Witam wszystkich.
Jestem Marcin , od dobrych kilku lat mieszkam w Danii a od 4-5 lat "klikam" w pokera.
Przez te parę lat moja gra wyglądała raczej na niezły gambling dlatego postanowiłem założyć bloga , zapisać się na Mega Bankroll Challenge. Na Challenge przeznaczam 500$ i "cisne" do 5000$. Gram tylko MTT i tylko na Starsach .
Dużo pracy przede mną głównie w sferze mentalnej bo przez tiltowanie tracę najwięcej $$$. Przeczytałem kilka książek, uczestniczyłem w treningach LeszkaRumskiego i myślę że mam sporą wiedzę w tym temacie lecz nadal zdarza mi się "zagotować" podczas sesji i jest już po grze. Także na początek główny nacisk kładę na mindset oraz analizę gry z HM2.
Poza pokerem interesuje się sportem - piłka nożna , NBA , tenis. Biegam i jeżdżę rowerem - w przyszłym roku chciałbym zaliczyć debiut w triathlonie , na razie mam za sobą występ w półmaratonie w zeszłym roku a wyzwanie na ten rok to 10 km poniżej 50 minut. Na razie życiówka na 10km - 53min , 5:18 min/km więc myślę że jak nie będzie przerw w treningu to spokojnie poniżej 5:00 min/km będę biegał w tym roku.
Postaram się pisać w miarę regularnie , przynajmniej 2-3 razy w tygodniu.
Pozdrawiam i zapraszam do śledzenia bloga