Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pokerzysta na emigracji

4 Posty
4 Użytkownicy
1 Reakcje
1,854 Wyświetlenia
KhalRodhak
PokerStrategist

Cześć!

Nowy to tu nie jestem, jednak jak dotąd nie udzielałem się zbytnio. Byłem graczem rekreacyjnym, na którym tak wielu lubi zarabiać, jednak od jakiś 6 miesięcy zacząłem szlifować swoje umiejętności. Aby stać się jeszcze lepszym postanowiłem założyć bloga, aby móc się samemu kontrolować, a jednocześnie wziąć udział w Mega Bankroll Challenge - zobaczymy co z tego wyjdzie jednak jestem nastawiony na sukces.

Na początek nie będę się zbyt rozpisywał, jest późna godzina, a ja muszę ułożyć mały plan prowadzenia tego bloga. Nie lubię chaosu i w takich kwestiach lubię działać schematycznie, według harmonogramu, który sobie narzucam.

Krótko o mnie. Mam 27 lat, mieszkam i pracuję w Niemczech na Bawarii (piękny region, dlatego chciałbym też, aby częścią bloga były moje małe przygody w okolicy i przestawienie regionu, który naprawdę potrafi urzec, mimo, że to przecież Niemcy!) i wraz z żoną wynajmujemy tutaj mieszkanie. W końcu udało mi się ustabilizować życie, a co za tym idzie, odnalazłem spokój, jestem z piękną i mądrą kobietą oraz znalazłem czas na rozwijanie hobby, a w przyszłości mam nadzieję pasji.

Krótko także o moich ostatnich wyczynach pokerowych. Gram tylko i wyłącznie ZOOMy na P*. Regularne stoły nudzą mnie ekstremalnie, a otwieranie dużych ilości okien u mnie nie wchodzi w grę ze względu na ograniczenia sprzętowe. Obecnie od niecałego tygodnia siedzę na NL10 i jak na razie wygląda to obiecująco:

Tyle na razie ode mnie, lecę zapisać się do challenge'u! Piona!

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Skibcio
PokerStrategist

A gdzie fotki. Powiem ci, że jak w Polsce spadł ostatnio śnieg, to widoki też były zajebiste. Szkoda tylko, że na następny dzień po śniegu została głownie woda :f_biggrin:

btw. ustalanie sobie celów finansowych jest dobre, ale zakładanie tego, że zrobi się to w określonym czasie jest trochę zgubne. Szczególnie w pokerze, gdzie możemy mieć czasem gorsze okresy.

Odpowiedz
Cytat
niemambopoco
Elite Grinder

Co dzialasz w DE?

Odpowiedz
Cytat

witam, milo poznac, jestem podobnie rekreacyjnym graczem ale moze tylko mi sie wydaje, ze gra ma wiecej niz potencjal i chcialbym szlifowac umiejetnosc wygrywania. piona

Odpowiedz
Cytat