No prosze. Brawo rzad!:))))
http://www.mf.gov.pl/dokument.php?const=2&dzial=534&id=246382&typ=news
Prosze zajrzec do linku! Zapewne sam glosowales na ustawe hazardowa a teraz udajesz niewiniatko:)!
Internauci wybrali ustawe hazardowa w plebistycie "70 zmian na lepsze"!!
Dla mnie sam plebistyt "70 zmian na lepsze" to absolutny hit.
Mozna glosowac tylko poprzez klikniecie " podoba mi sie cos". Opcja " nie podoba sie" zostala juz nam odebrana.
No bo jakim prawem cos co uchwalil Rzad i Sejm moze sie nie podobac!?:)
Tak wiec kazda ustawa jest oceniana pozytywnie - genialne!!:)))))
http://www.premier.gov.pl/realizacja-expose/ulatwienia - link do genialnego plebiscytu
Ustawa hazardowa wyprzedzila m.in. dozywianie dzieci w szkolach, zakonczenie konfliktu wokol Rospudy, elektroniczne dzienniki lekcyjne!!,
szybkie odszkodowanie za bledy lekarskie, eurocoptery!! i wiele innych tworczych rozwiazan naszego ustawodawcy!
„Rozwiązanie problemu hazardu”
Socjalizm bohatersko walczy z problemami nieznanymi w żadnym innym ustroju.
pozdr
Rząd robi kolejny plebiscyt popularności i zamiast rozwiązywać prawdziwe problemy jak np. dziura budżetowa, będzie robić to co podniesie im słupki poparcia. Po prostu brak mi słów
ja bym dodał jeszcze jeden problem - nieefektywny rząd Tuska.
Od razu byłoby co najmniej parędziesiąt tysięcy lików.
A tak poza tym trzeba było na platformę nie głosować, a nie, teraz wszyscy nagle oburzeni, co ta platforma robi...
Napisane przez salyk
1430 osób...![]()
Wysokie kary dla pedofilów - 865 głosów..
CO ZA POJ***NY KRAJ..
Napisane przez rafaeelloooo
Napisane przez salyk
1430 osób...![]()
Wysokie kary dla pedofilów - 865 głosów..
![]()
![]()
![]()
CO ZA POJ***NY KRAJ..
czyli dzieci moga spedzic mily wieczor w towarzystwie pedofila.....pod warunkiem tylko zeby nie graly razem w pokera !
LOL ja szukam jakiegoś przycisku w stylu NIE PODOBA MI SIĘ, już myślę że oślepłem, a tam go po prostu nie ma
Ta strona jakoś mi się skojarzyła z "1984"...
Malym dzieciom zabiora troche jedzenia, kary za pedofilie zmniejsza i juz mamy finanse na lapanie groznych hazardzistow;)
Napisane przez variat
Malym dzieciom zabiora troche jedzenia, kary za pedofilie zmniejsza i juz mamy finanse na lapanie groznych hazardzistow;)
A co się dziwisz, skoro społeczeństwo postawiło nas wyżej w hierarchii kryminalistów niż pedofilów :facepalm1:
Napisane przez gambit92
Napisane przez variat
Malym dzieciom zabiora troche jedzenia, kary za pedofilie zmniejsza i juz mamy finanse na lapanie groznych hazardzistow;)A co się dziwisz, skoro społeczeństwo postawiło nas wyżej w hierarchii kryminalistów niż pedofilów :facepalm1:
to z zazdrości - nikt nikomu nie zazdrości, że ru**a małe dzieci, ale że ma kasę to już każdy
Ale wybór w tej sądzie. Mogę zagłosować na tak, albo nie głosować wcale.
Nie wiem na co się zdecydować