Przejdź do forum
7$ Fifty50 Regular ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

7$ Fifty50 Regular 1000 SnG by Musashi87 vol5

57 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
7,233 Wyświetlenia
maticichy

Napisane przez winkel1989
robicie cyrk i tylko niepotrzebnie zaostrzacie sprawe.

Wroci odda/dogra i tyle. majątku nie wziął od nikogo wiec juz nie ma co plakusiac.

Myślę, że wszyscy zrozumieliby jeśli musashi poinformował o jakiejś przerwie w grze stackingu, przecież normalna sprawa, że może coś komuś wypaść... Ale jeśli człowiek bez słowa znika, potem podaje przez kogoś jakieś info, a sam ukrywa się i gra jakieś swoje gierki to nie wiem kto tu robi cyrk...

Odpowiedz
Cytat
uczniak

Dokładnie zgadzam się z matim. Przetrzymanie cudzej własności i obracanie nią bez zgody właścicieli jest dla mnie bardzo blisko kradzieży, nawet jeśli później zostanie oddane, a już na pewno jest pogwałceniem prawa a przed wszystkim zwykłej przyzwoitości.

Co do przytaczanych artykułów prawnych dotyczących danych osobowych, nie powiedziałem że zamierzam coś z tymi danymi zrobić, albo nie - po prostu zwróciłem uwagę jak można się zabezpieczyć - poza tym polskie prawo raczej mnie nie dotyczy:)

Odpowiedz
Cytat
ArcadiusK

Napisane przez maticichy
Myślę, że wszyscy zrozumieliby jeśli musashi poinformował o jakiejś przerwie w grze stackingu, przecież normalna sprawa, że może coś komuś wypaść... Ale jeśli człowiek bez słowa znika, potem podaje przez kogoś jakieś info, a sam ukrywa się i gra jakieś swoje gierki to nie wiem kto tu robi cyrk...

I właśnie z tego powodu powinien nastąpić zwrot CAŁEJ wartości stakingu (nawet jeżeli jest na minus - powinien dopłacić ze swoich).

Myslę właśnie że tak zrobi, jeśli damy mu trochę czasu...

Każdemu może podwinąć się noga, ale proponuję żeby nie mieszać go od razu z błotem i poczekać aż naprawi swoje błędy... a mam nadzieję że tak zrobi.

Odpowiedz
Cytat
Sobol6301

Ok zgadzam się. Ja daje mu czas do jutra do 8:00 rano. Inwestycja ma tylko sens kiedy czas jej realizacji jest krótki. Bez sensu jest zamrażać pieniądze na dwa miesiące nie mając gwarancji zysku. Koleś ukradł pieniądze a ty mówisz ze podwineła mu sie noga. Noga to sie możne podwinąć w sytuacji gdy nam nie idzie. Wtedy informujemy inwestorów i decydujemy czy przerywamy stacking czy gramy do końca, a tu ewidentnie mamy doczynienia z zajebaniem hajsu. gdyby trak nie było to w kazdej chwili mógłby spąłcic reszte. Czemu tego nie robi ?

Odpowiedz
Cytat
Zen85

Beka że koles nabił tyle tysięcy postów na tym forum, w 90 % żaląc się na rozdania i all-in EV , a teraz nie moze powiedziec po prostu 'wjebalem' albo 'pożyczyłem'.... to jakiś dzieciak lol

Odpowiedz
Cytat
Malolat69

Kurde chciałem kogoś staknąć ale jak widzę że to jakieś kradzieże są to już mi się odechchiało :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
jurassssic

????

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Ślad zaginął?

Odpowiedz
Cytat
Zen85

Ciekawe jak koledzy musashiego co zapewniali że pieniądze są bezpieczne na to patrzą :fuckyeah

Wciąż nie moge uwierzyc ze koles ktory whinowal gdzie sie da na temat rozdan, teraz na miesiąc zaginął i nie odważy się napisać ŻADNEGO zdania, ni odrabia straty, ni ze wdupil ...

Sad story :f_love:

Odpowiedz
Cytat
ArcadiusK

Podbijam, bo widze że się jednak pomyliłem w sprawie tego oszusta.

Odpowiedz
Cytat
czlowiekzewsi

największy hejter na PS, który kazdemu i wszedzie sprzedawal swoje madrosci nie ma odwagi nic napisac? zachowuje się jak pizdeczka, a jego wyznawcy typu wukaesiak tez zamilkli, jak Panowie macie odwagę (czyt. wukaesiak) to dajcie znac co u waszego kolezki-oszusta słychac ;) Pozdro

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Napisane przez czlowiekzewsi
największy hejter na PS, który kazdemu i wszedzie sprzedawal swoje madrosci nie ma odwagi nic napisac? zachowuje się jak pizdeczka, a jego wyznawcy typu wukaesiak tez zamilkli, jak Panowie macie odwagę (czyt. wukaesiak) to dajcie znac co u waszego kolezki-oszusta słychac ;) Pozdro

nie miałem z nim żadnego kontaktu, od tamtego smsa. Jestem odważny ?(

Odpowiedz
Cytat
Sobol6301

No przecież ręczyłeś za Musashiego. Najpierw sprawdz co to słowo oznacza później go używaj.

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Napisane przez Sobol6301
No przecież ręczyłeś za Musashiego. Najpierw sprawdz co to słowo oznacza później go używaj.

Tobie to już chyba się nudzi, że wszędzie robisz do mnie jakieś wycieczki osobiste :facepalm: masz problem to przyjedź do mnie, podam ci adres na priv, i to inaczej załatwimy :pokerface:

ed. Doskonale jest mi znane znaczenie poręczenia, zapewne dużo lepiej niż tobie. W tym wypadku ręczyłem własną reputacją, którą widocznie straciłem skoro się nie wywiązał ale żądanie ode mnie spłaty z faktu samego poręczenia jest delikatnie mówiąc śmieszne :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
ArcadiusK

Gdzie pieniądze są za las?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez Sobol6301

Tobie to już chyba się nudzi, że wszędzie robisz do mnie jakieś wycieczki osobiste :facepalm: masz problem to przyjedź do mnie, podam ci adres na priv, i to inaczej załatwimy :pokerface:

ed. Doskonale jest mi znane znaczenie poręczenia, zapewne dużo lepiej niż tobie. W tym wypadku ręczyłem własną reputacją, którą widocznie straciłem skoro się nie wywiązał ale żądanie ode mnie spłaty z faktu samego poręczenia jest delikatnie mówiąc śmieszne :ayfkm:

delikatnie mowiac to tez sie wypinasz na to ze reczylesz.nie ukrywam ze ten post sprawil ze wycofalem sie ze stakingu.ale sory jak reczysz hajs musi sie zgadzac.skoro to Twoj ziomek znajomek czy co tam ogranij go zeby sam oddal...

Odpowiedz
Cytat
jurassssic

.

Odpowiedz
Cytat