Witam serdecznie w moich skromnych progach.
Chciałem na tym blogu notować moje postępy i podzielić się moimi spostrzeżeniami.
Aktualnie gram SNG HU HT na stawkach 3.5$ I jestem fajnie podjarany tymi HU :).
To coś o mnie może.
Od niedawna jestem mega zmotywowany. Wkońcu wziąłem się do roboty. Jak to się stało po prostu nie wiem. Nagle ot tak.
Zacząłem spowrotem regularne treningi na siłowni, odżywianie i lepiej zarządzam czasem.
Jestem mega zadowolony ze swoich postępów. A to dopiero początek.
Jakie mam cele na najbliższy czas?
1. Wejść do końca wakacji na HU HT 15$, lub jeżeli się nie uda to zrobić wszystko, żeby tam wejść na te stawki(oj tak, wcale nie żartuje).
2. Poświęcać minimum 10h tygodniowo na filmy szkoleniowe, 4h analizy swoich rąk i 4 h analizy rąk z forum oraz chce robić minimum 600 HU tygodniowo.
3. Trenować 4x w tygodniu na siłowni+cardio.
4. Zdrowo się odżywiać tzn. bez słodyczy i brak śmieciowego jedzenia. Od słodyczy jestem uzależniony.
5. 5h tygodniowo dodatkowo uczyć się niemieckiego(to będzie trudne bo nie chce mi sie)
6. Starać się jak najlepiej radzić sobie na studiach. Już końcówka jest powoli.
Tak, wiem, że to możliwe i tak się stanie. Mam motywację do tego aby wspinać się i żyć pełnią życia.
Z spraw poza pokerowych to aktualnie redukuję na siłowni, już poszło 4kg w jeden miesiąc, więc cisnę dalej, co ciekawe nie sam tylko z moją wspaniałą narzeczoną.
Moim głównym celem jest mieć wspaniałą rodzinę i czerpać szczęście. Także z pracy.
Ze spraw studenckich to niedługo będę pisał pracę inżynierską. No i zajmuje się w wolnych chwilach mikroprocesorami itd. Jak coś ciekawego stworze to na pewno wstawię.
Zaznaczam, że żadne kartele mi nie straszne. Nie chce być zwykłym grajkiem z limitów 15s-30s. Chcę mierzyć jak najwyżej.
Pozdrawiam.