk...syny, rząd legalna mafia "
No co tu dużo mówić. W moich oczach bardziej się nie mogli już skompromitować. Póki dostawali chajs od właścicieli automatów i kasyn to było wszystko super, i "tak rysiu, walczymy !". Nagle jak wszyscy patrzą im na ręce, i grosza już łapówek z hazardu nie wycisną to się rzucili obłudnicy sk....iali na wszystko co z hazardem związane, a internetowy, o tu prostaków boli, bo było głupie prawo tyle lat i sprawa nieuporządkowana, to nie było opcji na rozwój jakichś rodzimych roomów/kasyn/booków, z których podatek mógłby zasilać budżet. Gdzie tu jest k... doktryna LIBERALNA ? Te partie sobie łatki przyszywają a tępaki sami nie wiedzą co chcą reprezentować.
Nieudacznicy i barany, niestety. Miałem szczere nadzieje, że ten rząd coś zmieni na lepsze w tym kraju. Powodem takiego naiwnego myślenia było to, że już były testowane WSZELKIE alternatywy do tej pory, i sądziłem, że przynajmniej nie da się upaść niżej niż poprzedni rząd. Ale jednak to jest gabinet cieniasów. Nikt nic nie osiągnął, a nagle tylu wyleciało. Jeden baran stoczni nie umie sprzedać, p... że nadal czeka na transfer pieniędzy, może będą może nie. Z kim on umowy zawiera, telefon nie istnieje, jakiś plan awaryjny, nie bo po co, lepiej nie myśleć na zapas, bo by się spocili.
Naprawdę potrafia czlowieka zirytowac, po ciężkim dniu na uczelni czekam sobie na kebaba, leży Wyborcza, czytam......i krew człowieka zalewa. Jak takie niedorajdy i patałachy mogą decydować o sprawach milionów obywateli? "BONI" będzie mi pokera PATOLOGIĄ nazywał, zaraz zaraz, to nie on niedawno płakał w telewizji bałwan bo twierdził, że on z SB to tak tylko na żarty współpracował ?? "Rysiu walczymy" i te podjazdy CBŚ vs gabinet cieniasów, to są patologie, a nie poker.
I jeszcze pręgierz na tak co najmniej 60 % społeczeństwa przy okazji, bo przy zerowej wiedzy na ten temat wszyscy przyklasną gabinetowi cieniasów w kwestii tej ustawy. Dla większości NIE ma różnicy między pokerem a oczkiem czy automatami, tępe dzidy jedne >.<