Przejdź do forum
Nieoficjalny chat P...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nieoficjalny chat PokerStrategy.PL

87 Posty
38 Użytkownicy
0 Reakcje
15.6 K Wyświetlenia
TehGamer

WEBCHAT: KLIK!

Odpowiedz
Cytat
86 odpowiedzi
fokusek1

Zdecydowanie cos takiego by sie przydalo. Możnaby bylo pogadac sobie na rozne tematy i natychmiast uzyskac odpowiedz na nurtujace pytania.

Odpowiedz
Cytat
marcinos

było coś takiego, nie wypaliło, nie było z kim gadać, poczekajcie na nowym forum bedzie czat

Odpowiedz
Cytat
TheNaturat

Też IMO nie wypali, za dużo luda na shoutboxa

Odpowiedz
Cytat
TehGamer Autor wątku
TehGamer

Ale tu nie ma shoutboxa : o
Proponuje zaczac od Java IRC przez WWW i moze cos z tego wyjdzie

Odpowiedz
Cytat

Poczekajmy na upgrade całego skryptu, zobaczymy, co z tego wyjdzie :)

Odpowiedz
Cytat
damianpat

Już niedługo panowie ;)
Cierpliwości
Pozdrawiam ;)

Odpowiedz
Cytat
kfas

marcinos napisał
było coś takiego, nie wypaliło, nie było z kim gadać, poczekajcie na nowym forum bedzie czat

nic takiego nie bylo

Odpowiedz
Cytat

Niezły pomysł. Jakiś klient IRC w javie na stronie, auto join na kanał i nie trzeba nawet znać komend, wystarczy kliknąć.

A na jakiej sieci? IRCNet? QuakeNet?

Można założyć kanał. Nie ma chyba sensu stawiać osobnego ircd dla samego PS.
Wybierzcie sieć i zaczynamy ;-)

Można zrobić ogólny anglojęzyczny i drugi polski. Jak będą kanały to postawi się klienta w javie i ustawi autojoin na nie.

Ogoor @ IRCNet, QuakeNet

Odpowiedz
Cytat

Najlepiej postawic na IRCNet. Samo postawienie kanalow to moment. Wczoraj sprawdzalem i pokerstrategy jest wolny.

Odpowiedz
Cytat
damianpat

Witam panowie
za parę dni uruchomimy nowy społecznościowy moduł forum, przez co zbliży się ono trochę do naszej klasy ;)
będą privy i inne rzeczy w tym rodzaju, więcej rzeczy znajdziecie na confidentialu
Pozdrawiam
Co słychać na confidentialu? - Zmiany na forum!

Odpowiedz
Cytat

Nie lubię portali w stylu n-k, także ja nadal jestem za kanałem na ircu ;-) mimo wszystko dobrze że PS się rozwija, pewnie sporo osób będzie z z tego nowego modułu korzystać :-)

Nam nie chodzi o privy. Inaczej by nie było mowy o IRCu. Głównie kanał + priv jak ktoś potrzebuje.

Co do kanału, to może być na ircnecie, tyle że trzeba kilka botów postawić a mi się szczerze mówiąc średnio chce bawić z eggdropem;-)

Siedzę na #pokerstrategy @ IRCNet w takim razie. Zapraszam, bo póki co jestem sam ;-) Pomyślę o jakichś botach w tygodniu.

Ogoor

Odpowiedz
Cytat
TehGamer Autor wątku
TehGamer

Okej podbijam moj temat, ktory juz kiedys zalozylem. Mial byc czat jak nadejdzie "nowa odslona strony, juz wkrotce". Strona jest, czata nie ma, a spolecznosc rosnie.
Wracam do propozycji.

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Z tego co wiem to na tą chwilę nie jest to planowane (jeśli coś się zmieniło poprawcie)

Odpowiedz
Cytat
fokusek1

To może ktoś sie tego podejmie i założy nieoficjalny kanał PS na IRCu? Myślę, że to by sie przyjęło, bo osób aktywnych na forum jest na prawdę sporo.

Odpowiedz
Cytat
TehGamer Autor wątku
TehGamer

to musi jakis admin, bo jak ja napisze to bedzie tylko "kolejny silver chce zmienic swiat pokera"
pisze sie na @ : D

Odpowiedz
Cytat
InTooDeep

ja jestem za, już na jakimś treningu mówiłem że przydałby się jakiś czat żebyśmy sobie mogli poplotkować pokerowo ;)

Odpowiedz
Cytat

Imo to dobry pomysł ;) Jak coś to się podpisuję.

Odpowiedz
Cytat
Hadart

IRC to bardzo fajny pomysl. Mysle, ze z czasem coraz wiecej osob by na niego wchodzilo. Zreszta proponowalem takie cos kilka razy na traningach ale pozostalo bez echa. Jestem zdecydowanie za utworzeniem jakiegos kanału.

Odpowiedz
Cytat

Też to kiedyś proponowałem, ale bez większego echa. A co za problem stworzyć samemu nieoficjalny kanał irca dla ps ? Nikomu się chyba nie chce po prostu - a ja na to nie mam czasu - niech ktoś inny będzie opem ;P Po co prosić o to PS to nie rozumiem - jedynie co to pytanie czy by się zgodzili aby na forum zostawić namiary na ten kanał i już po sprawie ;)

Odpowiedz
Cytat