Siemanko
Zakładam bloga ponieważ ostatnio brakuje mi trochę motywacji, a co za tym idzie niedopięte cele te pokerowe jaki i poza.
Już jakiś czas temu dostałem info od swojego trenera że może warto by było poprowadzić blog, przecież niesie on za sobą same korzyści.
A teraz krótko o mnie i poksie
Gram w tą pełną przygód i wariancji grę jakieś 3/4 lata. A wszytko zaczęło się pewnie jak u wielu z was, piwko ze znajomymi, karty gdzieś po piwnicach garażach czy też myjniach samochodowych.
Gram w poksa profesjonalnie (jeżeli można tak tak to nazwać) około roku, z tym że dopiero od 4 miesięcy wygląda to tak jak powinno. Wszytko zaczęło się od propozycji grania na stejku. Na początku walczyłem z hyperami, nie czułem tego za bardzo i nie jarało mnie to tak jak powinno. Następnie cały biznes został przeniesiony na Omahe hi. Gdy tam zaczynałem się wkręcać i powoli łapać co gdzie i jak wszystko prysło .. przestałem grać na stejku i jakieś 2 mieśiące przerwy :(((
Ta cała krótka przygoda ze stejkiem bardzo dużo mi dała , pokazała jak wygląda naprawdę poker i czy jest to droga jaką chcę podążać w przyszłości.
Aktualnie jestem graczem cash trenuje mnie mój dobry kolega, którego staram się naśladować z lepszym bądź też gorszym skutkiem
Mam nadzieje że ten blog:
1. Pomoże mi w realizacji celów
2. Zwiększy mój bankroll
3. Pomoże mi zbudować odpowiednia rutynę pracy
4. Ułatwi wspinaczkę po kolejnych limitach
5. Ogranie roztrzepanego mnie
6. Zrealizuje moje marzenia
Moje główny cel
Spoiler
Do Końca tego roku zostać graczem Nl 50
Sierpień/Wrześień
Spoiler