Stack startowy: 39,77$
Stack zamierzony: 1000$
No to w drogę ♠_biggrin:
Jaką taktykę obrałeś mając zamiar w to grać? (Chodzi o to czy będziesz patrzył jak przeciwnik gra czy grasz raczej stałą strategią?)
Ile stołów na raz?
Więc odpowiadając na pytania
Spin & Go gram od kilku tygodni i cały czas jestem sporo do przodu - ale wyciągnąłem $ i gram ze stackiem 39,77$, aby jeszcze trudniej dochodziło mi się do wyznaczonego celu 1000$ (a poza tym mam problem mindsetowy i jak mam za dużo $, to moja gra robi się co najmniej "dziwna"). Gram na jednym stole (rzadziej na 2), bo chcę być jak najbardziej skupiony na graczach, jak reagują i czego można się po nich spodziewać. Do każdej gry podchodzę indywidualnie. Wariancja na tych turniejach nie jest zbyt duża, ale w wielu sytuacjach decyduje los (jak wiadomo P* ma zawsze wspaniale wymierzony river dla przeciwnika
). Jeżeli będzie torba to wpłacam kolejne $ i gram dalej MBC tylko ze stanem minusowym.
Wariancja na tych turniejach nie jest zbyt duża
tutaj bym się nie zgodził, bo moim zdaniem właśnie jest odwrotnie jak piszesz (sam miałem tu serię ponad 30 turków bez wygranej mimo, że stakowałem lepsze ręce)
nawet grając 1 stół to zanim ogarniesz range przeciwnika to i tak będzie po gierce i odpalisz następną
zresztą tu ciężko grać pod jakikolwiek range, bo przeciwnicy i tak Ci pushują any 2 i czasami to samo callują - co druga/trzecia gierka zawsze jakiś typ albo pushuje każdą rękę albo robi call z jakimś gównem - 39s itp.
Ale w sumie być może, skoro na 60tkach można kręcić 10% roi, to na 1$ pewnie z 30% można
![]()
Jakies dowody or didnt happen.
Nie gram spinów ,bo wszystkie lepsze rece leciałem out.
Ale powodzenia będę zagladał