Przejdź do forum
Wielki Turniej Fede...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wielki Turniej Federacji

220 Posty
84 Użytkownicy
0 Reakcje
27.4 K Wyświetlenia

Nareszcie jakaś reakcja

"Wielki Turniej Federacji w skrócie WTF, 5 listopada w Warszawie (dokładna lokalizacja wkrótce) odbędzie się turniej, którego główną nagrodą będzie Puchar WTF, ufundowany przez Polską Federację Pokera Sportowego. Będzie to turniej pokazowy, dla wszystkich chętnych z całej Polski, podczas którego zaproszone media będą miały okazję dowiedzieć się więcej o pokerze sportowym i absurdach ustawy hazardowej. PFPS wystosuje zaproszenie na ten turniej do przedstawicieli Urzędu Celnego."

Wielki Turniej Federacji

Pojawię się na pewno, a wy?

Odpowiedz
Cytat
219 odpowiedzi

Super inicjatywa, naprawdę dobry pomysł PFPS wkońcu się popisał kreatywnością _thumbsup: Może zmienie o Was zdanie :]

Ten facet co siedzi z prezesem PFPS na konferencji prasowej, kto to?
Pasuje z wyglądu do wizerunku, pokerzysty-bandyty imo ;). Może to mądry koleś i wogóle przykładny obywatel ale niestety zwykli ludzie oceniają innych po wyglądzie...

Odpowiedz
Cytat
musashi87

gdybym był w wawie albo okolicy to bym pojechał ale nie chce mi sie zapierniczac 7godzin w jedna strone by sobie zagrac turniejek ;-)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez musashi87
gdybym był w wawie albo okolicy to bym pojechał ale nie chce mi sie zapierniczac 7godzin w jedna strone by sobie zagrac turniejek ;)

Pojedziesz z Randomem ;)

Odpowiedz
Cytat
Walderam

Autor wątku o minuty uprzedził naszego newsa na ten temat, w którym informujemy o tym wydarzeniu. Aby nie dublować tematu na forum, dyskusję będziemy prowadzić tutaj :)

Miejmy nadzieję, że po kilku tego typu wydarzeniach niektórym osobom otworzą się oczy i dotrze do nich wreszcie to, że poker to nie to samo co ruletka...

Oczywiście gdy tylko poznamy więcej szczegółów dotyczących tego turnieju, niezwłocznie Was o tym poinformujemy.

Odpowiedz
Cytat
shovi

Gdybym nawet mieszkał w Wawie to po ostatnich akcjach na pewno nie chciałbym, żeby te pajace ze skarbówki czy innego ścierwa oglądały moją facjatę...
Chory kraj, niestety chyba nie da się nic z tym zrobić. Miałem ogromną ochotę pograć w tegorocznej edycji Pucharu Polski pfps'u ale po ostatnich newsach zmuszony jestem odpuścić.

Odpowiedz
Cytat
Kady82

Dobra inicjatywa, oby więcej takich przedsięwzięć.

Odpowiedz
Cytat
duff2511

To znaczy, że można pojechac i zagrac w tym turku? Dobrze zrozumiałem?

Odpowiedz
Cytat
Perwers

Za dwa tygodnie kierunek Warszawa _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Walderam

Można jechać i grać, kto tylko będzie miał czas i ochotę to będzie mile widziany, poza tym będzie też można grać w przebraniach, a dodatkowo będzie konkurs na najlepszy strój ;)

Więc luz z tym oglądaniem facjaty przez urzędników, imo to ma być jedna wielka beka z ustawy i pokazanie wszystkim, że poker to w głównej mierze gra umiejętności. No cóż, niebawem zobaczymy, jak to ostatecznie będzie wyglądać...

Odpowiedz
Cytat
ogirema

"nagroda w postaci wspólnego zdjęcia" :D :D :D

Odpowiedz
Cytat

Jakies wpisowe?

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez Kimes
Jakies wpisowe?

żadnego wpisowego - ale bedzie nagroda rzeczowa w postaci pucharu czyli imo można dostać za to do 27k zł grzywny :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Pawcioo7

Taka akcja powinna sie odbywać w każdym województwie, siadajcie w pokerobus i do dzieła

Odpowiedz
Cytat

Po co ten puchar jeszcze pod jakiś paragraf podciągną :ayfkm:. Szkoda że w wawie. Taka akcja na śląsku to bym chętnie pograł. :D

Odpowiedz
Cytat
ikarPL

Napisane przez musashi87

Napisane przez Kimes
Jakies wpisowe?

żadnego wpisowego - ale bedzie nagroda rzeczowa w postaci pucharu czyli imo można dostać za to do 27k zł grzywny :facepalm:

nie nie nie - kazdy adwokat wybroni PUCHAR, DYPLOM I BRANSOLETKA ZA ZWYCIESTWO TO NIE NAGRODA RZECZOWA!!!!!
nie mozna isc do sklepu i nabyc pucharu za zwyciestwo ani dyplomu za zwyciestwo w turniju - czyli de facto nie ma wartosci materialnej!!!

matoly z PO tego nie rozumieja - malo tego - celnicy coraz glosniej zastanawiaja sie dlaczego to oni maja jezdzic na turnieje - powinni to robic urzednicy skarbowi - zaczna sie niebawem jaja i to nie male - wspomnicie moje slowa!!!

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

I'm in ;)

Mam nadzieję, że ilość osób nie przytłoczy organizatorów.

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez ikarPL

Napisane przez musashi87

Napisane przez Kimes
Jakies wpisowe?

nie nie nie - kazdy adwokat wybroni PUCHAR, DYPLOM I BRANSOLETKA ZA ZWYCIESTWO TO NIE NAGRODA RZECZOWA!!!!!
nie mozna isc do sklepu i nabyc pucharu za zwyciestwo ani dyplomu za zwyciestwo w turniju - czyli de facto nie ma wartosci materialnej!!!

matoly z PO tego nie rozumieja - malo tego - celnicy coraz glosniej zastanawiaja sie dlaczego to oni maja jezdzic na turnieje - powinni to robic urzednicy skarbowi - zaczna sie niebawem jaja i to nie male - wspomnicie moje slowa!!!

a założysz się? w każdej chwili mogę iść do sklepu i nabyć puchar za zwycięstwo w turnieju WTF

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Jakbym wygrał i miał pójść siedzieć za ten puchar to pójdę do puszki! :) :) :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
ikarPL

Napisane przez sojowyjarz
Jakbym wygrał i miał pójść siedzieć za ten puchar to pójdę do puszki! :) :) :f_thumbsup:

hyhyhy... na 99% nie uda sie do konca dograc tego turnieju ;)))

Odpowiedz
Cytat