Przejdź do forum
starsy nadal sie wy...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

starsy nadal sie wyłączają

35 Posty
21 Użytkownicy
23 Reakcje
6,871 Wyświetlenia
qsiex

rozwiązal juz moz ktos ten problem bo u mnie nadal wywala po kilku minutach gry?

Odpowiedz
Cytat
34 odpowiedzi
xDUSZEK

Grałem spiny i w ciągu godziny zamiast grać ~25 gierek grałem 10 przez właśnie takie sytuacje, zrobiłem jedną aktualizacje i nie pomogła, następnie drugą (jakąś większą bo się długo robiło) i już wszystko gra.

Odpowiedz
Cytat
qsiex Autor wątku
qsiex

co to za aktualizacje? gdzie moge je ściągnąć?

Odpowiedz
Cytat
krak2610

aktualizujesz na bieżąco starsy? jeśli nie to odpalasz sobie pokerstarsupdate znajdujące się w folderze, w którym masz zainstalowane starsy.

Odpowiedz
Cytat
qsiex Autor wątku
qsiex

mam zaktualizowane do build 14010. To najnowsza?

Odpowiedz
Cytat
ErHB01

mialem ten sam wkurw**jcy problem , dopiero odinstalowanie starsow razem z tymi plikami co sa w C/User/AppData/Local/Pokerstars ( bez odinstalowywania tych plikow nic nie pomagalo ) problem zniknal , mi pomoglo ale nie znaczy ze wam tez pomoze

Odpowiedz
Cytat
matehouse

Odinstalowałem starsy, aktualizacje są na biżąco problem pozostał. Ktoś zna jakieś rozwiązanie problemu?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
skajlacz

U mnie to samo, 2-3 razy na dzień. Podejrzewałem, że to wina komputera, ale jak widać programiści do bani.

Odpowiedz
Cytat

Jak widać miliard rejku to za mało żeby stworzyć stabilny soft.

Odpowiedz
Cytat
exculibrus

sprawdźcie jakie macie wersje, wpiszcie numery w kolejnych postach oraz to czy macie z tym problem czy nie, podajcie też system operacyjny. Może tutaj wystąpi jakaś prawidłowość?

Spoiler

Ja problemów nie mam. Inna kwestia, że kiedyś już robiłem takie zabiegi w komputerze (Windows 10):
- wyłączenie UAC,
- wyłączenie zapory systemowej, windows defendera,
- korzystam z bitdefendera (w którym dodałem do wykluczeń/wyjątków wszystkie pliki i foldery starsowe),
- wszystkie pliki .exe są ustawione na uruchamianie jako administrator.

Nigdy nie miałem takiego problemu. Może wina wersji, może pomogą ustawienia. Nie mam pojęcia. Co do tego o czym pisałem, jeśli nie wiecie jak to zrobić, tutaj kiedyś pokazywałem, przy okazji HM2. Nie mam siły tego rozpisywać więc macie link : http://forums.holdemmanager.com/general-support/495312-small-hm2-guide-polish.html

Odpowiedz
Cytat
karlick

mam ten sam problem. W trakcie gry następuje zawieszenie okienek, a następnie trzeba szybko je wyłączać i logować się ponownie, aby zdążyć na spina.... :/

Odpowiedz
Cytat
vantentooch

U mnie to samo

Odpowiedz
Cytat
Ambassadorua

mam ten problem tez (Win 7)

Odpowiedz
Cytat
donorlo3

Odpalcie w trybie zgodności z windows XP sp3 chyba. U mnie pomogło

Odpowiedz
Cytat
koval21

ten problem z "zamrażającymi" się okienkami pojawił się na Starsach około czerwca. Dotkniętym jest nim około kilkunastu procent graczy. Testerzy mieli duży problem żeby go odtworzyć, nawet zakupili kilkanaście laptopów od graczy u których ten problem występował żeby ustalić co jest przyczyną. Niestety do dnia dzisiejszego nie udało im się znaleźć rozwiązania. Tu macie listę potencjalnych czynności które możecie przeprowadzić, u niektórych graczy wyeliminowały one ten problem:

Link Text...

Jeżeli chcesz pomóc programistom Pokerstars, i być może przyczynić się do szybszego rozwiązania tego problemu, tu jest opisane jak wysłać im logi, gdzie je znaleźć, jakich informacji potrzebują:

Link Text...

W poniższym temacie możecie opisać Wasze problemy z oprogramowaniem Starsów. Ten topic jest czytany przez ich support, więc jak napiszecie jak bardzo wam przeszkadza powyższy bug, być może to ich zmobilizuje do intensywniejszej pracy, a przynajmniej uświadomi im jak duża pula graczy jest dotknięta tym bugiem:

Link Text...

Odpowiedz
Cytat
konradp20

Napisane przez donorlo3

Faktycznie pomogło, tylko przez to skasowały mi się wszystkie ustawienia starsów i notatki - jest jakiś sposób żeby je przywrócić?

Odpowiedz
Cytat
koval21

Napisane przez konradp20

Napisane przez donorlo3

Faktycznie pomogło, tylko przez to skasowały mi się wszystkie ustawienia starsów i notatki - jest jakiś sposób żeby je przywrócić?

spokojnie nic się nie skasowało :) Przełączając Starsy w tryb zgodności z Windows XP zmieniłeś folder w którym Starsy szukają pliku konfiguracyjnego z Twoimi ustawieniami oraz pliku z notatkami. Folderem gdzie są przechowywane te pliki dla normalnego trybu pracy dla systemu Windows Vista (w innych Windowsach nowszych niż XP powinno być podobnie) jest folder:

"C:\Users\<Nazwa użytkownika Windows>\AppData\Local\PokerStars.EU\"

Jeśli uruchomimy Starsy w trybie zgodności z Windows XP, tym folderem jest:

"C:\Program Files\Pokerstars.EU"

...to co musisz zrobić to z pierwszego folderu skopiować pliki "user.ini" (to jest plik konfiguracyjny) oraz plik "notes.<TwójLoginPokerstars>.xml" i nadpisać nimi pliki w tym drugim folderze i odpalić Starsy - powinieneś mieć swoją starą konfiguracje oraz notatki graczy

Odpowiedz
Cytat
karlick

Napisane przez donorlo3

A możesz jaśniej dla komputerowego laika, jak to zrobić :f_drink:

Odpowiedz
Cytat

Prawym myszki na skrót programu. Z rozwijanego menu właściwości i zakładka zgodność.

Odpowiedz
Cytat
karlick

Napisane przez SiemaAS
Prawym myszki na skrót programu. Z rozwijanego menu właściwości i zakładka zgodność.

Dzięki wielkie! Tak zrobiłem, ale dopiero jutro będę mógł testować...

Odpowiedz
Cytat