Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

W drodze po lepsze jutro

4 Posty
2 Użytkownicy
2 Reakcje
140 Wyświetlenia
23przemek
Oldschool Grinder

.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
xeperek
PokerStrategist

Siemanko.
Możesz coś więcej napisać o tych ht super ko - ilu osobowe, jakie stawki, jak szło i ogólnie co o nich sądzisz?
Powodzenia przy stołach :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
23przemek Autor wątku
23przemek
Oldschool Grinder

Napisane przez xeperek
Siemanko.
Możesz coś więcej napisać o tych ht super ko - ilu osobowe, jakie stawki, jak szło i ogólnie co o nich sądzisz?
Powodzenia przy stołach :f_drink:

6 osobowe, grałem głownie 3$ rozegrałem ich niecałe 3k ale bez żadnych wyników. Ogólnie czułem się ciągle jakbym stał w miejscu grając te turki. Widocznie za słaby byłem mimo tego że analizowałem ręce w icemizerze 2. Dodatkowo teraz starsy obcinają strasznie rb a fisze odpływają gdzie indziej. Gdyby nie spiny i inne wynalazki na pewno bym starał się rozwijać w tą odmianę. Ogólnie wydaje mi się że można osiągnąć sporo przewagę nad innymi graczami w tą odmianę co doskonale pokazał Kaldas ale trzeba rozgrywać naprawdę sporo tych turków aby były profity a dodatkowo w dzień musimy się przyzwyczaić że często mamy 3 regów na stole + my.
Podsumowując bardzo fajne sity i będę do nich wracał, na pewno da się na nich zarabiać tylko ja nie umiem :)

A to wykres żetonowy z tych sitów. I wiadomo że wykres żetonowy nie jest w tych sitach wyznacznikiem dobrej gry ale szkoda że krokodylek otworzył paszcze.

Po tych turkach jestem -75$

Odpowiedz
Cytat
xeperek
PokerStrategist

Dzięki za info.
No ja mało zagrałem tego i też stałem w miejscu(-30$ potem +30$ i tak na zmianę) i jak zjechałem -75$ jak Ty to zszedłem na 1$. Nie mam za bardzo czasu na grę ale też mam odczucie że trzeba tego sporo grać żeby wygrać z wariancją.

Odpowiedz
Cytat