Witam,
Mam do zaoferowania małą paczkę związaną z turniejami Omaha Hi/Lo, które odbędą się 27.09. W O8 gram ~rok bez przerwy we wszystkie rodzaje gry (Sity, MTT, Cash)
Wykresy (MTT O8):
Oferta:
W sumie wychodzi 304,7$, ale ze względu na to, że jest to moja pierwsza oferta zadecydowałem, że turek 3,3$ będzie dodany jako bonus za "rozdziewiczenie" i zaokrąglam resztę do 300$.
Ustalam:
Z powodu możliwego, przedwczesnego zamknięcia późnej rejestracji (Co zdarza się często na turkach 3xTurbo), nie rozegrania danego turnieju.
Niewykorzystane rebuye/wpisowe wliczam do profitu
W przypadku profitu +900$ pobieram 13% od niego,a od profitu +3000$ pobieram 16%.
Wpłaty tylko na P* - Ziemni0k (Avatar z ludkiem w słomianym kapeluszu). W przypadku posiadania przez kogoś innego nicku niż tutaj, proszę o poinformowanie mnie.
Gram nawet jak nie sprzedam całości.
Sprzedaż zamykam do godziny 12:00 dnia 27.09. Przy nie wpłaceniu środków pieniężnych do tego czasu, skreślam daną osobę z listy.
Ewentualne nagrody rzeczowe nie wchodzą w skład stakingu.
Pieniądze będą odesłane 24h po zakończeniu stakingu.
Inwestorzy: [100/100]
Ziemni0k - 40% ♠_thumbsup:
Thorek - 10% ♠_thumbsup:
SirDavidis - 10% ♠_thumbsup:
Charzir - 10% ♠_thumbsup:
Innocent2102 - 5% ♠_thumbsup:
Rafibloszek - 2,5% ♠_thumbsup:
Anatol665 - 5% ♠_thumbsup:
Ultrac - 7,5% ♠_thumbsup:
Besiunia - 5% ♠_thumbsup:
Bethoven87 - 5% ♠_thumbsup:
♠_thumbsup: - Paid
Pozdrawiam
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.