Przejdź do forum
Spin & Go - trening...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Spin & Go - treningi tematyczne - gra 3-handed

27 Posty
17 Użytkownicy
13 Reakcje
15.4 K Wyświetlenia
uczniak

Treningi tematyczne - gra 3-handed w Spin & Go

Nagrania:
Gra z buttona (12 czerwca 2015)
Gra ze small blinda (26 czerwca 2015)
Gra z big blinda (10 lipca 2015)

Podstawowe informacje:
• Trener: uczniak
• Termin: piątki co dwa tygodnie o 20:00-21:30
• Status: Srebrny
• Grupa docelowa: każdy grający Spin&Go, Jackpot, Twister zainteresowany poprawą swojej gry 3-handed! Poziom skierowany głównie do graczy początkujących, ale i gracze zaawansowani znajdą coś dla siebie.

O treningu:
Przez pierwszą część treningu będziemy w formie warsztatu uczyli się jak konstruować własne range preflop i na flopie w różnych sytuacjach jakie mogą nam się przytrafić na danej pozycji. Nacisk będzie kładziony na naukę wykorzystania narzędzi pokerowych do samodzielnej konstrukcji zasięgów dostosowanych do poziomu i stylu gry naszego i naszych przeciwników. Będą również pokazane sugerowane przykładowe range na podstawie danych z bazy trenera. W drugiej części będziemy pokazywali zastosowanie praktyczne wcześniejszych wniosków podczas live play na stawkach 7$.

Odpowiedz
Cytat
26 odpowiedzi
Skroderis

Kiedy bedzie opublikowany film gry z sb?

Odpowiedz
Cytat
Marek197808

czy z tego treningu będzie można obejrzeć wideo. Jak tak to gdzie szukać tego filmiku z tego treningu?
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
elmander1991

Nikt ze staffu nie raczy odpowiedzieć??

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Jest podlinkowany w pierwszym poście.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Nagranie z ostatniego treningu jest już dostępne :)
Podobała Wam się ta seria? Macie jakieś uwagi, albo propozycje?

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
elmander1991

Seria jak najbardziej na plus :f_drink: Czekam na więcej :)

Odpowiedz
Cytat
murek7

Super sprawa i rowniez czekam na wiecej....

Odpowiedz
Cytat
tomasmt

siemka Uczniak. wrzuciłbyś gdzieś te tabelki, których używałeś podczas treningów?

Odpowiedz
Cytat

Dołączam się do pytania

Napisane przez tomasmt
siemka Uczniak. wrzuciłbyś gdzieś te tabelki, których używałeś podczas treningów?

1.Czy są gdzieś dostępne te tabelki?
2. Jak mówiłeś w pierwszej części HUDa masz z stronki headsupsng.com? To są te płatne HUDy? Ogólnie myśle, że dobrym pomysłem na trening byłoby by opowiedzieć co masz w HUDzie i przedstawienie w praktyce jak z poszczególnych statystyk korzystasz.

Swoją drogą są gdzieś HUDy dostępne typowo do spinów za które nie trzeba płacić?

Odpowiedz
Cytat
uczniak Autor wątku
uczniak

Adres strony to husng.com (jest partnerem PokerStrategy więc zakładam że mogę tu podać). HUD normalnie kosztuje, jeśli się nie mylę ok. 100$ - ja dostałem go od autorów bezpłatnie do testów i mogę polecić - bez wątpienia na HM2 jest to najlepsza opcja.

Jeśli chodzi o bezpłatne HUDy, to na PT4 da się coś znaleźć (trzeba poszukać np. w wątku spinowym na 2+2), ale szału nie będzie. Na HM2 każdy zaawansowany HUD wymaga NoteCaddy Premium, więc myślę że mała szansa że ktoś się bawił w to charytatywnie.

Odpowiedz
Cytat
en4ry

a nie mozna zrobic wlasnego huda gdzie tu problem ?

Odpowiedz
Cytat
uczniak Autor wątku
uczniak

Problem jest w tym, że trzeba napisać własne statystyki, co nie każdy umie, a nawet jak umie, to może mu to zająć na tyle dużo czasu, że się zwyczajnie nie opłaca. Tak jak nie każdy szyje sobie własne ubrania, chociaż można, bo gdzie tu problem?

Odpowiedz
Cytat
tias1

Witam czy jest planowany trening dotyczący analizy gry w spin and go (equilab, icmzer itp)?

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Do tej pory nie brałem udziału w treningach, czy to aktualne?

Odpowiedz
Cytat
uczniak Autor wątku
uczniak

to była jednorazowa kwestia, ale są nagrania w dziale video. w pierwszym poscie masz linki

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Dawno oglądnięte. Szykujesz coś więcej, coś bardziej rozwijającego. Bo na razie rozwój spinów na PS lekko leży.

Odpowiedz
Cytat
uczniak Autor wątku
uczniak

Niedługo coś nowego się pojawi; ale w formie video, a nie treningu. O planach treningów nic nie wiem.

Odpowiedz
Cytat
C0rnel

Korzystając z aktywności tego tematui to chętnie bym przeczytał jakiś wpis na fanpage'u

Odpowiedz
Cytat
pawcio123

Bardzo fajna seria :) mam tylko jedno pytanie jak to jest z tym callowanie z SB... w odcinku z gry na SB proponujesz bardzo szeroki zakres dokladnia 10 zetów oraz callowania na podbica.. dziś obejrzałem nie wiele starszy filmik ---> https://polska.pokerstrategy.com/video/37547/ i widzialem conajmniej 5 sytuacji kiedy nie dokładasz z sb w komentarzu do filmiku wypisalem dwie takie sytuacje. Moze dopiero pozniej zaczales grać szerzej czy po prostu przeoczenie ?

Odpowiedz
Cytat