Witam,
Czy można się spodziewać w jakiejś niedalekiej przyszłości, synchronizacje PS z taptalkiem?
Witam,
Czy można się spodziewać w jakiejś niedalekiej przyszłości, synchronizacje PS z taptalkiem?
Cześć,
dopytam informatyków w tej sprawie i najprawdopodobniej w poniedziałek będę wiedział już więcej na ten temat
Pozdrawiam
ja tez jestem za
mniej pakietu by mi jadlo przegladajac forum a to tylko dodanie malego skryptu ktory jest za darmo na forum.
tylko uzytkownicy taptalku musza tam grosze zaplacic nie pamietam czy na promocji kupowalem ale cos kolo 10zl chyba zaplacilem.
dzieki Madavaster,
tapatalk jest jedna z topowych aplikacji na vifona/droida, nawet pomimo kosztu 10zl.
poza ohnizeniem transferu, porzadkuje w doskonaly sposob forum na urzedzeniaach mobilnych i ulatwia multi cytowanie.
internet przenosi sie na mobilne machiny, i ps nie powinno zostac w tyle:p
Witam.
Zauważcie tylko, że dodatek o którym piszecie ma zastosowanie do najpopularniejszych rozwiązań forumowych typu phpBB czy vBulletin, forum PokerStrategy nie korzysta z żadnego z tych rozwiązań i jestem prawie pewien, że zostało to napisane od 0.
Pozdrawiam.
Cześć,
rzeczywiście imgoingtomirage ma tutaj dużo racji. Podczas gdy dla darmowych rozwiązań jest to może kilka kliknięć, nasze forum wymagałoby pewnych modyfikacji, aby dostosować się do Tapatalk. Chwilowo pomysł ten jest zawieszony do czasu migracji na nową platformę/stronkę. Wiem, że nie jest to odpowiedź, jakiej oczekiwaliście i ja również, jednak należy mieć na uwadze, że ogólnie nie chcemy obecnie dokonywać dużych nieplanowanych wcześniej modyfikacji forum/strony, jeśli wiadomo, że i tak będziemy się przesiadać na nowszy model.
Pozdrawiam
Hej,
I tak dziękuję za zajęcie się sprawą;-)
A czy są jakieś plany odnośnie synchronizacji z nową platformą PS?
Cześć,
prosiłem o to i na pewno będę się starał "bumpować" tę sprawę, jednak nie mogę tego zagwarantować, ponieważ nie biorę udziału w pracach developerskich i nie mam takiej mocy decyzyjnej jaką bym chciał w tej sprawie
Pozdrawiam