Witam wszystkich, którzy jeszcze w ogóle tu są
Po 2 latach wracam do pokera, przynajmniej na chwile i ze zdecydowanie mniejszym ciśnieniem na kase a większym na dobrą gre, nie ryzykuje już jakiejś wypłaty czy coś tylko po prostu to co wpłacam jest przeznaczone na pokera i mogę to stracić (choć mam nadzieje że tak nie będzie) bez większego problemu
Jako że poker nie jest i raczej nie będzie moim źródłem utrzymania a gram bardziej dla przyjemności już po pierwszych dniach widzę róźnice od tego co było poprzednio. Znacznie mniejsze ciśnienie i choć nadal river potrafi zaboleć to bardzo szybko zapominam i gram dalej.
Jak w temacie gram głównie 180 2,5$ na Pokerstars oczywiście. Dokładam do tego 3,5$r a także jakieś fajne bigi, hoty itp do 15$. Być może dołącze do MBC tak dla jakiejś dodatkowej motywacji. Zaczynałem 3 dni temu z 1000$ aktualnie mam 700$, ponieważ zrobiłem sobie testową wypłatę na skrill około 70$. Zaraz to wpłace z powrotem więc roll z którym zaczniemy określę na 750$
Zauważyłem, że społeczność pokerstrategy znacznie zmalała, zapewne ma to związek z przepisami jakie zostały wprowadzone, choć przez te 2 lata wydaje mi się że ruch na 180 znacznie spadł. Chyba wyższe stawki za 7$ i 15$ całkiem zniknęły. Jeśłi ktoś gra właśnie takie turki to prosiłbym o wszelkie rady jakie tylko możecie mi dać
Jeśli okaże się że czas się skończy na grę to przerzucę się na spiny, które można grać o każdej porze ale na razie ciśniemy prawdziwe SnG i zobaczymy jak będzie
Wczoraj mimo że jakieś 60$ na minus wreszcie pojawiły się jakieś późne fazy, nawet w Big-u 3.3$ udało się zgarnąć zawrotne 21$ za chyba 35 miejsce
Także jest MOC!?
Tak po za pokerowo to gram sobie w F1 2017
A także obracam się w temacie kryptowalut, które niestety tak jak i poker w Polsce zostaną zapewne zbanowane, no cóż...
Pozdrawiam i zobaczymy co będzie