Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

QTs 1Eur

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
980 Wyświetlenia
jareqpl

Cześć, niestety ręka nie zapisała mi się w holdem managerze (nie wiem dlaczego), więc wrzucę tu screenshot z historii w netbet.

Hero jest zaznaczony kolorem niebieskim

Swoją decyzję opierałem o tę tabelkę:

Która jest z artykułu: https://polska.pokerstrategy.com/strategy/sng/2315/1/
Według tabelki z takimi kartami wchodzę All-In. Dla mnie to za dużego sensu nie ma, zazwyczaj przegrywam na tym. Źle interpretuję tę tabelkę czy jak?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Rumcajs777

Na 50bb push lol
Pushować zaczynasz mając 13-14bb lub mniej.. Ewentualnie w niektórych sytuacjach opisanych w tym artykule majac maksykalnie 20bb, ale nie 50!!

Masz nawet na żółto wyróżnione w tym artykule: "Przy efektywnych stackach poniżej 8-9 BB powinieneś generalnie grać jedynie push or fold. Powyżej 20 BB powinieneś dołączać do puli jedynie małym raisem, nigdy natomiast open pushem."

Odpowiedz
Cytat
8dyb8

tam jest napisane
Mając pomiędzy 8 a 20 BB możesz wybrać pomiędzy opcją małego open raisa a open pusha.

po pierwsze masz 49 bb
po drugie skoro ktos juz wszedl w rozdanie przed toba nie ma zastosowania slowo 'open'

Odpowiedz
Cytat
jareqpl Autor wątku
jareqpl

Wielkie dzięki za ocene

Odpowiedz
Cytat
BartekkB

To ja jeszcze dorzucę cytat z tego artykułu:
"Przy efektywnych stackach poniżej 8-9 BB powinieneś generalnie grać jedynie push or fold. Powyżej 20 BB powinieneś dołączać do puli jedynie małym raisem, nigdy natomiast open pushem"

Odpowiedz
Cytat
jareqpl Autor wątku
jareqpl

Czyli pora przeczytać to jeszcze raz ;-) Dzieki

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Widzę że inni użytkownicy już doradzili, dzięki za pomoc. :sdrink

Odpowiedz
Cytat
kamil13151

Hej :)

Przeniosłem do odpowiedniego poddziału. Rozdania, proszę wklejaj do poddziału "Dyskusja o rozdaniach", a nie głównego działu. Dziękuję :fdrink.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
jareqpl Autor wątku
jareqpl

Ups, przepraszam

Odpowiedz
Cytat