Cześć!
Nowy to tu nie jestem, jednak jak dotąd nie udzielałem się zbytnio. Byłem graczem rekreacyjnym, na którym tak wielu lubi zarabiać, jednak od jakiś 6 miesięcy zacząłem szlifować swoje umiejętności. Aby stać się jeszcze lepszym postanowiłem założyć bloga, aby móc się samemu kontrolować, a jednocześnie wziąć udział w Mega Bankroll Challenge - zobaczymy co z tego wyjdzie jednak jestem nastawiony na sukces.
Na początek nie będę się zbyt rozpisywał, jest późna godzina, a ja muszę ułożyć mały plan prowadzenia tego bloga. Nie lubię chaosu i w takich kwestiach lubię działać schematycznie, według harmonogramu, który sobie narzucam.
Krótko o mnie. Mam 27 lat, mieszkam i pracuję w Niemczech na Bawarii (piękny region, dlatego chciałbym też, aby częścią bloga były moje małe przygody w okolicy i przestawienie regionu, który naprawdę potrafi urzec, mimo, że to przecież Niemcy!) i wraz z żoną wynajmujemy tutaj mieszkanie. W końcu udało mi się ustabilizować życie, a co za tym idzie, odnalazłem spokój, jestem z piękną i mądrą kobietą oraz znalazłem czas na rozwijanie hobby, a w przyszłości mam nadzieję pasji.
Krótko także o moich ostatnich wyczynach pokerowych. Gram tylko i wyłącznie ZOOMy na P*. Regularne stoły nudzą mnie ekstremalnie, a otwieranie dużych ilości okien u mnie nie wchodzi w grę ze względu na ograniczenia sprzętowe. Obecnie od niecałego tygodnia siedzę na NL10 i jak na razie wygląda to obiecująco:

Tyle na razie ode mnie, lecę zapisać się do challenge'u! Piona!