Jestem Arek, 22 lata, mieszkam w 60 tyś. mieście o nazwie Ełk (Jak ktoś jest z okolic, pisać ), pracuje, lubię czytać książki (akurat "Metro 2033") i tyle.
Jest to moja druga próba blogowania, więc mam nadzieję, że wytrzymam dłużej.
Bloga zakładam ze względu na " Mega Bankroll Challenge", który mam nadzieje, zmobilizuje mnie do grania większej ilości 180 min. 800-100 w miesiącu
Update
Ilość rozegranych turniejów: 153
Typ gier: SnG
Zysk/strata: +118.85$
Aktualny bankroll: 318.85$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 1
Z pracy wróciłem 1h temu, jutro rano pora jechać do rodzinki i spędzić miło i spokojnie te święta, czego i wam życzę.
Ilość rozegranych turniejów: 87
Typ gier: SnG
Zysk/strata: -121,73$
Aktualny bankroll: 197,12$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 2
Tym razem nie pykło... Pomimo chęci ciężko było najpierw się dostać na starsy, później coś pograć, jak sng były wyłączone...:truestory: Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie tego więcej. We wtorek trening i zobaczymy jak mi poszło.
Co do książek "Metro 2033" skończone i na warsztat wziąłem "Obudź w sobie olbrzyma" Antonego Robbinsa, zapowiada się ciekawie.
Zastanawiam się nad zrobieniem listy "To-do", bo ciężko u mnie z czasem, a chciałbym go więcej znaleźć na gierkę i analizę z trenerem,
a i powoli wrócić na siłownie( przy okazji znaleźć dobry plan ćwiczeń i dietę) , bo z takim brzuchem nie chce się pokazać na plaży :F
Kącik muzyczny też musi być. Mało ich kawałków przypadło mi do gustu, ale ten jest MEGA