Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Droga do Sukcesu

1 Posty
1 Użytkownicy
1 Reakcje
49 Wyświetlenia

Siemanko Wszystkim :)
Na początek życzę wszystkim miłego dnia dużo uśmiechu i max Valiu przy stolikach

Na początek coś o mnie :f_drink:
Interesuje się to pełną przygód grą już jakieś 5 lat ale szczerze mogę powiedzieć ze przez 4 lata było to max gambling ::f_rolleyes:

Mam na swoim koncie jakieś tam sukcesy mniejsze i większe(Big 5,50 2 miejsce na imprezie z nie zbyt wielką ogarką i 1.10r+ 3 razy turbo tu skończyłem 9 :f_cry:, podobnie wśród znajomych tylko ze tym razem byłem bardziej profesjonalny ponieważ używałem ipada a nie telefonu heheh) wiadoma jak to jest grać na raszu i do tego będąc fiszkiem. Wszystko układa się samo.

Miałem okazję pograć troche jak prawdziwy grinder i zarazić się strasznie pokerem trwało to wszystko około 6 /7 miesiecy, gdy wszystko zaczynało powoli ładnie wyglądać niestety musiałem przerwać grę z kilku różnych nałożonych się na siebie problemów.

Aktualnie jestem graczek cash, lokuję się na stawkach NL10 i podchodzę do tego bardzo poważnie z nadzieję na to aby poker stał się moją pracą i stałym źródłem utrzymania. Z resztą jak i pewnie wielu z nas.

Zakładam bloga ponieważ mam nadzieję, że pomoże mi on w osiągnięciu sukcesu i w ogólnym ogarnięciu nieogarnięcia.

Mój główny cel
! Do końca tego roku wejść na stawki Nl 50 !
Wystartować w dwóch eventach live.

Sierpień/Wrzesień

Spoiler

1.Spędzić nad pokerem 200h
2. Filmiki szkoleniowe jeden w tygodniu
3. Własna analiza 2 razy w tygodniu
4. Minimum raz w tygodniu szkolenie z trenerem
5. Grać max 8 stołów 6 max lub 10 z fuul ringami
6. Grać zawsze możliwie jak najlepiej przygotowanym( wypoczęty, z czystą głową)
7. Nie grać nigdy pod wpływem (no chyba ze raz na jakiś czas turki for fan) hihi
8. Zbudować odpowiednią rutynę pracy
9. Trzymać się zasad co do bankrolla
10. Shotować tylko w weekendy
11. Uprawiać sport minimum raz w tygodniu
12. Raz w tygodniu dodaj posta na blogu (wynik i realizacja celów)

Odpowiedz
Cytat