Cześć!
Jestem Maciek i mam 28 lat. Na Starsach grywam pod nickiem fc_liverpool.
W pokera gram już dość długo i sądzę, że nadszedł ten czas, aby zacząć pisać bloga (bo lepiej późno, niż później). Przez bardzo długi okres czasu grałem tylko i wyłącznie turnieje Heads-up Sit&Go i tak się akurat zabawnie złożyło, że kiedy Spiny zostały wynalezione postanowiłem spróbować swoich sił w MTT (miałem w nich w końcu spore doświadczenie bo grałem raz na miesiąc freerolla dla Gold Starów :f_cool:). Pierwszy rok w MTT był dla mnie ogromnie udany (na pewno trochę dzięki temu, że nieodpowiednio zarządzałem bankrollem, ale co robiłem jakiegoś shota to siadało). Niestety w ciągu kolejnego roku straciłem sporą część tego co zarobiłem. Co najgorsze główną przyczyną, w moim odczuciu, było nie stosowanie się do wcześniej założonych postanowień.
Pół roku temu naszła mnie myśl, żeby zacząć wszystko od nowa. Chciałem zrobić sobie jakieś pokerowe wyzwanie, coś co dałoby mi dodatkowy zastrzyk motywacji. Zobaczyłem wtedy na stronie głównej PokerStrategy reklamę SpinLegends. Przeczytałem krótki opis i pomyślałem: "a co mi tam... spróbuję". Wypełniłem formularz, później było trochę formalności i ostatecznie zostałem przyjęty. Z poziomu $1's przeszedłem w trzy i pół miesiąca na $30's, na których niestety totalnie mi nie poszło.
Obecnie gram jeden level niżej, czyli na $15's. Blog ten ma na celu zmobilizowanie mnie do przestrzegania wcześniej narzuconych sobie zasad, dzięki czemu, mam nadzieję, wszystko będzie szło po mojej myśli. Mam zamiar grać dokładnie 50 Spinów dziennie oraz pod koniec dnia rozegrać jeden turniej MTT. Codziennie postaram się wrzucać tutaj moje wyniki. Wish me luck!