Witam,
Jest to moje 3 podejście do bloga, zakładam go gdyż początkowo chciałem grać w mega bankroll challenge gry cash, jednakże okazało się, że wolę grać sng,
Plan jest taki: na starsach zacznę grać sng 45 za 0,25$ przy aktualnym bankrollu 10,43 czyli 41bi, i będe grał różne freerolle, szczególnie myślę o pokerschool skill league, tylko trzeba się przyłożyć żeby zająć płatne miejsce w lidze.
Na William hill poker będę grać don super turbo przy czym zaczynam od stawek 0,1$, a na net bet poker mam 10,43$, łącznie jest to 28,84$
Póki co wpisy będę zamieszczał co niedziele, i plan jest taki ,żeby od połowy maja (czyli od zakończenia matury)
wziąć się za robienie dużego volume, i może zamieszczanie częstszych wpisów na blogu, a nie tylko podsumowanie tygodnia. Moim największym problemami są brak cierpliwości i systematyczności więc to z nimi będę musiał walczyć żeby myśleć o jakimś proficie:f_thumbsup:
swoją drogą może ktoś polecić jakieś filmy mindsetowe odnośnie wyżej wymienionych leaków? z góry dziękuje
a więc do dzieła:gl: