Witam wszystkich :fdrink
Na początku kilka słów o mnie, w pokera gram od prawie 2 lat. Wcześniej moim gamblerskim zainteresowaniem były zakładu u buków i do dziś coś z tego zostało, zdarza mi się czasami puścić jakąś tasiemkę. Po za tym studiuję co pozwala mi mieć nieco więcej czasu w tygodniu i pograć w Holdema. Weekendy mam zarezerwowane dla mojej dziewczynki
SNG STT to odmiana która najbardziej mi pasuje ze względu na to że nie trzeba nad jednym turniejem spędzać po kilkanaście godzin. Choć od czasu do czasu gram MTT i multiSNG.
Założyć bloga chciałem już od dawna ale zawsze czegoś brakowało, teraz po obejrzeniu filmu Robmafa "20 sposobów" po prostu postanowiłem to zrobić.Chciałbym aby ta forma pomogła mi w systematyczności, zwiększaniu swojego skilla i zbieraniu całej masy informacji z mojej gry.
Będę się skupiał w całości na STT
Ciekawym osiągnięciem byłoby dostanie się do Szkoły kadetów i podnoszenie swoich umiejętności z trenerami z PS.
Stawiam sobie oczywiście cele na ten miesiąc(myśle że do zrealizowania):
rozegrać 2000 SNG
wstawiać codziennie ręce do oceny
codzienna analiza własnej sesji (tego brakuje bardzo)
treningi na PS, zwłaszcza trening MarioAK
oglądnąć filmy szkoleniowe
Co do gamblerskiej bukmacherki grywam w Bet365.
Codziennie będę się starał podawać ciekawy zagrany zakładzik na bieżący dzień i liczyć co z tego będzie wychodziło:
na dziś
Borussia - Shakjtar Over 3 goals 1.975
Z dzisiejszą sesją startuje po meczyku :fdrink
Wtedy napiszę też coś więcej co do samej gry.