Bloga zakładam pod Mega Bankroll Challenge oraz dla przetestowania własnej psychiki.
Będę grał sitki turbo fifty 50 na PS z minimalnym bankrollem = 30$.
Więcej o sobie w późniejszych wpisach.
Pozdrawiam ;-)
Bloga zakładam pod Mega Bankroll Challenge oraz dla przetestowania własnej psychiki.
Będę grał sitki turbo fifty 50 na PS z minimalnym bankrollem = 30$.
Więcej o sobie w późniejszych wpisach.
Pozdrawiam ;-)
Niestety mam taki nawał pracy zawodowej jak i domowej, że nie mam kiedy rozpocząć sesji.
Jutro kończę na szczęście meble do domu i mam zamiar wieczorem zagrać pierwsze sitki.
Neverwinterek jeśli nie możesz teraz grać i nie chcesz rezygnować z challengu to możesz wziąć od niego "urlop" - szczegóły w pierwszym temacie promocji MBC. Nie ma nic na siłę.
Powoli wszystko się normuje. Następny update będzie z konkretnych sesji. Dzięki za info.
Miały być konkretne sesje, a trzeba się cieszyć z jednej jedynej.
Niestety ogarnięcie wszystkiego zajęło więcej czasu niż zaplanowałem.
Wykresu na razie nie będę wstawiał.
Tak czy siak:
-Komoda skończona
-W pracy zaczyna się normować i idzie ku lepszemu. Czasami warto wyrzucić wszystko z siebie a i podwyżkę się dostanie
-Wróciłem do biegania... w końcu !!!
Nie grałem w ogóle żadnej sesji. Zagrałem natomiast ME MM. ITM.
Aktualny bankroll 110$.
Pytanie czy mogę dalej uczestniczyć w challengu i przeskoczyć od razu na 3.5$ fifty 50 z 30 BI
Koniec urlopu czas wziąć się za grę. Fatalny początek spowodowany brakiem czasu. Równie dobrze mógłbym rozpocząć ten challenge dzisiaj.
Cel na ten tydzień - 400 gier
Cel niezrealizowany
Ciągle mało czasu na grę. Aktywność sportowa bierze górę i nadmiar pracy zawodowej i domowej. Wiosna - jest co robić.
Spróbujemy ponownie - Cel na ten tydzień - 400 gier