Trafiłem na taką oto perełkę
http://absmak.blog.onet.pl/
Pierwszy raz widzę kandydata na posła z programem wyborczym typu poker online i zakłady wzajemne online
Facet pracuje w dzienniku. Nazywa się Włodzimierz Pieszczek, jak widać na blogu. Zna go ktoś?
Może to tajemniczy członek naszej społeczności
Czy admini są w stanie to sprawdzić?
Jeżeli klient nie ściemnia, to ma głos ode mnie, tylko czy warto?
Otwarcie za takim rozwiązaniem opowiada się też Nowa Prawica JKM. Problem w tym, że w obecnej sytuacji społeczno - politycznej nadal takie postulaty są uważane za pewien folklor, bez szans na realizację.
Społeczna percepcja pokera nadal jest daleka od naszych oczekiwań, podobnie z politykami. Żałuję, że nie pojawiły się (a przynajmniej nie zauważyłem) żadne pytania do sztabu wyborczego PiS, co o tej sprawie myślą. Patrząc jednak na wyniki głosowania nad nową ustawą hazardową, są nastawieni do tego negatywnie.
Zastanawiam się, jak wygląda zdanie kandydatów SLD na ten temat (mam zamiar się dowiedzieć
). Niestety w ewentualnej koalicji z PO sprawa i tak będzie praktycznie nie do przeprowadzenia.
Napisane przez matelusz
Otwarcie za takim rozwiązaniem opowiada się też Nowa Prawica JKM. Problem w tym, że w obecnej sytuacji społeczno - politycznej nadal takie postulaty są uważane za pewien folklor, bez szans na realizację.Społeczna percepcja pokera nadal jest daleka od naszych oczekiwań, podobnie z politykami. Żałuję, że nie pojawiły się (a przynajmniej nie zauważyłem) żadne pytania do sztabu wyborczego PiS, co o tej sprawie myślą. Patrząc jednak na wyniki głosowania nad nową ustawą hazardową, są nastawieni do tego negatywnie.
Zastanawiam się, jak wygląda zdanie kandydatów SLD na ten temat (mam zamiar się dowiedzieć
). Niestety w ewentualnej koalicji z PO sprawa i tak będzie praktycznie nie do przeprowadzenia.
Rządząca obecnie banda czworga traktuje poker jako zło, bowiem wszyscy głosowali za wejściem ustawy w życie, więc pytanie sztabów wyborczych o zdanie jest raczej marnym pomysłem.
Ktoś, kto głosował za aresztowaniem Cię za grę online, jest złamasem i warchołem, który głosuje w sprawach, o których nie ma pojęcia.
PO, PiS, LSD i PSL to banda ignorantów, bowiem wspólnie przyklepali ustawę Kapicy o której dyskutowali w oparciu o swoje doświadczenia rodem z 'Wielkiego Szu'.
Obecna sytuacja jest jak najbardziej korzystnsa. Teraz to ja bym się bał tych polityków, co chcą majstrować przy ustawie...a nóż widelec im wyjdzie, że francuski czy włoski model podatków jest cool...
nie kumam a co wam przeszkadza ta ustawa?
nikogo nie zatrzymali takie martwe prawo i co z tego.......jest multum takich martwych przepisow.
nowa USTAWA = MNIEJ WYGRANEJ BO PODATEK BEDZIE NALOZONY.
.
No chyba sobie żartujesz, że lewica zalegalizowałaby pokera? Jedyną doktryną która ma 'gdzieś' na co ty przepuszczasz pieniądze, jest liberalizm.
To czy wydajesz pieniądze na pokera czy dopalacze czy jeszcze na coś innego, to tylko twoja sprawa, ile zarabiasz na pokerze to także tylko twoja sprawa. Zapomnij zatem, że lewica ci zalegalizuje pokera, ich najbardziej obchodzą twoje dochody i oby nie były większe niż pani na kasie z biedronki bo wtedy jesteś już wrogiem systemu.
nie kumam a co wam przeszkadza ta ustawa?
nikogo nie zatrzymali takie martwe prawo i co z tego.......jest multum takich martwych przepisow.
nowa USTAWA = MNIEJ WYGRANEJ BO PODATEK BEDZIE NALOZONY.
Ludzie którzy się utrzymują i zarabiają bardzo dobre pieniądze na pokerze z całą pewnością woleli by zapłacić podatek i mieć legalny dochód który mogą wydawać i inwestować niż tak jak jest teraz.
Napisane przez xTcWarMaster
No chyba sobie żartujesz, że lewica zalegalizowałaby pokera? Jedyną doktryną która ma 'gdzieś' na co ty przepuszczasz pieniądze, jest liberalizm.To czy wydajesz pieniądze na pokera czy dopalacze czy jeszcze na coś innego, to tylko twoja sprawa, ile zarabiasz na pokerze to także tylko twoja sprawa. Zapomnij zatem, że lewica ci zalegalizuje pokera, ich najbardziej obchodzą twoje dochody i oby nie były większe niż pani na kasie z biedronki bo wtedy jesteś już wrogiem systemu.
Niedawno zrobili fajną ankietę wśród działaczy SLD. Okazało się, że ogromny procent z nich ma więcej wspólnego z chadecją czy konserwatyzmem niż z lewicą.
PJN zorganizował ciekawą konferencję prasową na temat poker online i ustawy hazardowej
Napisane przez mycka86
PJN zorganizował ciekawą konferencję prasową na temat poker online i ustawy hazardowej
PJN to według mnie przemalowane kaczory z przystojnym Poncyliuszem, za wysokim dla kaczej partii kurdupli.
Nie wierzę ani słowu PJN; próbują wejść do Sejmu, żeby udowodnić kaczce, że są czegoś warci, a nie żeby coś zmienić. Głosowali za ustawą Kapicy, więc niech nie robią z siebie jeszcze większych bałwanów.
Gdyby Poncyliusz powiedział:" tak, popełniłem błąd głosując za ustawą Kapicy" miałby mój głos. Ale jak gnida się nie przyznała do błędu i jeszcze rżnie głupa, że chce działać na rzecz pokera online, to raczej należy traktować jako pusty wyborczy frazes.
A Wiśnia jak zwykle postawił na niewłaściwego konia. Downswingu ciąg dalszy ?
Głosowali za ustawą Kapicy, więc niech nie robią z siebie jeszcze większych bałwanów.
+1
Zagranie pod publiczkę, wolałbym już żeby Wiśniewski spiknął się z JKM.